jim9
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.03.2012
- Poena
- 210
Dobro sad bar mozete normalno da koristite telefon i budete dostupni kad vas neko zove :d
:-D
Dobro sad bar mozete normalno da koristite telefon i budete dostupni kad vas neko zove :d
Ako moze jedno pitanje
Kako na s4 -ci da zakljucam npr galeriju,mail,mesenger,dialer racimo sa onim lock patternom?
hvala
Cek cek cekmeni nesto nije jasno. Knox i bootloader se menjaju ako flesujes preko Odina noviji sw. Ja sam trenutno na MGA, custom recovery i root su stavljeni. Necu moci da flesujem preko CWM neki stockk based rom tipa Omega? Sta se desava u slucaju GE romova?
Od pre nekoliko dana je pocela baterija mnogo slabije da drzi. Factory reset, flash stock MEA, flash Omega roma, Wanam Lite, nista nije dalo rezultate. Tri dana za redom mi se gasi kada baterija padne ispod 15% (14, 12, 11). Ima li neko ideju neku?
Trenutno sam na na prerooted stock romu, skinuo Triangle Away i resetovao counter. Da li je dovoljno da uflesujem stock MEA i to je to? Triagle Away prikazuje da je sada flash counter na nuli.
Inace, uzet je u Telenoru.
Jel si telefon uzeo preko VIPa?
da li neko od vlasnika S4 ima u sistemskim aplikacijama aplikaciju pod imenom YOUN?
Jesi li iskljucio Adapt display (ili tako nesto) u podesavanjima?
Nisam našao takvu aplikaciju. Što pitaš, jel jede bateriju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari