Jel postoji opcija u titanium backup kad se radi restore da sam instalira? Da ne moram za svaku aplikaciju da pritiskam install?
Jel mozes da mi kazes koji da install. Posto sam probao neki touch i jedan pre toga i na oba se isto desava.
Nadje li neko Xperia (bilo koji) UI za CM11? Bez toga ga ne probam![]()
Meni sa njim nije hteo Cm da se instalira...Jel mozes da mi kazes koji da install. Posto sam probao neki touch i jedan pre toga i na oba se isto desava.
Da li si probao Philz. Ja njega koristim touch verziju i radi mi sve i jedan rom. Omega cm ge i svaki drugi koji sam probavao.
Meni sa njim nije hteo Cm da se instalira...
Poslednji final ge 4.4.2 od jamala. Radi bez greske.
Ja sam instalirao philz davno, kada sam prvi put isao u pohode rutovanja i instaliranja romova. Tako da kod mene nije najnovija verzija nego 6.0.x cini mi se. Znam da je 6.0. pa jos neki broj. I sa tim mi radi sve i jedan rom koji sam probao da instaliram.
Mozda je zato sto sam ja zeznuo i promenio bootloader ili sta vec, pa otisao na 0x1, tako da ja sve rokam na njega kao i do sad sa s2, s3kao da nema knoxa :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari