Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Meni je tek sad stiglo za April 754.71mb,,,proslog meseca je stiglo negde na pocetku meseca ne na kraju,,mada i bolje je vako pri kraju meseca vidim na netu da li icemu valja azuriranje ako ne preskocim ga

Ja nznm što su ljudi žurili sa uzimanjem telefona u trećoj dekadi marta, a lepo je više puta napisano na temi da uvek idu dobre promocije od meseca aprila? Ja, koji generalno nisam pratio ovu tem, već samo onako, ovlaš čitao, sam to video par puta ove i prošle godine - sačekah lepo da počne promocija i uzeh S25+.

^ Poslednja dva puta sam se "opekao" sa preorderom, i za S22U i za S24U, videćemo sledeće godine za S26U da li će biti "neizdrž" da se to što pre odradi bez obzira na poklone :ROFLMAO:

Ja uzeh PinButton za S25U, nije losa fora s tri dugmeta sa strane. Jos kad bi mogao NFC da radi sa ugasenim ekranom, to bi tek bila prava stvar.

Nema šta, na njihovom zvaničnom sajtu, stigla za 4 dana na adresu :eek:.

Ovi mandovi sa KP-a traže duplo više, ja izneverovao kad sam video.

Uf šta treba da pročitam kratko da razumem ovolike cene za masku telefona. U glavi mi to vredi 120 din.

Prilozi

• 20250425_153522.jpg
    20250425_153522.jpg
    136.2 KB · Pregleda: 89
Poslednja izmena:
Da li ima postavu iznutra od mikrofibera i da li je sa svih strana zaštićen telefon ili je otvorena tamo gde su konektor za punjenje, mikrofon i zvučnik?

Nema mikrofiber, otvoreni su konektori i tasteri, a zvučnik je zaštićen.

Koja je razlika u telefonima izmedju EU i neke druge zemlje (Taiwan) ?
Da li na kutiji pise nesto drugacije kod MADE IN ?

Meni je vec duze vreme najbolja Spigen Rugged armor maska, jer na bokovima ima zareze za bolji grip a i ledja nisu klizava. Ali za s25 seriju su bezobrazno skupe - cak i na Aliju oko 35000 din. Slicno nesto ima Nillkin ali im je sitnija rezbarija na bokovima i ne ide do vrha tel ali su im zato ledja tvrdja/kruca.

Meni je vec duze vreme najbolja Spigen Rugged armor maska, jer na bokovima ima zareze za bolji grip a i ledja nisu klizava. Ali za s25 seriju su bezobrazno skupe - cak i na Aliju oko 35000 din. Slicno nesto ima Nillkin ali im je sitnija rezbarija na bokovima i ne ide do vrha tel ali su im zato ledja tvrdja/kruca.
Kao neko ko ih je koristio na dosta telefona (posle tough armora), sada sam sretniji sa liquid air maskama od njih. Probaj

Ja koristim nillkin frosted shield (pro, super) jos od S7 i mogu da kazem da nemaju mane i ekstra stite telefon a ne udebljavaju telefon previse a i cena je ok.

Trenutno Nilkin mogu da se uzmu na Aliju za 3-4 eur, kroz coins... Pa ko voli nek izvoli, ja sam porucio 2 kom.
Kao neko ko ih je koristio na dosta telefona (posle tough armora), sada sam sretniji sa liquid air maskama od njih. Probaj
Ima supruga na iphone, bas je odlicna maska, kao neko ko je promenio nekoliko Spigen modela, mogu da potpisem da je liquid air od njihovih No1.

Jel se nekom desilo da su mu odjednom sve aplikacije prebacene na engleski? Koristim telefon na engleskom, ali lokalne aplikacije (A1 na primer, za banke, itd) su mi na srpskom uvek bile. Sad odjednom vidim da mi u nekoliko tih lokalnih aplikacija sve pokazuje na engleskom. Ima li neko ideju gde bih to mogao da izmenim? Izgleda da vuce od nekud zbog podesavanja jezika i tu promenu...

Nazad
Vrh Dno