Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Nisam tu probao nikad,jel mora root za nju,vise volim tacan clock da namestim jer je taj fine tune bas osetljiv za duzinu boosta ekrana al je to dobra opcija ako ne mora root.

Sto se baterije tice ja sam za sada zadovoljan..juče ujutru oko 10 skinuo sa punjača..prebacio 50gb sa starog telefona..ažurirano pregršt aplikacija..podešene aplikacije koje sam koristio..povezao na sat odradio sve od nule i sada imam 50 posto baterije..još se uče obrasci..

@milke86 kako uvek kažem, sačekaj bar 10-15 dana pre nego što počneš da formiraš i iznosiš bilo kakve zaključke vezano za android (i samsung) telefone.

Drustvo ne znam ima li vas koji ste presli sa s22 ultra na s25 ultra.Drugar danas uzeo poredili onako telefone ali bas sam ae smorio kolko mi ekran ispran dodje spram s22U cak mi se cini da tako nije delovao s24U.

Ekran je sasvim normalan u poređenju sa napucanom saturacijom na ranijim modelima. Meni više odgovara ekran na s25 ultra.

Onda ostani na s22u ionako nije neki upgrade a gubiš i BT s-pen.

Danas sam video da Galaxy pametni sat moze da šalje sms bez prisustva S25+ telefona blizu. Potrebno je samo da je telefon kuci upaljen i na internetu i desi se automatski. Dok multisim rešenje i dalje nema opciju slanja sms sa drugog telefona npr iphone. To je baš previd.

Danas sam video da Galaxy pametni sat moze da šalje sms bez prisustva S25+ telefona blizu. Potrebno je samo da je telefon kuci upaljen i na internetu i desi se automatski. Dok multisim rešenje i dalje nema opciju slanja sms sa drugog telefona npr iphone. To je baš previd.
Koliko se sećam ja sam to radio sa Galaxy Watch 46 još 2018 godine, važno je da su sat i telefon povezani na internet i na istom samsung accountu.

To moze odavno, meni je radilo i na a52s i sad na ultri, i sim, wa, viber, moze i instagram da se doda. Bukvalno sta ti dusa pozeli🤣

Stiglo i na mts

Verujem da moze sat odavno da salje SMS ako je uparen sa galaxy, ali ja sam na pocetku koristio multi sim samo na S25+ i iphone u. I onda telefon koji nije glavni, nije mogao da salje sms nikako. To je problem kod multi sim. I internet mu je limitiran na 2GB mesecno. Smesno. Jer super je fora da se ne vade stalno kartice nego imas jedan manji telefon za plazu ili negde gde i ako ga maznu ili se osteti nije katastrofa, a drugi fensi. I da samo nosis koji hoces a drugi da je kuci. Bez vadjenja kartica i muckanja stalno. Ali to ne moze. Ovo sa satom i internetom je sasvim ok jer imas i pozive i net i sms. Jedino fale neke aplikacije poput vibera na satu samostalnom.

Da li ima neko problema u pogledu kasnjenja notifikacija na S25U?
Vidim da ima nekih zalbi na tu temu, mada bih rekao da je to boljka kod androida generalno.

Znam da se drugu dešavalo redovno na Telegramu na dva Honor telefona zaredom, meni na Samsungu nije nikada.

Pitanje za ekipu koja je pratila i kupila legalno s25u :)

Da li je bio neki problem naruciti belu boju? Danima gledam oglase i svih ima uzetih od operatera samo belih nigde 🫠

Ja sam u preorder periodu narucio crni.Mora da je vecina (a pitanje koliko ih je i poruceno), pa da su za kasnije ostali beli..kojih sada nema:)

Uveli su doze koji nakon 30 minuta odgađa notifikacije nižeg prioriteta. Poruke rade ok.

Da li se i dalje dobija kupovinom Kindsuit ili silikonske maske na poklon providna maska u Samsungu?

Nazad
Vrh Dno