Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Prilikom punjenja baterije prikazuje mi kao da se puni preko USB-a, a ne AC... U čemu je problem?

Jel moguce opet da je taj problem kao i S3 sto je imao???

Probaj da ocistis usb ulaz i ovaj sto ubacujes. Probaj drugi punjac.

Nisam primetila do sada... Učinilo mi se da se sporije puni, pa slučajno pogledah i sad me bas nervira :(
Edit... : Evo sad reših problem... Malo sam ga bolje utakla :D u adapter i sad sve radi fino :thumbup:

Poslednja izmena:
Probaj drugi kabl ako bude opet zezalo :)

Te od 1200din nisam ni uzimao u obzir.... Mada mi se ne daje vise od 30e.

^ Pa normalna stvar. Sami sebi su konkurencija.
Dosta ljudi koji su planirali da kupe regularni S4 mozda uzmu Active zbog nekih stvari.

ok, presao sam sa note2 na s4 .. e ajde sada da mi neko objasni koja je fora da s4 toliko laguje i da seckaju animacije kada se izlazi iz aplikacija i sl ?? :mad: .. Note2 je savrseno radio .. sta je sad ovo???

ne stalno, ali svaki recimo 3-4 put zasecne .. nije fluidno uopste, note2 je dosta bolje radio .. i ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da sada primecujem neke stvari koje su mi smetale jos na s2 . a to je lagovanje animacija pri prelazima, izlasku iz aplikacija , nekada pri skrolovanju menija ume da stucne .. mislim .. Ko ne obraca paznju taj i ne primeti.. ali onaj ko zna sta znaci fluidnost sistema zna o cemu pricam, desavalo se to i na note2 ali u dosta manjoj meri ...

Poslednja izmena:
Ma nije ni cudo ako koristis stock verziju. Vanilla je druga prica. :)

e pa sad.. :smash: daj mi kratke upute i linkove gde i kako da to uradim, ako ti nije tesko.. moze i na pm. Hvala unapred

e pa sad.. :smash: daj mi kratke upute i linkove gde i kako da to uradim, ako ti nije tesko.. moze i na pm. Hvala unapred

Nisam u toku, sacekaj nekoga ko koristi neku AOSP verziju. Sad kad se pojavi S4 Google Edition, vjerovatno ces dobiti potpuno funkcionalan Vanilla ROM. :) Vjerovatno ga TW ubija, zato i stuca.

Onaj ko kupi ovo i stavi vanilu treba da se :whip: Jer ostaješ bez dobre kamere, senzora... Bolje kupiti nexus 4, što bacati pare na ovo. Sad, meni je neverovatno da baš toliko laguje, ajde probaj jedan hard reset prvo.

Onaj ko kupi ovo i stavi vanilu treba da se :whip: Jer ostaješ bez dobre kamere, senzora... Bolje kupiti nexus 4, što bacati pare na ovo. Sad, meni je neverovatno da baš toliko laguje, ajde probaj jedan hard reset prvo.

Slazem se. AOSP valja samo na Nexusu. Ovo ostalo jeste dobro, ali nije to to. Mozda ne laguje mnogo, ali covjeku smeta, a vjerujem da zalaguje, TW je to... :)

pa to nije bas toliko, vidim da ovde neki i ne primete.. ali se oseca vise nego na mom note2 . nekada manje stucne, a nekada bas sticne :) pa mi je neverovatno da samsung to u potpunosti nije iskorenio .. prosto ne mogu da verujem .. nexus 4 naspram s4 radi kao mleko .. neuporedivo bolje u tom smislu

ok, presao sam sa note2 na s4 .. e ajde sada da mi neko objasni koja je fora da s4 toliko laguje i da seckaju animacije kada se izlazi iz aplikacija i sl ?? :mad: .. Note2 je savrseno radio .. sta je sad ovo???

Mora da ima lag zbog neoptimizovanog tw-a, medjutim ne znam kako i zasto N2 bolje radi. Ja sam na N2 stavio custom rom i jedini lag je prilikom prvog ulaska u imenik (nakon restarta recimo). Nijedan drugi.

pa to nije bas toliko, vidim da ovde neki i ne primete.. ali se oseca vise nego na mom note2 . nekada manje stucne, a nekada bas sticne :) pa mi je neverovatno da samsung to u potpunosti nije iskorenio .. prosto ne mogu da verujem .. nexus 4 naspram s4 radi kao mleko .. neuporedivo bolje u tom smislu

Ma boli samsunga ona stvar za iskorenjivanje. Napucaju novi tel i vozdra, njima bitno da se prodaje ko alva i da se zaradi. Skontali na sta se narod lozi. :)

Ja sam imao s1,2,3 i mogu reci da je ovo najispeglaniji tw do sada. Radi kao satic. Kada je izasao 4.2.2 za s3 odmah se videlo i da na njemu bolje radi, na s4 pogotovo. Stvarno nikakvih problema.
N2 nisam imao :) pa ne mogu porediti.

TW- TouchWiz .. e to je ono bez cega ne mogu, cini mi se da je to cela cydia integrisana na izvolte :)

Nazad
Vrh Dno