Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Ne znam ko moze da koristi ove sluske koje idu uz telefon?
Mislim ok, razlika od onih koje su isle uz S2 i S3 je ogromna ali nije to to.

Moje SoundMagic E10 siju ove fabricke u svakom mogucem smislu. Ali meni kontrole na slusalicama uopste ne trebaju tako da mozda nisam kompetentan.

Prodam vam ja apple earpods da vidite sta je muzika na default sluskama. Haha

Mozda ima dvoje :d

Ja nisam otpakovao slusalice ni od S3 pa ni S4, tek ja nisam kompetentan :D ahaha Jedino sam od ip5 koristio dok sam ga imao :d.

Poslednja izmena:
Meni je kontrola bez ekrana no.1.
Tako da ne vredi ako ne radi kontrola preko dugmeta ili nema fugme.
Imam ja i audiofilske tzv ali sta ce mi na telefonu;)

Da li neko mozda zna da li su S4 iz MTS-a simfree ili ne, ili mozda ima i jednih i drugih? Ako neko mozda znas koliko se krece dekodiranje S4?

Pozdrav

Tolika interesovanja za slike preko GE i niko nista ne komentarise :)

Problem je sto si ti vjerovatno prvi koji je kupio S4 i otpakovao fabricke slusalice.
:D
Do sad nije niko, pa ljudi nisu prijavljivali problem. :d
Ne moraju fabricke, bilo koje sa dugmetom koje radi :)

Ali kad dodje covek sa nekoliko Sony telefona gde je zvuk bio glavna fora, ovo mi je takav cvrc :)
Imam 10 razlicitih tipova pesama (od prave klasike, preko pop, nesto malo rock/tvist, dance, hip-hop, jazz pa cak i nesto narodne - don't ask!). Neke mi se ne slusaju u nekom trenutku uopste naravno pa mora skip. A nema sanse da pravim playliste :D

Poslednja izmena:
Jesi ih skinuo sa Dropbox-a pa pogledao ili si probao online da ih pogledas? Kad se pogledaju na DB on ih smanji i unisti, meni pogotovu ovaj gde stoji ime hotela jako bistro izgledaju. Cak se crveni kroz prilicno ostro odvaja.

Skoro da i nema nikakve razlike, samo eto, nema puno opcija Google kamera. Auto mode je skoro 99% istog kvaliteta.

Jesi ih skinuo sa Dropbox-a pa pogledao ili si probao online da ih pogledas? Kad se pogledaju na DB on ih smanji i unisti, meni pogotovu ovaj gde stoji ime hotela jako bistro izgledaju. Cak se crveni kroz prilicno ostro odvaja.

Išao sam view original pa mi je otvorio full size fotku. Ok ime hotela ali sve što je zeleno je užasno muljavo... Trava, lišće... Nekako su mi previše "telefonske" fotke za tako skup telefon i toliko hajpovanu kameru :)

Uzeo sam S4 i9505. Da li moze kratko uputstvo kako da odradim backup ovog roma i ako moze neki link za provereno dobar google edition rom za S4. Za backup pitam zbog garancije posto je tel iz VIP-a.

Jes ovo dobro, uzmes u m:ts telefon i paket Box 4+ i dajes 80e, tj., radis samo da bi isplatio rate. Malo sam offovo temu, al nekako mi ovako lakse sto napisah.

Sta mislite o ovom GE romu za S4? Da li neko ko koristi GE rom za S4 moze da napise koji koristi i kako je zadovoljan?

Inace ako nekada budem morao da ga nosim na garanciju, samo ufleujem VIP-ov rom i to je to?

Pozdrav

Ipak se vratih Samsung taboru... Ali sad se prijavljujem u ovoj temi.... Ajd' neka me neko obraduje da postoji lek za ovaj ghosting na crnoj pozadini.... Uzasno me nervira! Ne verujem da ovaj telefon ima ovakve retardirane probleme... :(

Ipak se vratih Samsung taboru... Ali sad se prijavljujem u ovoj temi.... Ajd' neka me neko obraduje da postoji lek za ovaj ghosting na crnoj pozadini.... Uzasno me nervira! Ne verujem da ovaj telefon ima ovakve retardirane probleme... :(

Postoji, update.

Koji? Update-ova mi se fon sam na XXUBMEA... Cak sam odradio i factory reset i i dalje isto... Razocaran u startu :-(

Vex, ne znam o čemu pričaš. Ja taj problem nemam niti sam ga imao...

to je to kada si prodao n4 i dodao kes da kupis samsung :D

Vrh Dno