http://blog.gsmarena.com/statcounter-samsung-overtakes-apple-in-overall-web-browsing-for-june-2013/
Ode mozda i najjace Apple oruzje...
Ajd prevediNekad... најчешће...
Ti si toliki genije, da bi oдмакс рутовао? Разумем!
Probaj taj telefon, majstore...
Ajd prevedi
Ma ja bih možda i razumeo da mene nije citirao
Nego, dobio sam telefon sa servisa, zamenili su mi ekran ali na papiru piše da su mi zamenili i komplet šrafova, 9 komada. U čemu je caka? Jel su šrafovi nekako zaštićeni i gubiš garanciju ako ih skineš?Postoji nešto ovako?
Ja kod mene stavio 4.2.2 Google Edition i mogu reci da sam za sad prezadovoljan, a mozda mi samo prija promena sa TW...![]()
kakva ti je kamera tj fotke?
Nije valjda da niko ne koristi sluske za muziku, jbm mu majku, da ne moze da proveri da li radi taaster za Next/Previous kako treba i bez prilicnog laga?
Toliko o kvalitetu zvuka onda![]()
Jel mozes da uslikas jednu, dve slike i da okacis u full rezoluciji. Da slikas nesto napolju onako "bzvz" i neku sa fokusom-makro. Da li ima kakvih modova u kameri (kao sto ima na stock) ili samo HDR i Auto?
Nije valjda da niko ne koristi sluske za muziku, jbm mu majku, da ne moze da proveri da li radi taaster za Next/Previous kako treba i bez prilicnog laga?
Toliko o kvalitetu zvuka onda![]()
Ja nemam taster za prevous/next. :trust:
Ma ja bih možda i razumeo da mene nije citirao
Nego, dobio sam telefon sa servisa, zamenili su mi ekran ali na papiru piše da su mi zamenili i komplet šrafova, 9 komada. U čemu je caka? Jel su šrafovi nekako zaštićeni i gubiš garanciju ako ih skineš?Postoji nešto ovako?
Kako nema?? Single-click onog jedinog ne-volume tastera je Play/pause, double je next, triple je previous. Meni cak ni single-click ne registruje kako treba.
E onda ne radi, po nekad uhvati double klik... Mislio sam da ne mislimo isto, posto uglavnom postignem samo pauzu, koliko god puta i koliko god brzo isklikao.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari