Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Dobro sad bar mozete normalno da koristite telefon i budete dostupni kad vas neko zove :d

To što ti znaš samo to, to je već neka druga stvar :D A i realno i da hoćeš, ne možeš :D ovde bar možeš, pa makar izgubio garanciju

Cigani prve klase...
Nego, desava li se jos nekom da baterija stoji 100 godina na 100% i pise "charging"? Normalnom brzinom ide do 100% a onda charging u nedogled...

Poslednja izmena:
Ako moze jedno pitanje
Kako na s4 -ci da zakljucam npr galeriju,mail,mesenger,dialer racimo sa onim lock patternom?
hvala

Cek cek cek :) meni nesto nije jasno. Knox i bootloader se menjaju ako flesujes preko Odina noviji sw. Ja sam trenutno na MGA, custom recovery i root su stavljeni. Necu moci da flesujem preko CWM neki stockk based rom tipa Omega? Sta se desava u slucaju GE romova?

Ja sam na BF8 stock, samo rutovan i sa cwm. Zasad nemam uopšte knox statusa u dl modu. Vjerovatno ako ga flešujem iz odina da će se pojaviti :(. I što sad raditi, koju posluku porati... Sa jedne strane bih htio probati neki stabilan GE ali opet mi treba tw kamera (zbog slikanja klinaca su mi neophodni "best face" i "best photo") a sa ovim prc.

da li neko od vlasnika S4 ima u sistemskim aplikacijama aplikaciju pod imenom YOUN?

Cek cek cek :) meni nesto nije jasno. Knox i bootloader se menjaju ako flesujes preko Odina noviji sw. Ja sam trenutno na MGA, custom recovery i root su stavljeni. Necu moci da flesujem preko CWM neki stockk based rom tipa Omega? Sta se desava u slucaju GE romova?

Mozes da flesujes normalno kao i do sada, jer u custom romovima je uglavnom custom kernel i onda si bezbedan. Ali ako u buduce flasujes neki stock rom sa stock kernelom, nema vise nazad. Mislim ima ali ces imati 0x1

Drama je u temi o Note-u III :D

Od pre nekoliko dana je pocela baterija mnogo slabije da drzi. Factory reset, flash stock MEA, flash Omega roma, Wanam Lite, nista nije dalo rezultate. Tri dana za redom mi se gasi kada baterija padne ispod 15% (14, 12, 11). Ima li neko ideju neku?

Od pre nekoliko dana je pocela baterija mnogo slabije da drzi. Factory reset, flash stock MEA, flash Omega roma, Wanam Lite, nista nije dalo rezultate. Tri dana za redom mi se gasi kada baterija padne ispod 15% (14, 12, 11). Ima li neko ideju neku?

Jel si uzeo preko VIPa?

Drugarica i devojka reklamirale, zamenili im bateriju. Kao da je cela serija došla tako

Ipak je baterija, naduvena.
Najgore mi je sto moram da saljem telefon, pa da cekam i pitanje je da l' ce da ga izgrebu (ne bi im bio prvi put) ili nesto slicno. Ozbiljno razmisljam da kupim ovako bateriju i to je to.

Uzmi slikaj telefon sa svih strana, skini poklopac i slikaj, onda kad budes predavao telefon, nek se napravi zapisnik da telefon nema ogrebotine, niti ikakve anomalije i tako to. Nek potpise taj sto je primio i nek ti da zapisnik. To je to. Jeste cimanje, ali moras tako sa smradovima.

Trenutno sam na na prerooted stock romu, skinuo Triangle Away i resetovao counter. Da li je dovoljno da uflesujem stock MEA i to je to? Triagle Away prikazuje da je sada flash counter na nuli.
Inace, uzet je u Telenoru.

Poslednja izmena:
Primetio sam na s4, da mi sam zatamni displej i prosvetli? Inace mi uvek stoji na max.

Nisam našao takvu aplikaciju. Što pitaš, jel jede bateriju?

ljudi cime da rutujem telefon treba mi samo root tj super user kako bi koristio tunel medu za playstore. Zanimljivo bio sam u Makedoniji i tamo opusteno moze da se kupuje sa playstora bez dodatnih intervencija.

Slabo sam pratio situaciju kako stoji S4 sa romovima jel ima nesto vredno pomena ili je stock najbolji

Nisam našao takvu aplikaciju. Što pitaš, jel jede bateriju?

Stigla je uz telefon a ne izgleda mi kao Samsungova. Joyn se tacno zove, stoji u sistemskim aplikacijama, ne moze se deinstalirati a ima dozvole za prakticno sve u telefonu..

Nazad
Vrh Dno