Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Da li je moguce staviti netaknut rom sa google varijante bas kakav dolazi uz telefon. Gledao sam ima neki odexed na xda ali citam da se crashuje ljudima, pa bi da probam kako to sljaka po defaultu kad dodje uz telefon. Ako je moguce jel moze neko da izbaci link pretpostavljam da se samo ubaci preko odina.

Da nije ovo

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2250824

Poslednja izmena:
Da li moze da se uradi samo root, bez flesovanja ROM-ova, a da se KNOX ne promeni na 0x1?

Pazario danas Galaxy S4, zadovoljan za sada. :)

Imam pitanje u vezi eye-trackinga i air view-a. Jel se moze namestiti da radi u google chrome-u ili to samo radi u onom fabrickom browser-u?

Sve te smart funcije rade samo sa fabrickim aplikacijama. Isto važi i za smart pause i ostalo.

Sto je najjace, ja sam ubedjen da mi je chrome stigao sa telefonom.

Nijedan, posto ti ne trebaju :)

Hmmm pogresio si temu.

Hmm, ko?

Do skoro sam imao S3, otprilike nesto manje od godinu dana, i uvek sam govorio da je S4 jako slican i da se ne isplati menjati. Silom prilike sam zamenio S4 za S3 i prosto nisam mogao da verujem koliko su razliciti, S4 ima mnogo bolji i crvsci dizajn, posto su ivice pravougane a ne zaobljene kao na s3 mngoo bolje lezi u ruci i vise mi ne klizi iz ruke kao sto je to s3 radio pa isklizne mi i padne :( Baterija dosta duze traje na S4, lepsi mnogo lepsi dizajn, veci ekran sve u svemu velika razlika i deifinitivno se isplati, bar se meni tako cini, sad se ni u ludilu ne bih vratio na S3 nikad...eto ako se neko i dalje razmislja sta da uzme tu je i moje misljenje, s3 izgleda kao igracka naspram s3...kao sto je s2 naspram 3...znam da ce s5 uskoro i sve i da se to nikad ne moze ispratiti ali ja sam prezadovoljan sto sam presao na s4...iako mi je s3 maltene bio kao nov...ni trunkice po njemu icega...zamenio sam za nov s4...i ostao bez reci...toliko za sada :)

Opet si pio :(

I to opet koka kolu, mozak mu iz'ede :(

Ako se uzme telefon preko operatera, gubi se garancija root-ovanjem i ubacivanjem novog roma? Koliko sam shvatio postoji brojac koji ne moze da se resetuje?

Tako je..

Hvala na brzom i jednostavnom odgovoru :)
Kako se proverava brojac?

Hvala. Dovumim se S4 ili One. A iskreno, mrzi me da se bakcem i nemam vremena mnogo da isprobavam romove. Hocu telefon na kome sve radi sa stock romom.

Sa S4 neces pogresiti, stock ROM po prvi put otkako je Galaxy linije telefona radi kako treba. HTC One je jednako dobar, pitanje je samo sta ti preferiras.

Ako se uzme telefon preko operatera, gubi se garancija root-ovanjem i ubacivanjem novog roma? Koliko sam shvatio postoji brojac koji ne moze da se resetuje?

Ako je verzija ROMa iznad MGE, svaka operacija tog tipa dovodi do nepovratnog setovanja brojaca na 1, cije se stanje moze proveriti u Download modu pod stavkom KNOX WARRANTY. Vise informacija o tome imas par stranica unazad gde sam sve lepo opisao u slici i reci :)

Koji ti rom koristis trenutno? Ge ili tw

Bio sam se privremeno vratio na TW ROM, ali kada sam video celu ovu *******ciju sa KNOX-om, odlucio sam da se ipak permanento zadrzim na GE ROM-u. Tu i jesam, Google Edition radi kako treba, koristim untouched verziju ciji sam link dao u nekom od prethodnih postova, samo sam ga rootovao i to je to.

Da li imas mozda problema sa kamerom kao sto su bili problemi sa cm romovima da bude fc kada koristis blic i tap to focus?
Ja sam imao neki ge rom i kamera mi je nonstop fc. Verovatno jer nisam koristio untouched

Da li imas mozda problema sa kamerom kao sto su bili problemi sa cm romovima da bude fc kada koristis blic i tap to focus?
Ja sam imao neki ge rom i kamera mi je nonstop fc. Verovatno jer nisam koristio untouched

Broj problema na bilo kom ROM-u eksponencijalno raste sa duzinom super-dodataka koje je *developer* dodao. U prevodu, tvoj problem je vrlo verovatno izazvan strucnoscu pojedinca. Untouched verzija radi onako kako se od nje ocekuje - brzo i stabilno.

Nazad
Vrh Dno