Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Koji ghosting, tj. kako da se primeti?

Kucaj na YT S4 ghosting, imas klipove na tu temu pa vidi... Meni najvise smeta na dark tapatalku, tu se bas primecuje... Katastrofa.

Pa nema sta da kucam po tjubu, uvek koristim baš dark temu, i zaista nisam primetio nikakav ghosting... Inače, na stock romu sam ako to šta znači.

zezam se, vidis da je smajli :) a i gotivim n4,pa zato :)

Vex sto si presao sa N4 na S4?

Vex sto si presao sa N4 na S4?

Najvise zbog Home dugmeta, led diode za notifikacije i display - a... Nosim naocare i mnogo vise mi prija amoled... Mada sam se na Nexusu borio i sa baterijom. Inace N4 brze radi nego S4- provereno, pa nek pljuje ko koliko hoće.

I, na kraju sta bi sa ovim ghosting - om? Mada, da se razumemo, javlja se kada je display vise zatamnjen na crnoj pozadini... Nije kritično , ali primećujem... Ili to primecujem posle IPS display-a?... Ako to resava firmware, koji resava?

Drugo pitanje? Sta se desava sa onom folijom preko zadnje kamere? Jel to neka zaštita i pakovanje ili da skidam to?

Foliju naravno skidas.
Probaj Movie mode da li ce ti resiti ghosting. Umanjuje dosta. Ja inace koristim movie. Ali pre ovog update-a na svakom je bila katastrofa. Meni je update resio problem.

Ima led, ali kao da ga nema, užas zivi;-) ali da ne pričamo o tome u ovoj temi ;-)

Da ne listam svih ovih 250 stranica,kako ste vi zadovoljni sa svojim s4,imam opciju da zamjenim svoj iphone 5 uz malu doplatu,za octa core verziju.Inace sam bio okorjeli android fan,imao s3 prije iphona,i uzeo sam ga samo da vidim kakav je i svidio mi se.Sada nakon skoro pola godine,razmisljam o povratku na android,ali mi je ios nekako prirastao srcu,sva ta jednostavnost,mali displej mi na neki nacin odgovaraju.
Ima li neko od vas da je presao sa iphona 5 na s4?

Evo,nakon dugog razmisljanja,zamenio sam se sa drugom za njegov I9505,iskreno ne znam da li je to octa ili quad core verzija i na koliko je clockovan,ali morao sam,volim menjati stvari :p
Nego,posto ima 100 hiljada verzija s4 ne verujem da cu se snaci,koji je najpopularniji rom za ovaj moj?

Poslednja izmena:
+1
Apsolutno si u pravu.. Ne kapiram da neko kupi bilo koji uredjaj sem Nexusa, i stavlja klot android :( Nebuloza...
Oces stock, ultra super fensi i bez opcija androd sa odlicnim i brzim update tempom? Kupi hebeni Nexus i to je to :D

Е ако је нешто ружно онда је то TW...

Ne bih se slozio bas sa tom konstatacijom, ali videvsi koji logo imas, necu ni komentarisati dalje....

A kako da ubacim Sony-ev UI onda na S4? :D

Pa bio je neki XperianZe rom za S3,mozda ima i za S4 :D

^ koji ce mu kernel to, kad moze lepo da ima smaracke kockice ko risbo na lumii :)

Ne spominji ga, pojavice se i opet daviti o tome :D

Necu da ulazim u to sta je kome lepse ali ako je ovo tirkizna boja neko treba da poseti doktora za oci.

colorspectrum.png

Poslednja izmena:
То њихов прелепи TW има тиркизну :D

Nazad
Vrh Dno