Onda ostani na s22u ionako nije neki upgrade a gubiš i BT s-pen.
Koliko se sećam ja sam to radio sa Galaxy Watch 46 još 2018 godine, važno je da su sat i telefon povezani na internet i na istom samsung accountu.Danas sam video da Galaxy pametni sat moze da šalje sms bez prisustva S25+ telefona blizu. Potrebno je samo da je telefon kuci upaljen i na internetu i desi se automatski. Dok multisim rešenje i dalje nema opciju slanja sms sa drugog telefona npr iphone. To je baš previd.
To moze odavno, meni je radilo i na a52s i sad na ultri, i sim, wa, viber, moze i instagram da se doda. Bukvalno sta ti dusa pozeli🤣Danas sam video da Galaxy pametni sat moze da šalje sms bez prisustva S25+ telefona blizu. Potrebno je samo da je telefon kuci upaljen i na internetu i desi se automatski. Dok multisim rešenje i dalje nema opciju slanja sms sa drugog telefona npr iphone. To je baš previd.
Gde je to u opcijama?Uveli su doze koji nakon 30 minuta odgađa notifikacije nižeg prioriteta. Poruke rade ok.
Nema. Može se samo adb koristiti da se to poništi.Gde je to u opcijama?
Najviše se žale kako Gmail kasni, ne znam samo kako je mail nižeg prioriteta ali dobro...Uveli su doze koji nakon 30 minuta odgađa notifikacije nižeg prioriteta. Poruke rade ok.
Realno, ne. Možeš još godinu dana izgurati bez problema.Da li se isplati prelazak na s25u sa s23u? Da li vredi tog novca?
Nemoj ovo da pišeš, ja kada sam pre jedno 2 meseca ovo napisao hteli da me linčuju 🤪.Realno, ne. Možeš još godinu dana izgurati bez problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari