Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Posto planiram da uzmem S4 uskoro, zanima me da li se gubi garancija rutovanjem i stavljanjem googloovog roma? Ili jos bolje pitanje je da li to moze da se vrati na fabricko stanje? Tipa vrnem taj rom sto je bio...

Нисте разумели онај граматички и правописно исправан пост... :D

Ma ja bih možda i razumeo da mene nije citirao :)

Nego, dobio sam telefon sa servisa, zamenili su mi ekran ali na papiru piše da su mi zamenili i komplet šrafova, 9 komada. U čemu je caka? Jel su šrafovi nekako zaštićeni i gubiš garanciju ako ih skineš?:) Postoji nešto ovako?

Могуће да има нека фора, па могу да сконтају да је неко отварао, па да не признају гаранцију...

Ja kod mene stavio 4.2.2 Google Edition i mogu reci da sam za sad prezadovoljan, a mozda mi samo prija promena sa TW... :D

Nego, dobio sam telefon sa servisa, zamenili su mi ekran ali na papiru piše da su mi zamenili i komplet šrafova, 9 komada. U čemu je caka? Jel su šrafovi nekako zaštićeni i gubiš garanciju ako ih skineš?:) Postoji nešto ovako?

Vidi se kada se otvara, šraf se oguli i jasno se vido da je dirano. Vrv su stavili namerno da se tako lako skida boja da ne bi moglo da se ceprka.

Nije valjda da niko ne koristi sluske za muziku, jbm mu majku, da ne moze da proveri da li radi taaster za Next/Previous kako treba i bez prilicnog laga? :D
Toliko o kvalitetu zvuka onda ;)

Jel mozes da uslikas jednu, dve slike i da okacis u full rezoluciji. Da slikas nesto napolju onako "bzvz" i neku sa fokusom-makro. Da li ima kakvih modova u kameri (kao sto ima na stock) ili samo HDR i Auto?

Poslednja izmena:
Nije valjda da niko ne koristi sluske za muziku, jbm mu majku, da ne moze da proveri da li radi taaster za Next/Previous kako treba i bez prilicnog laga? :D
Toliko o kvalitetu zvuka onda ;)

Evo ja sam ub'o sluske od iP i probao Google Music - radi ko zmaj, lag 0.

Jel mozes da uslikas jednu, dve slike i da okacis u full rezoluciji. Da slikas nesto napolju onako "bzvz" i neku sa fokusom-makro. Da li ima kakvih modova u kameri (kao sto ima na stock) ili samo HDR i Auto?

Ako ti trebaju neki specijalni modovi, filteri i ostalo, predlazem da probas neke aplikacije koje predstavljaju zamenu za Camera app sa Play Store-a.

Meni su upravo zamenili zadnje kuciste telefona... Srafove nisu naveli.

Kako nema?? Single-click onog jedinog ne-volume tastera je Play/pause, double je next, triple je previous. Meni cak ni single-click ne registruje kako treba.

E onda ne radi, po nekad uhvati double klik... Mislio sam da ne mislimo isto, posto uglavnom postignem samo pauzu, koliko god puta i koliko god brzo isklikao. :D

Kako vama funkcionise NFC/S Beam, kad prebacujete na primer na S3? Je l' uvek uspete iz prve?

Slike i video, u principu da, muzika ne. Sa s3 na s4 hoće a sa s4 na s3 jok. Čitao sam po netu da je čest problem.
Mogu li se imon i logi z5500 kontrolisati watch on aplikacijom?

E onda ne radi, po nekad uhvati double klik... Mislio sam da ne mislimo isto, posto uglavnom postignem samo pauzu, koliko god puta i koliko god brzo isklikao. :D

E jbm ti kad ne mogu jedan od najpozeljnijih softverskih aspekata da urade kako treba :( Nista, jurim ja Z za S4 uz duplatu :D

Nazad
Vrh Dno