Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

A šta ako nema 3G signala kada nema wifi veze? Neće biti neta uopšte.

A šta ako nema 3G signala kada nema wifi veze? Neće biti neta uopšte.

Ja sam u mts-u i ne secam se zadnji put kada nisam imao neta. Dosta putujem, kada sam u Srbiji, obicno picim autoputevima i tada mi je 3G gotovo uvek upaljen. Ne secam se kada sam zadnji put imao neki prekid i slicno.

^Moja greška, mislio sam da hoće 3G only podešavanje. :d

Smart Wifi Toggler radi automatsko konektovanje na wifi po želji. Kada se signal izgubi, gasi wifi i prelazi na mobile data. Probaj, free je.

Zar to prebacivanje ne ide automatski? Mislim na prekazak na mobile data kada nije povezan na wifi i automatsko povezivanje kada je wifi mreža dostupna. Ima u taskeru opcija da uklj/isklj. wifi na osnovu cell id, što telefon i onako proverava pa ne troši bateriju.

Poslednja izmena:
Pa ako nema 3G ima 2G :p

Aj, ponovo mozda nisam bio jasan.
Kada sam kod kuce, poslu, drugara i telefon ima poznatu wifi mrezu i net, bilo bi dobro da telefon moze da se prebaci na 2G.
A, dok sam po gradu da bude automatski na 3G (naravno, kada nema dometa telefon se prebacuje sam na 2G).
Telefon mi je non stop na 3G, ali u nekim prostorijama u stanu 3G ima slab domet (1nu crticu). Zbog stednje baterije, a cini mi se da telefon trosi vise baterija kada se muci da ostane na 3G.

Poslednja izmena:
jedino gde sam to video je na jednom custom romu za nexus 4 i galaxy nexus. teška posla za tvoj tel.

Jel koristi neko aplikacije za ping, tracert... Posto meni svaka izbacuje gresku da mi nije podrzano za moju platformu 4.2.2 !?!?

Ugasi sam 2 widgeta za vreme koja sam imao, beatifull weather i hd widgets i obrisao obe aplikacije, vratio location u meniju da koristi i gps i wifi za pronalazenje i gle cuda google services pao na 40% i baterija opet drzi extra...tipa sat vremena u standby skine 1% umesto 10% :)

pa što ne kažeš :)
BW vrati slobodno. HD widgets ti je pravio sr*nja.
inače možeš i njega da probaš da rešiš: kada ga instaliraš idi u google settings pa uključi location sharing i location history, a onda ih posle par min isključi, trebalo bi da se onda i on smiri.

Poslednja izmena:
S4 je najprodavaniji tel na svetu, mini na osmom mestu i to je loše?

Pa Samsungu ocigledno jeste malo, postali su alavii....

Jok nisu ocekivali bolju prodaju S4 mini :)

A S4 je pokidao ali ocigledno hoce sto pre da izbace S5, prvo se pricalo da ce to biti maj a sada pocetak 2014. Sto rece diablo, nekome bi i ti rezultati bili fantasticni ali Samsungu to ocigledno nije dovoljno.

Poslednja izmena:
Da postali su bas alavi,od 10 najprodavanijih android telefona 9su njihovih,samo je Nexsus 4 uspeo da udje u top 10 a da nije Samsungov proizvod.....Mislim da nem tu puno mesta za neki veliki pomak napred,mislim da im je pametnije da se koncetrisu da zadrze te ppzicije koje imaju....

Pa zato i hoce da iznace sto bolji S5 i to pocetkom 2014, sta tu ima lose :) Osim sto su neki mislili da ce S4 biti ubedljivo najbolji godinu dana a to je sada nemoguce, i zbog Note 3 i zbog konkurencije.

Imam jedno pitanjce. Razmisljam se o kupovini S4 iako ce me skupo izac oko 600e preko mtel-a na 12 rata, interesuje me jer sam laik ako se intalira nova launcher oce li tel bit fluidniji u radu i brzi ulazenje u poruke, kontakte, dialer ? jer mi se ovaj touchwiz nista ne svidja i mnogo usporava tel. hvala puno na odg. I kako vam se pokazao tel jeste li zadovoljni sa njim koliko vam traje baterija ? :)

http://lmgtfy.com/?q=i9500+vs+i9505

Што се тиче нове, радиће како треба. А за контакте се не надај, увек постоји лаг и увек ће га бити.

Je li neko probao da ubaci ovakav ROM da dobije pure android kao na nexus 4 evo i linka http://www.youtube.com/watch?v=MiWejM-3BRw Ono sto ja vidim telefon bas leti nema nepotrebnih aplikacija kao na touchwiz-u koje usporavaju tel. Sve je brzo jednostavno pa i kamera isto, ovo m ise bas svidja. Ako je neko probao bas me interesuje njegovo misljenje mane i vrline ?

Moja greška, prebacio sam se, sa gornjeg linka sam prevideo, mislio sam da je GE.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno