Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Golf je isti i u Nemackoj i u Italiji :)

Nije isti Golf, samo jedna sitnica, gume naprimer koje se voze u Hamburgu i na jugu Italije ne mogu biti iste i ozbiljna firma ne moze staviti "mekane" gume na Siciliji a "tvrde" za sever Nemacke iako je marka i model gume isti... To nema veze sa telefonima ali postoji mogucnost da je software telefona prilagodjen od trzista do trzista... Jedan primer za digi fotoaparate naprimer, modeli za evropsko trziste snimaju do 29 min i 59 sec da ne bi usli u camcodere i samim tim u drugu poresku grupu pa na kraju mislimm da je osnova nekog ROMa za jedno ili trece trziste ista a razlikuje se samo u detaljima i dodatcima...

Sw se testira od strane svakog operatera najpre zbog basebanda..

Poslao sam obojici PM

Kakav problem sa WiFi? Drugar mi se nije zalio na stock XXUBMEA bilo sta sa WiFi? Deodexed je samo laksi za modifikovanje

Ne znam, ja sam imao na Omegi, rešio sam tako što sam stavio Adam kernel.
Evo vidim da ima i na stocku prepakovanom nešto slično...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2250824

GT-I9505 Stock ROM - CWM/TWRP/PhilZ flashable ZIP:

- Pre-Rooted
- Unbranded
- Stock Kernel
- DEODEXED
- DeBloated
- SuperSlim (1.1 GB)
- patched SecEmail.apk ; SecExchangeServices.apk ; NfcNci.apk
- no other modifications
- Fully working KIES updates (with STOCK RECOVERY ONLY!!)
- To get back OFFICIAL Device Status, you need to flash STOCK RECOVERY and perform Factory Reset

Model: GT-I9505 (4.2.2)
PDA: XXUBMEA
PHONE: XXUBMEA
CSC: OXABMEA (MultiCSC - 8 codes)
Kernel: 3.4.0-768421 (30.05)
Build Date: 29.05.2013
Changelist: 768421
Original Stock ROM: Download (Hotfile)
Stock KERNEL - CWM: Download: <<< Android Host >>>
Stock RECOVERY - CWM: Download: <<< Android Host >>>
Pre-Rooted ROM: <<< Android Host >>>
PATCHED SecPhone.apk (Call Recording + NO increasing ringtone) - Download: <<< Dev-Host >>>
PATCHED ExchangeServices.apk - DOWNLOAD
WiFi FIX - Open in Odin as PHONE - Download: <<< Dev-Host >>>
Deleted apps (XXUBMEA - DEODEXED) - Downloads: <<< Hotfile >>> or <<< Android Host >>>

Poslednja izmena:
Samsung Galaxy S4 Mysterious Display Failure
Our Samsung Galaxy S4 has developed a mysteryous crack and the display has stopped working. We've had this in the past with our Samsung Galaxy S3 developed a mysterious stress crack. If you've got a Samsung phone, let us know if you've been experiencing anything strange like this. I can't be that we're alone in this myster fail!

http://www.youtube.com/watch?v=5GtuAS_57bA

valjda nećemo opet strepeti od sudden death i sličnih sutuacija. Trebalo bi da su nešto naučili iz prošlosti jet iskustvo je majka svih mudrosti.

Bas pratim "Xda" I ovu glupost sa ekranom vidim prvi put! Ovo mi lici na neku antireklamu ... ovaj lik kao Big Lale - nisam ga ni pipnuo a on pukao sam od sebe, nego kako drugacije.

Od tolikog broja telefona naravno da ce neki imati "bug".

Na Nova launcher ne mogu da stavim ovaj stock Weather widget :confused:
A baš sam mislila da opet koristim Nova launcher, ali mi se mnogo dopada ovaj weather widget

@jelenac
Nijedan stock Samsung widget ne radi na nova launcheru zbog TW framework-a,bar koliko sam ja upucen:)

Taj weather nije mogao ni sa s2, s3, a ni s4 ne moze da se prebaci u nova ili neki drugi launcher

Onda nisam dobro upucen:D

Ja mislim da manjina radi :) sve što ima u sebi "S" ne radi...

A koji je fora sa ovim podešavanjem za Telenor internet? Da li je neko proveravao koliko su ispravni ovi rezultati SpeedTest net aplikacije? . Sa onim telenor podešavanjima (automatskim) ne može da dogura ni 3mb,a sa ovim drugim ide i oko 10mb :confused:
Čak sam primetila i da ne primam MMS sa ovim podešavanjem gde se ne unose parametri

Sada malo bacio pogled na oglase.. Vec ga ima za oko 460 uz cenkanje moze i na 450e sigurno.. Bice ovo potencijalno zanimljiva kupovina za koji mesec :) inace pada mu cena brze nego sto sam ocekivao,ali je to verovatno zato sto je preplavljeno trziste sa s4 a narod nema para

Kupi dr dre i nek te oderu barem jedno 500 eura, jer za takve i nisu bolje slusalice :)

Ja ti mogu preporuciti nesto pravo, a ne slusalice za "idi*te" i pokazivanje. Javi mi se na hangouts-u

Ljudovi kada ce taj google da se pojavi za sIV. Sve kao cekam da se potvrdi da ce moci da se nabudzi i na ovaj obican pa da ga pazarim.

Znam da nije pitanje za ovu temu, pa ako moze link ili preporuka, gde imaju da se kupe dobre slusalice (headphones)? Npr dr dre ili neke slicne (i da nije iStyles, jer su preskupe)
Не знам колики ти је буџет , ја сам пробао доста слушки (бубица искључиво) и убедљиво најквалитетније су ми Grado iGi , не мењам иx ....

Kupi Sennheiser HD 800 i bog da te vidi :) Ako nemas tih 1000eur, onda recimo neke jeftinije AKG K451, Shure SRH840, Sennheiser HD 518

Pa video sam neke... Po pretpostavci da rade dobro zvučnike, kontam da imaju i sluške dobre...

Vrh Dno