Šta je novo?

Samsung Galaxy S3 - NEAT ROM

Zdravo Sale

I9300UBUGNB1 NeatROM v7.4 je odlican ali nigde nisam video opciju za instaliranje standadne tastature
ova note 3 tastatura je OK ali su joj uži tasteri ;-)
gde mogu da skinem original tastaturu za I9300UBUGNB1 NeatROM v7.4

pozdrav i Hvaala

NEBO

Bug or feature: dodavanje melodije za alarm - kad tapnem na add, samo me vrati na spisak fabričkih ponuđenih. Neat 7.4

Mislim da je ključna reč music player... Totalno ništa nisam štiklirao u Aromi. Lite verzija je u pitanju

Edit: Mogu li kroz Aromu samo player da flešnem?

Poslednja izmena:
Izvuci iz arome apk i push u system, tako sam ja radio.

Jeste sa benca mogu ti I reci koliko njih tacno kada stignem kuci Ali ne vise od 5-6. Ukupno je do skoro bilo oko 12 donacija iz srbije, preko 30 iz hrvatske, oko 20 iz slovenije I preko 15 iz albanije. To je za sve ove godine. A kako se osecam, hmm pa normalno je da je lepo. Neko vidi sav ovaj trud pa I nagradi. Bilo je i slucajeva kada sam dobio donaciju I to veliku a da taj decko nije ni imao galaxy telefon. Na pr od bench usera @Thierry Henry :)

Znam da je OFF, ali kako ova recenica lepo sumira kakav smo mi narod, pa to je cudo...

Off: jeste. Zato je lako Albancima, em ih ima 20 miliona u Albaniji, em im je standard ludnica, a i S3-ki ima 3 puta vise nego kod nas...

On topic: nije zbog music player - a... Vratio sam ga, ali isto

On topic: nije zbog music player - a... Vratio sam ga, ali isto

onda nesto nije ok. ja od dodatnih apps-a instaliram skoro sve google koje mislim da nemaju veze sa tim a od samsung samo music player i live wallpapers i radi. napravi jedan nandroid backup pa full wipe i probaj. 100% ce raditi

Sale hoce biti neat-a 7.5 sa custom settings?
Trenutno sam na AOSP-u 3.10, sinoc sam uporedjivao telefon sa Nexus 5, i S3 samo za "dlaku" sporiji u otvaranju aplikacija i internet strana.
Great work! :)

Neće. Već sam pisao, nikad više custom settings. Zato će biti neatrom control :)

Ma na to sam mislio, nego napisao pogresno :D
7.4 je odlican, dok ne bude 7.5 sa NeatRom control opcijom igram se sa AOSP :)

Sale kako da namestim ART da radi? Uninstall sam xposed, izbrisao onaj falj u system/bin, restartovao telefon i pokusao da prebacim sa Dalvik na ART, restartuje se tel opet i kad pogledam opet pise Dalvik?

full wipe, aktiviras art pa tek onda restore user apps. ne znam drugi nacin

Ok, will try :) Hvala!

Koje navigacije rade na ART-u, zna neko ? Posto iGO nece da se instalira.

moze mala pomoc imam problem sa instalacijom Neatroma 7.2 i isti problem se javlja i na 7.4 trenutno sam na Neatromu 6.2 problem je sledeci sve normalo izaberem u aromi i kad krene instalacija pise mi prvo Warning No file_contexts
pa onda ide Mounting partitions
Installing system
Installing lite rom (onda instalira sve sto sam cekirao)
Simlinking...
Setting permissions...
set_metadata_recursive: some changes failed
Installer status 7
reboot system now
i kad ga resetujem vraca me u recovery kao da nema sistema kao da nista nije instalirano :confused:
inace uradio sam pre instalacije wipe(data,cache,dalvik)

Poslednja izmena:
hvala sale uspeo sam,nikad pre nisam koristio phils rec pa sam ga izbegavao,jedno pitanje jel moze da se postavi pozadina na homescreen a da se ne pomera tj da bude staticna slika

Ne znam za stock launcher, nisam ga koristio nikada :). U novi moze.

Pozdrav svima ponovo i ovde ;)

Vrh Dno