Jel ima negde kod nas da se uzme Neo Hybrid?
nemoj tako bas je extra,dacu ti jedan hybrid na poklonImas "fake" po oglasima za 1200 dinara ... preporuka ne uzimaj ni za zivu glavu, djubre nevidjeno.
ok, presao sam sa note2 na s4 .. e ajde sada da mi neko objasni koja je fora da s4 toliko laguje i da seckaju animacije kada se izlazi iz aplikacija i sl ??.. Note2 je savrseno radio .. sta je sad ovo???
e pa sad.. :smash: daj mi kratke upute i linkove gde i kako da to uradim, ako ti nije tesko.. moze i na pm. Hvala unapred
Onaj ko kupi ovo i stavi vanilu treba da se :whip: Jer ostaješ bez dobre kamere, senzora... Bolje kupiti nexus 4, što bacati pare na ovo. Sad, meni je neverovatno da baš toliko laguje, ajde probaj jedan hard reset prvo.
ok, presao sam sa note2 na s4 .. e ajde sada da mi neko objasni koja je fora da s4 toliko laguje i da seckaju animacije kada se izlazi iz aplikacija i sl ??.. Note2 je savrseno radio .. sta je sad ovo???
pa to nije bas toliko, vidim da ovde neki i ne primete.. ali se oseca vise nego na mom note2 . nekada manje stucne, a nekada bas sticnepa mi je neverovatno da samsung to u potpunosti nije iskorenio .. prosto ne mogu da verujem .. nexus 4 naspram s4 radi kao mleko .. neuporedivo bolje u tom smislu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari