Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Jel se nekom desilo da su mu odjednom sve aplikacije prebacene na engleski? Koristim telefon na engleskom, ali lokalne aplikacije (A1 na primer, za banke, itd) su mi na srpskom uvek bile. Sad odjednom vidim da mi u nekoliko tih lokalnih aplikacija sve pokazuje na engleskom. Ima li neko ideju gde bih to mogao da izmenim? Izgleda da vuce od nekud zbog podesavanja jezika i tu promenu...
Sad ušao u Intesinu app, samo welcome back na početnom, ostalo je sve na SRB. Tel je na ENG.

Meni je svejedno, i ovako ceo zivot koristim tel na eng, ako je nesto na Srpskom nije problem. Premda i ja sam primetio sa Intesom istu stvar nakon Aprilskog update-a

Jel se nekom desilo da su mu odjednom sve aplikacije prebacene na engleski? Koristim telefon na engleskom, ali lokalne aplikacije (A1 na primer, za banke, itd) su mi na srpskom uvek bile. Sad odjednom vidim da mi u nekoliko tih lokalnih aplikacija sve pokazuje na engleskom. Ima li neko ideju gde bih to mogao da izmenim? Izgleda da vuce od nekud zbog podesavanja jezika i tu promenu...
Imas u Settings, general management pa app languages za svaku app posebno (tj. koja podrzava) da promenis jezik.

U zdravlju da te služi. 😁
Ja S24+ kao sekundarni. Baš mi falio Android. iPhone uzimam samo kad imam poziv.
Familija već priča da sam kurvar čim furam dva telefona pa vrlo ozbiljno razmišljam da narednih meseci kupim i S24 Ultru da imam tri telefona jer bolje da pričaju da sam kriminalac nego kurvar dok se makar ne oženim.

Odobreno za poklone

Prilozi

• Screenshot_20250428_075802_com.brave.browser.jpg
    Screenshot_20250428_075802_com.brave.browser.jpg
    39.4 KB · Pregleda: 118
Ako ti nesto znaci, uzeo sam 24.4. sinoc su mi odbili, jer nije se video datum kupovine, odmah ispravio i jutros odobrili.

Da li postoji neki mail ili adresa gde mogu da se preuzmu pokloni? Onaj e-mail koji je pre bio ne važi za ovu promociju , kažu da druga firma distribuira poklone sada.

Da li postoji neki mail ili adresa gde mogu da se preuzmu pokloni? Onaj e-mail koji je pre bio ne važi za ovu promociju , kažu da druga firma distribuira poklone sada.
Da, više ne radi XYZ promociju, radi druga firma i više ne može da se preuzima kod njih direktno.
Nema maila ni adrese, saznaće se kada krenu da stižu pokloni...

Smešni su, nekome odobre a nekome ne.
Ja evo čekam idiotski Yettel da mi da zarobljen ugovor sa novim imei (pisao sam ranije kako su mi poturili mačku u džaku).

Planiram kupovinu S25 i imam pitanje u vezi promocije.

Na sajtovima mobilnih operatera piše da se telefon mora podesiti na srpskom jeziku.
Na sajtu Samsung-a ne pomonju ništa za srpski jezik.

Da li vam je prolazila prijava za promociju ako je telefon setapovan na engleskom?

Na sajtovima mobilnih operatera piše da se telefon mora podesiti na srpskom jeziku.

Da li vam je prolazila prijava za promociju ako je telefon setapovan na engleskom?
Stoji i na sajtu, imaš link sa uslovima.
Neko je pisao da je bez problema odradio registraciju sa ENG, ja lično sam prebacio na SRB pre nego sam se registrovao i odmah vratio na ENG.

Ja juče popunio, danas stigo mail odobrenja 😊

Moj je na engleskom sve je proslo ok.

Upravo sam izvrteo telefone par prodavnica i izgleda ništa od moje kupovine sa promocijom, svima je isporuka za 2-5 radnih dana, drugim rečima posle 4. maja (posle praznika). Ciljao sam prodavnice kod kojih je cena oko 105k za 12/256 model.

Ako neko ima bolji info, hvala unapred :)

Samo zvanični kanali, prodavnice popisane na Samsung sajtu, niko nema svoj lager, svi poručuju od dobavljača nakon poručivanja/kupovine. Minimalni rok isporuke je bio 3 radna dana (Fonly), pa do 10 radnih dana (Tehnomanija i njene ćerke firme).

Kasno sam video akciju, upetljali se praznici, sve je u redu.

Ne znam tačno u kojoj je cena 105k za 12/256, moj kolega je sad za vikend uzeo mali S25 12/256, plavi, u Gigatronu u Beogradu za 115k. Samo otišao i kupio, nije čekao ništa

Stigla spigen maskica sa alija. E sad dal je oridjidji ili ne b.. ga ali mi izgleda kvalitetno.

Prilozi

• 20250429_191818.jpg
    20250429_191818.jpg
    154.3 KB · Pregleda: 57
  • 20250429_191840.jpg
    20250429_191840.jpg
    124.7 KB · Pregleda: 57
Nazad
Vrh Dno