Šta je novo?

Samsung Galaxy S3 - NEAT ROM

Backup mozes vratiti samo prilikom početnog setupa. Ako tad preskocis nema nazad.

Ma nisam preskočio, pitalo me je prilikom početnog setupa da se prijavim, prijavio sam se, i trebalo je da kada kliknem na next, sledeći ekran bude za podešavanje bekapa i vraćanja bekapovanog sadržaja, tako je makar kada je stock sistem u pitanju, milion puta sam to odradio, Medjutim, nije toga bilo nego je odmah prebacilo na prijavljivanje u Dropbox. Ma dobro, nije nikakav problem, tu mi je otišlo sam par kontakata i sms-ovi, što nema veze generalno.

Da li moze u 7.5 verziji da se iskljuci ptikazivanje brzine data protoka? Nisam nasao nigde i nisam uspeo pomocu xposed/wanam

Sigurno može jer kod mene to na 7.5 nije ni uključeno.

3arupe6u.jpg

Jel se dešava ovo još nekome? Jel postoji način da se to skloni?
Kada sam na recent calls ekranu i spisak pozvanih kontakata je na vrhu, povlačenjem po ekranu na dole u gornjem uglu spiska se pojavljuje nekakav beli sat sa zvezdom pored, i kad pustim to se vrati gore...kao kada pokušavate da osvežite neku aplikaciju pa prevučete po ekranu nanize, tako ja uradim i pojavi se taj sat. Pokušao sam da uradim screenshot ali to se vraća dosta brzo i nisam uspeo bolje da uradim od ovoga što šaljem.

Ja imam mali problem sa kamerom na zadnjem AOSP Rom-u. Radi ok sve normalno kada je prvi put startujem. Kada iskljucim kameru i ukljucim opet da snimam ne prihvata komande za snimanje niti za slikanje. Ima neki fix ili ?

NIsam nista brisao u vezi kamere. Da probam reflash sa komplet wipe-om ?

Probaj format system pa reflash roma i gapps i reboot. moralo bi biti ok

Jel u istom "cugu" da flesujem i rom i gapps ili prvo rom pa restart pa onda gapps ? Javljalo mi neku gresku sa poslednjim gappsom pa sam morao da updateujem na play storu play servise neke...

Da u cugu ide.
Samo pazi da izabereš da prvo ide rom pa gapps.

Sale, pre svega veliko hvala za tvoj trud i znanje koje si uložio u verzije Neat-a koji puno nas koristi. Zamolio bih te za kratko pojašnjenje jedne situacije koja je aktuelna kod mene na AOSP od prve verzije koju sam stavio na moj i9300 pa sve do ove koju imam (4.2) a to je kada želim da prekinem razgovor i odmaknem telefon od lica ekran ostaje zatamnjen-crn te ne mogu ja da pritisnem crveni taster na ekranu i prekinem vezu već idem na Home pa se tek tada pojavi ekran sa tasterom za prekid. Da li postoji neki fix za ovo ili je tako kod svih? Hvala na odgovoru.

Evo sad probah na verziji 4.6 i nemam taj problem. Crn ekran je mozda delic sekundi, tako da...Znas sta dalje, full wipe, flesuj rom i gapps pa javi :)

Ok, pošto mi je puniji telefon, koji je savet za redosled koraka... da uradim nandroid iz Clockworka (to ću svakako nego da ne pogrešim korake) ili iz Philz-a, a najviše bih voleo da sačuvam aplikacije da nemoram posle da se prisećam šta sam imao instalirano a neke stvari od tih aplikacija baš koristim pa da barem mogu da vratim njih sa korisničikm podacima sačuvanim unutra. Samo da napomenem da sam ranije isprobavao i Helium aplikaciju za backapovanje i Titanium i još po neku ali nijedna nije dala zadovoljavajuće rezulltate, jednostavno se negde zabaguje i neće da učita sve aplikacije do kraja, pa molim za savet kako tebe tako i ostale kako bih posle toga odradio full wipe pa da javim rezultate. Hvala unapred!

Samo instaliraj poslednju verziju titaniuma, bekapuj aplikacije i uzivaj. Nikada nije izdao

wipe data/clean to install a new rom
flasuj rom
flesuj gapps
reboot
restore tvojih apss-a

Sve odradjeno i za sada reaguje kako treba, ispratiću nadalje da li će biti u redu. Hvala na pomoći.

Nema na cemu.

Ako je neko voljan da pomogne mom prijatelju @Vivek_Neel i nije mu tesko da pritisne jedno THANKS molio bih vas da to ucinite ovde

Hvala svima unapred

Glasao već preko maila.

Edit: tj. "thanks-ovao" :D

Nije mi jasno o čemu se radilo? Optužuju čovjeka da je spamovao preko PM?

Pa prijavili ga, vidi se da je spamovao ljude, velika je prednost bila u njegovu korist. Cudno, ne?

A ljudi ljubomorni po obicaju i tako to ide... Indijac :D

@_Sale_ Ipak se nastavlja moja problematika. Naime, kada pozovem npr. 789 i isprobavam reagovanje, mogu i da prekinem poziv ali mi se istog dana desilo da kada sam zvao ortaka i popričao par minuta opet sam morao da sačekam da on prekine vezu jer mi je ekran bio zatamnjen skroz i kasnije još jednom ista priča pa sam pritisnuo Home i tek onda mogu da pristupim ekranu za prekid veze... Sada sam u rebusu jer sam sa zvanjem tog servis broja i držanjem veze preko minut mogao da prekinem vezu (bio mi je dostupan taj ekran) a u razgovorima ne mogu. Pomislio sam da nije do nekog sleep moda senzora za odredjivanje udaljenosti telefona od glave ali kontam da bi zabagovao i nakon minut trajanja poziva ali nije. Nisam pametan...

Da, mada je to bio slučaj još od AOSP 2.8, čini mi se da je to prva verzija koju sam stavio. Hajde obrati pažnju kad budeš nekog zvao na par minuta pa kad kreneš da prekineš razgovor kako se ponaša. Inače ako je od nekog značaja imam flip cover pa da nije do toga eventualno, tj. da to ne baguje senzor... Hvala na pomoći u svakom slučaju.

Ok obratiću pažnju mada bih primetio to sigurno jer bas dosta razgovaram na ovom broju a koristim aosp. Kada vidiš da te zove devojka ti skini cover pa obrati pažnju. *** ako si oženjen onda pozivi sa ženom traju verovatno 10-20sec

Hehehe, nisi ni ti od juče... Problem je kada ja nekog zovem pa na kraju razgovora kada želim da prekinem jednostavno ostaje zatamnjen ekran, da li bi možda boeffla nešto tu pomogao jer videh upravo na xda da je lik imao nešto slično pa mu savetovao drugi da stavi boefflu jer misli da je do sleep podešavanja u okviru kernela, tipa kao cpu koristi manje resorse na taj način (ako sam ja to dobro interpretirao) pa se kasno pali ekran.
P.S. Ako si u ili blizu BG-a voleo bih da baciš pogled, naravno ako imaš vremena.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno