Kucaj na YT S4 ghosting, imas klipove na tu temu pa vidi... Meni najvise smeta na dark tapatalku, tu se bas primecuje... Katastrofa.
Odeš na http://www.sammobile.com i tamo nađeš i skineš poslednji zvanični rom za tvoj telefon i zemlju
Ne znam sta si hteo ovim da kazes?to je to kada si prodao n4 i dodao kes da kupis samsung![]()
Pa nema sta da kucam po tjubu, uvek koristim baš dark temu, i zaista nisam primetio nikakav ghosting... Inače, na stock romu sam ako to šta znači.
Super, hvala ti. Nasao sam VIP rom. Znaci nekad kad budem trebao da nosim na granciju(nadam se da necu morati nikad) skinem odatle rom za Serbia(VIP) i to je to.
Vex sto si presao sa N4 na S4?
Najvise zbog Home dugmeta, led diode za notifikacije i display - a...
Da ne listam svih ovih 250 stranica,kako ste vi zadovoljni sa svojim s4,imam opciju da zamjenim svoj iphone 5 uz malu doplatu,za octa core verziju.Inace sam bio okorjeli android fan,imao s3 prije iphona,i uzeo sam ga samo da vidim kakav je i svidio mi se.Sada nakon skoro pola godine,razmisljam o povratku na android,ali mi je ios nekako prirastao srcu,sva ta jednostavnost,mali displej mi na neki nacin odgovaraju.
Ima li neko od vas da je presao sa iphona 5 na s4?
Е ако је нешто ружно онда је то TW...
A kako da ubacim Sony-ev UI onda na S4?![]()
A kako da ubacim Sony-ev UI onda na S4?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari