Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Bio sam se privremeno vratio na TW ROM, ali kada sam video celu ovu *******ciju sa KNOX-om, odlucio sam da se ipak permanento zadrzim na GE ROM-u. Tu i jesam, Google Edition radi kako treba, koristim untouched verziju ciji sam link dao u nekom od prethodnih postova, samo sam ga rootovao i to je to.

Na GE nema bojazni od KNOX-a?:)

Upravo zbog knoxa sam i ja presao na GE rom, ***... :(

Stigla je uz telefon a ne izgleda mi kao Samsungova. Joyn se tacno zove, stoji u sistemskim aplikacijama, ne moze se deinstalirati a ima dozvole za prakticno sve u telefonu..

Video sam pre neki dan tu aplikaciju na jednom S4 Active sa AT&T mreže. Nisam je pokretao, tako da ne znam o čemu se radi.

Na GE nema bojazni od KNOX-a?:)

Ja sam sa ME3 otisao na GE i to je to. u GE ROM-u nema KNOX-a, moz da radis sta hoces. Ako nesto krene po zlu (citaj: treba da ostvaris garanciju), fleshujes nazad ME/MG/MF ROM i to je to.

Poslednja izmena:

ajuqy4av.jpg

Evo ga isto ****** nema razlike...cackao sam malo taj knox... budalastina...

Poslednja izmena:
drugari, da li je neko imao problem sa AudioOut_2? Trosi mi mnogo baterije, oko 20 posto i odmah je ispod screen on-a. Zna li neko sta je u pitanju?

Cini mi se da se to pojavljuje kada ti je ukljucen zvuk pri pritisku tastera.. Ali neka neko drugi potvrdi to

nije to, ti zvukovi su mi iskljuceni, kao i oni za otkljucavanje i zakljucavanje.

Jel postoji neki program koji ce prebacivati telefon na 3G kada kada nije prikacen na wifi. A kada je na wifi da bude na 2g?
Telefon nije root-ovan.

Tasker

Meni google services trosi 70% baterije cak i u standby, sta da iskljucim?

Meni srče trenutno 22%.

pa to nije normalno, to mi ranije nije radio od skoro poceo...vidim ja da 10% baterije nestane za sat dva a nisam ga ni pipnuo...70% je previse pa sta god da radi...a pre mi je drzalo 10% celu noc i vise...

Poslednja izmena:
To je "normalno" :)

Isključi sve u location services, a imaš i u mojoj bbs temi negde link, gde kako i šta. Nema puno strana, pa je precesljaj.

Da mi je jos neko mozda imao problema sa baterijom telefona, moja se "naduvala", i izgurala ivicu ekrana iz kucista...:(
Prihvacena mi je reklamacija, ali me interesuje da li je to cest problem

Isključi sve u location services, a imaš i u mojoj bbs temi negde link, gde kako i šta. Nema puno strana, pa je precesljaj.

da mi ovo radio od pocetka mislio bih da je normalno ali ovo je pocelo od skoro pa sam se uplasio :)

Da mi je jos neko mozda imao problema sa baterijom telefona, moja se "naduvala", i izgurala ivicu ekrana iz kucista...:(
Prihvacena mi je reklamacija, ali me interesuje da li je to cest problem

Jeste. Jedna serija cela ima problem sa baterijom, ali uvažava se odmah i menja se.

Drugari, da li i kako mogu oštetiti bateriju ako telefon punim 1A punjacem (HTC One)?

iskljuceno je to pre neki dan i ono location history i ono drugo...sve isto...

Da i moja zena ima isti problem sa curenjem baterije. Kako god iskljucio lokaciju android os guta bateriju. Doduse ona je na S3 Mini-u sve stock. Nema puno aplikacija instaliranih. Ne znam sta da radim?

Drugari, da li i kako mogu oštetiti bateriju ako telefon punim 1A punjacem (HTC One)?

Ne. Telefon povuče onoliko struje koliko mu treba. A mislim da je i S4 punjač od 2A tako da sa 1A punjačem će trebati samo više vremena nek se napuni.

Apropo baterija koje crkavaju, na xda piše da je falična serija koja počinje se DB i koje su "made and assembled in china".
Ima li negdje u Bg da se kupi original Spigen case?

Nabavio sam od Teleora S4 I kupio za njega futrolu sa prozorcicem za pregld i javljanje. Lepo izgleda i svrsishodno je...
Imam problem jer pristupam firminom mail-u i nekim podacima par puta dnevno kroz VPN. Cim setujem VPN android mi trazi da povecam nivo security, tj da stavim zakljucavanje ekrana. Ukoliko to uradim ne mogu da koristim automatsko otkljucavanje ekrana pri otvaranju futrole itd... Jurio sam i neke alternativne aplikacije za VPN, ali nisam nasao ni jednu koja moze da se manualno setuje na staticku IP, a da ne trazi, isto, zakljucavanje ekrana. :(
Ima lli neko resenje za ovaj problem?

Jel postoji neki program koji ce prebacivati telefon na 3G kada kada nije prikacen na wifi. A kada je na wifi da bude na 2g?
Telefon nije root-ovan.

Kada si na WIFI ne treba ti ni 2G, ni 3G, pošto ćeš imati net sa wifi (pozivi, poruke i ostalo i dalje radi). Koristi podešavanje pored - mobile data on/off. Nisam siguran, ali mislim da je mobile data i dalje uključen i dok je wifi aktivan, samo je u stand by.
Moguće je i ovo 3G-2G odraditi na više načina, jedan bi bio preko settings dialog-a, ali je potreban root. Za direktan način ne znam, malo je komplikovano, ali je moguće.

Poslednja izmena:
Moze sve to rucno nego je pocelo da me mrzi da prebacujem na 3G kada telefon nema u okolini poznatu wifi mrezu.

Smart Wifi Toggler radi automatsko konektovanje na wifi po želji. Kada se signal izgubi, gasi wifi i prelazi na mobile data. Probaj, free je.

Nazad
Vrh Dno