Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Neka preporuka za samsung 4.3 a da je sa starim bootloaderom, bez knoxa? Jel isprobavao neko nešto od toga?

Ima li neko iskustva sa Spigen Neo Hybrid Case-ima koji se prodaju na KP za oko 1000-1200din.
Da li je u pitanju neka teška kopija ili je koliko-toliko pristojnog kvaliteta?

Poslednja izmena:
Bolje ti je da zaobidjes te kopije. Dodaj jos 1000 i kupi original samsung protective case

Ma vidim da je original po nekim prodavnicama oko 3500din, pa mi sumljive ove sa kp-a.

U Srbiji ne postoji original Spigen po prodavnicama, iste su kopije kao sa KP samo sa naduvanom cenom. Definitivno je najbolji original Samsung Protective Cover, preporuka.

Spigen moze da se naruci sa Amazona.Ispod zeljene maske stoji More Buying Choices . Klik na new opciju.Dobicete ponude nekoliko prodavnica sa amazona .Odaberete SPIGEN SGP ispod kojeg nema FULFILLMENT BY AMAZON i to je to Narucio 2 puta za Niksic stigle za 30ak dana.Postarina mi je bila 6.97$ sada je duplo skuplja .Istovremeno narucio i screen protector i za oboje velika preporuka

Sta sve treba da se iskljuci da mi browser ne bi belu pozadinu pretvarao u sivkadtu? Ono kao da tamni samo pozadinu da bi cuvqo power oli nedto slicno.

Brightness mi je na max. bez autoa, auto adjust screen tone je off, power saving je skriz off ili je fispkay deo off (probao sam oba). I *** opet nekad potamni.

Usput kako da aacuvam podatke bez roota pre flashovanja novog?;)

Da li si probao brightness u okviru browser settings?

Takodje je na max. bez Auto.

Sta sve treba da se iskljuci da mi browser ne bi belu pozadinu pretvarao u sivkadtu? Ono kao da tamni samo pozadinu da bi cuvqo power oli nedto slicno.

Brightness mi je na max. bez autoa, auto adjust screen tone je off, power saving je skriz off ili je fispkay deo off (probao sam oba). I *** opet nekad potamni.

Usput kako da aacuvam podatke bez roota pre flashovanja novog?;)

Kakve podatke? Sms i kontakte bez problema, na data particiju zaboravi ;-)

Stigo mi 4.3 OTA na CSC AUT (Switzerland).... Mada vidim na xda da je pusten update i za ostale zemlje tog regiona...

Ma, boli me uvo za Knox... Kad resim da se igram sa fonom, odradicu root i cao zdravo...

Haha :)
Vex koja ti je verzija sada? Ja flešnuh juče neki MJ7 bez knoxa naravno, i dalje imam stari bootloader ali me zeza nešto modem. Dva puta do sada je gubio mrežu :-(
MG5 baseband..

Ma, boli me uvo za Knox... Kad resim da se igram sa fonom, odradicu root i cao zdravo...

Ja vozim švabudru, DBT, već 20 dana... sve ok. Knox 0x0 Naflešovao sam se HD dvojke. Svaki rom koji sam flešnuo, bilo ih je bar 50, je imao neku ozbiljnu manu... Ne vidim razlog zašto bi se smarao sa polufabrikatima uz ovoliku memoriju i procesorsku snagu...Sve radi savršeno. TW sam počeo da doživljavam kao ozbiljan projekat na Note 10.1... Imam i GS4 i Note 3 - nemam primedbi... Strast za flešovanjem gasim sammobile rešenjima....

Poslednja izmena od urednika:
Cao zdravo garanciji?:)

Koja garancija??? Se*em se na te njihove garancije...

Haha :)
Vex koja ti je verzija sada? Ja flešnuh juče neki MJ7 bez knoxa naravno, i dalje imam stari bootloader ali me zeza nešto modem. Dva puta do sada je gubio mrežu :-(
MG5 baseband..
Slika u attachmentu :) Sve radi super,nemam problema nikakvih.

Knox 0x0 Naflešovao sam se ...Sve radi savršeno.

Upravo... Stvarno sam se smorio vise ....Dosta mi je flesovanja,posvetio sam se drugim stvarima,manje gubim vreme na ove stvari... S4 mi stvarno radi pristojno i nemam potrebe za cimanjem.

Prilozi

• Screenshot_2013-11-05-21-15-08.png
    Screenshot_2013-11-05-21-15-08.png
    176.7 KB · Pregleda: 192
Koja garancija??? Se*em se na te njihove garancije...

Slika u attachmentu :) Sve radi super,nemam problema nikakvih.

Upravo... Stvarno sam se smorio vise ....Dosta mi je flesovanja,posvetio sam se drugim stvarima,manje gubim vreme na ove stvari... S4 mi stvarno radi pristojno i nemam potrebe za cimanjem.

^ Zato sam ja i stavio svoju S4-ku na oglas!!!
Smorilo me više konstantno prčkanje i modovanje. Uzeću neku lumiu i ćao-zdravo. I onako imam android tablet za zezanje. Dokle god je u mojem posedu neki android mob - ja se neću smiriti sa modovanjima i zezalicama. :d

Smorilo me više konstantno prčkanje i modovanje. Uzeću neku lumiu i ćao-zdravo. I onako imam android tablet za zezanje. Dokle god je u mojem posedu neki android mob - ja se neću smiriti sa modovanjima i zezalicama. :d

+100 :)

Nije, sve je u glavi ;-) imam S4 od jula i nisam pozeleo da nista budzim.... Jednostavno resis i to je to.

Pa ti prelepi izolirkom :d

Poslednja izmena:
Evo dobih apdejt malopre na 4.3. Konacno. :)

Nazad
Vrh Dno