Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Ljudi za**** sam stvar. Ubacio sam zadnji firmware mj5 preko odina i nakon restarta se jedva upalio i sve blokira za redom...udjem u recovery i uradim wipe data factory reset,nakon toga sve radi savrseno. Udjem ja u slike kad tamo nema nista,proverim ostale podatke i ustanovim da je sve obrisano. Jel moze neko da mi objasni kako je doslo do toga?? Koliko ja znam wipe data ne bi smeo da prise internal sd??

pa automatski ti je promenio CSC posto se nisu poklapali,a kad se menja CSC fon sam wipe-uje ,ukljucujuci i internu memoriju. Ja tako kontam...

Nije sam,ja sam uradio wipe,ali mi nije jasno zasto celu memoriju?? Do sad je uvek brisao samo instalirane aplikacije i podesavanja..... Mada sad kad razmislim nikad nisam radio wipe iz stock recovery-a,mozda on brise sve?

Moze li neko meni kao laiku za ove stvari da objasni sta je to KNOX ? Planiram u roku od 5 dana da kupim ovaj tel i mislio sam da mu ubacim 4.3 GE ROM. Da li taj KNOX ne dozvoljava to ili zasto sluzi uopste i sto ne dozvoljava?

Aj da pitam jos jednom - kako ste otkljucavali s4 sa telenora, i ako se koristi kod sa ebaya da li to pravi problem za garanciju?

Pogledajte prilog 126088 Pogledajte prilog 126089

Pojavila mi se prvo mala linijica u gornjem lijevom uglu, par milimetara. Poslije par dana se prosirila na pola ekrana. Ne vidi se dobro na slici, ali djeluje kao da se ekran odlijepljuje. Da li se neko susretao sa necim slicnim?

Polomio ti se ekran ili?
Meni je pukao prvo je bila jedna linija koja ide od kraja do kraja a sad imam dve(druga se napravila pritiskom prsta na ekran), ako ti je pukao ja mislim da ta linija mora da dodje do neke ivice da bi prestala da se siri ako me razumes :D Tacnije pukotina pokusava da "pobegne" :D

Kada se ocekuje offical update na 4.3 preko telenora?

Pa ti neces imati problema jer je MGA a mi koji imamo noviji imacemo problem.

Ljudi, aktivirao se KNOX brojač kada sam pokušala da promenim font koji sam skinula sa GP.
Šta je to uopšte, pokušah na ovoj temi da nađem odgovor ali previše je strana i ne znam na kojima ste pisali o tome.
Uputite me da pročitam da vas ne zamaram :):what:what:

To jest ima, ali samo ako joj rikne ploca.. :) valjda tada ne mogu da vide taj brojac

Poslednja izmena:
Ja aam flesovao preko odina nemacki firmware a telefon je kupljen na telenoru i i dalje mi stoji 0x0

^^^ onda cu i ja tako, ne mogu vise da cekam Švajcarski AUT.

Pogledajte prilog 126088 Pogledajte prilog 126089

Pojavila mi se prvo mala linijica u gornjem lijevom uglu, par milimetara. Poslije par dana se prosirila na pola ekrana. Ne vidi se dobro na slici, ali djeluje kao da se ekran odlijepljuje. Da li se neko susretao sa necim slicnim?

Evo meni isto. Nosio bih ga na reklamaciju pa me interesuje kako da ga vratim u fabričko stanje? Tel je rutovan pa kako da ga vratim da bude kao kad je kupljen a da se ne zeznem sa knoxom?

Da li je neko imao problema sa tacnim vremenom kada se telefon pali a evenutalno menjaju zone neko krace vreme pre toga?
Naime, tri puta mi se desavalo da telefon vrati sat unazad dok sam putovao avionom, i dva puta je nakon drugog reboot-a opet vratio na pravo vreme, dok sam treci put nije reboot pomagao, rucno sam resetovao. Nije imao karticu svih 12-13 dana, znaci nije mogao preko mreze da dobije pogresno vreme.
Jedino ako ne dobija signal preko wifi-a samo skeniranjem (nije se kacio, odmah pri paljenju je bilo pogresno vreme, znaci nisam imao vremena da se prikacim na wifi).

Ovo me prilicno brine, jer ionako nemam poverenja nekako u alarm na telefonu, a posle ovoga sigurno necu imati :D

Umesto alarma ti koristi timer da ti odbrojava od kada legnes i nema da omane ;)

Evo meni isto. Nosio bih ga na reklamaciju pa me interesuje kako da ga vratim u fabričko stanje? Tel je rutovan pa kako da ga vratim da bude kao kad je kupljen a da se ne zeznem sa knoxom?

Na kom si romu sada?
@All, kako da razdvojim jacinu zvuka za notifikacije i za ringtone. Kada smanjim ringtone smanji se zvuk i za notifikacije (npr. poruka sa fejsbuka)?

Umesto alarma ti koristi timer da ti odbrojava od kada legnes i nema da omane ;)

Mislim da Timer radi po istom principu kao i Alarm, tj. da gleda razmak sa trenutnim vremenom, pa bi isto bilo :D

@Overkloker, u Settings->My Device->Sound->Volume podesavanjima imas posebno za Ringtome i Notification da podesis, ako si na stock ROM-u.

Znam za to ali ne radi posao kako treba.
Smanjim ja notifikacije i pojacam ringtone ali notifikacije se opet jako cuju. Tek kada smanjim ringtone smanje se i notifikacije.
Za sms radi posao ali za messenger ne funkcionise. Neki predlog?

Poslednja izmena:
Skini triangle away i resetuj brojac. Zatim uradi flash stock roma kroz Odin i to je to.
Tako sam ja uradio kada sam ga reklamirao i sve je proslo ok sa te strane.

Nazad
Vrh Dno