Sta sve treba da se iskljuci da mi browser ne bi belu pozadinu pretvarao u sivkadtu? Ono kao da tamni samo pozadinu da bi cuvqo power oli nedto slicno.
Brightness mi je na max. bez autoa, auto adjust screen tone je off, power saving je skriz off ili je fispkay deo off (probao sam oba). I *** opet nekad potamni.
Usput kako da aacuvam podatke bez roota pre flashovanja novog?![]()
Ma, boli me uvo za Knox... Kad resim da se igram sa fonom, odradicu root i cao zdravo...
Cao zdravo garanciji?![]()
Slika u attachmentuHaha
Vex koja ti je verzija sada? Ja flešnuh juče neki MJ7 bez knoxa naravno, i dalje imam stari bootloader ali me zeza nešto modem. Dva puta do sada je gubio mrežu :-(
MG5 baseband..
Knox 0x0 Naflešovao sam se ...Sve radi savršeno.
Koja garancija??? Se*em se na te njihove garancije...
Slika u attachmentuSve radi super,nemam problema nikakvih.
Upravo... Stvarno sam se smorio vise ....Dosta mi je flesovanja,posvetio sam se drugim stvarima,manje gubim vreme na ove stvari... S4 mi stvarno radi pristojno i nemam potrebe za cimanjem.
^ Zato sam ja i stavio svoju S4-ku na oglas!!!
Smorilo me više konstantno prčkanje i modovanje. Uzeću neku lumiu i ćao-zdravo. I onako imam android tablet za zezanje. Dokle god je u mojem posedu neki android mob - ja se neću smiriti sa modovanjima i zezalicama. :d
^ Zato sam ja i stavio svoju S4-ku na oglas!!!
Smorilo me više konstantno prčkanje i modovanje. Uzeću neku lumiu i ćao-zdravo. I onako imam android tablet za zezanje. Dokle god je u mojem posedu neki android mob - ja se neću smiriti sa modovanjima i zezalicama. :d
Slika u attachmentuSve radi super,nemam problema nikakvih.
Nije, sve je u glavi ;-) imam S4 od jula i nisam pozeleo da nista budzim.... Jednostavno resis i to je to.
Pa ti prelepi izolirkom :d
Evo dobih apdejt malopre na 4.3. Konacno.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari