mrmilos
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.02.2005
- Poena
- 815
Mislim da se jasnije vidi broj procenata baterije...Stiglo ažuriranje na S25u od 762mb
Mislim da se jasnije vidi broj procenata baterije...Stiglo ažuriranje na S25u od 762mb
I meni su, pa sam morao preko linka iz mejla.Datum kupovine...i sada posto sam se registrovao,zapamtili su imei i nece dalje
I ?I meni su, pa sam morao preko linka iz mejla.
Čekam odgovor. Za sada piše confirmed.
Брате, прелепа! 😍
Da li ima postavu iznutra od mikrofibera i da li je sa svih strana zaštićen telefon ili je otvorena tamo gde su konektor za punjenje, mikrofon i zvučnik?
Ja nisam odusevljen Pitakom, mislim za te pare.. Imam je na s23, onu klasican carbon, vec posle par meseci na prevojima, coskovima je pocela da bledi. Srecom nije se pretarano dalje sirilo, ali za te pare sam ocekivao vise... Mada i dan danas posle skoro dve godine nista joj sem toga ne fali, ali opet nisam siguran da li da je uzmem za s25...
Da li ima postavu iznutra od mikrofibera i da li je sa svih strana zaštićen telefon ili je otvorena tamo gde su konektor za punjenje, mikrofon i zvučnik?
Mozes u dm da mi objasnis...Čekam odgovor. Za sada piše confirmed.
Kao neko ko ih je koristio na dosta telefona (posle tough armora), sada sam sretniji sa liquid air maskama od njih. ProbajMeni je vec duze vreme najbolja Spigen Rugged armor maska, jer na bokovima ima zareze za bolji grip a i ledja nisu klizava. Ali za s25 seriju su bezobrazno skupe - cak i na Aliju oko 35000 din. Slicno nesto ima Nillkin ali im je sitnija rezbarija na bokovima i ne ide do vrha tel ali su im zato ledja tvrdja/kruca.
Ima supruga na iphone, bas je odlicna maska, kao neko ko je promenio nekoliko Spigen modela, mogu da potpisem da je liquid air od njihovih No1.Kao neko ko ih je koristio na dosta telefona (posle tough armora), sada sam sretniji sa liquid air maskama od njih. Probaj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari