- Učlanjen(a)
- 15.02.2008
- Poena
- 439
Neko je pitao za bateriju... Evo nekih slika od danas.
Sync ukljucen, 2g, wifi, fb, gmail, whatsapp, exchange (touchdown)...
Brightness na?
Jel ja tripujem ili ovo i nije neki epski rezultat? Ozbiljno pitam, mislim samo 12 min razgovora i 2h screen on, 2G sinhro, wifi.. 10h ukupno a bez igrica, muzike.. a ostalo 50%, nije lose ali sam ocekivao mnogo vise :trust:
Jel ja tripujem ili ovo i nije neki epski rezultat? Ozbiljno pitam, mislim samo 12 min razgovora i 2h screen on, 2G sinhro, wifi.. 10h ukupno a bez igrica, muzike.. a ostalo 50%, nije lose ali sam ocekivao mnogo vise :trust:
Ti koji koristis sync po potrebi naravno da ne razumes![]()
Ma kapiram to ali sam na osnovu ovih rezultata mislio da je bolja situacija (S4 S600).. http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_i9500_vs_i9505-review-930p3.php
Pa koliko li onda moze da izdrzi baterija pri zahtevnom koriscenju na hox-u npr? :d 4,7'' a 1800 mAh.
Bolje bi svima bilo da se zadrze na 5'' displejima a da predju 3000 mAh..
Zaboravio sam da dodam još jednu sliku danasNeko je pitao za bateriju... Evo nekih slika od danas.
Kolega? Nisam te vidjao do sada u firmiSvidja mi se:
http://www.phonearena.com/news/Spigen-Ultra-Fit-Samsung-Galaxy-S4-Case-hands-on_id43717#10-
Na crnom izgleda jos bolje 100%. A kosta samo 10$.
All icons, layouts and styles in Domination are carefully designed on very professional level in order to achieve amazingly crystal clean and minimalistic look of AOSP. I created all of this with passion, dedication and love for Android. Domination isn’t just a theme. Domination is overhaul of whole Samsung system framework.
06.06.2013. - v1.2
- themed dialer
- fixed tabs in phone app
- fixed tabs in contacts app
- fixed some sounds (thanks to Avetis)
- fixed color of the text in mms app
- fixed tabs in music app
- fixed cutted text in music app
- fixed tab in gallery app
Ma gdje si zadovoljan ja izvucem toliko sa 1500 mAh![]()
znaci bices na 4 i 15 pri kraju..ja sam iskreno ocekivao oko 5 h lagano(s obzirom da si pricao samo 15ak minuta),ipak baterija nije mala.. izgleda da su oni silni senzori u njemu malo veci potrosaci..
Mislim da bez senzora i manje sync-a moze opusteno 6 sati da se nagura.
S3 je gurao (vidjao u temi rezultate) oko 5 sati...
Meni samo nije jasno kako je Nokia sa svojim aluminijumskim telefonima imala odlične signaleNaravno da je signal losiji - pa nisu oni ludi sto ne uloze 10€ (max) u aluminijum umesto plastike...
Poenta je u tome sto to sa sobom vuce jos mnooooogo toga...
Hvala! Probaću sada. Platio sam ti pivo na paypalu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari