Jako bitan topik, ni kruh se ne kupuje bez škanicla, nije higijenski.Dajte ljudi koji vam je skoro cela stranica o vakum pakovanju..
Ovisi šta si radio s mobitelom. Nije isto sat vremena surfanja i sat vremena igranja neke 3D igre.I ja primjetim da je baterija sve bolja i bolja na plus verziji
Skinut jutros u 6 sa punjaca, trenutno 57% sa 3,5h SOTa
Otoplilo zadnjih dana, na leto će biti još goreDa li neko zna zašto se malo više greje vanilla Galaxy S25? Mesec i dve nedelje rada mu je skoro, tako da nije do učenja algoritama.
gužva u BgdDa li neko zna zasto na s25 Viber zabaguje,,,Kad neko posalje poruku na viber nekad poruke ne stignu odmah nego nekoliko minuta/desetak posle tog problema nisam imao na Note 8 ili je svaki telefon posle 2017/2019te ili godina koja posle tako pocela da baguje?
Logično, već sam ranije naveo da ga ne štedim, od surfanja, poziva, video, BT, gps... osim igrica koje bih svrstao u posebnu kategorijuOvisi šta si radio s mobitelom. Nije isto sat vremena surfanja i sat vremena igranja neke 3D igre.
I moj pimpek je 37 ako ga mjerim toplomjerom.
Ne Zivim u Srbiji tako da cisto sumljam da moj problem ima ikakve veze sa Beogradomgužva u Bgd
Samo zeka peka brate, da ne spamamo temu dalje... Dobar SOT u svakom slučaju.Logično, već sam ranije naveo da ga ne štedim, od surfanja, poziva, video, BT, gps... osim igrica koje bih svrstao u posebnu kategoriju
Tako da ne znam zašto ti se to čini nerealistično pa zbijaš ironične šale na moj račun
PS ne svađam se , samo kazem
Jedino što mi pada na pamet je da li si dao dopuštenje da wiffi/4g/5g radi u pozadini (kad je telefon zaključan). Ja sam imao sličnih problema na S20+ davno, ali ne sjećam se kako sam popravio. I nije bilo samo do vibera nego i do drugih sličnih servisa. Možda ima neta ali sinkronizacija nije pravovremena.Da li neko zna zasto na s25 Viber zabaguje,,,Kad neko posalje poruku na viber nekad poruke ne stignu odmah nego nekoliko minuta/desetak posle tog problema nisam imao na Note 8 ili je svaki telefon posle 2017/2019te ili godina koja posle tako pocela da baguje?
U podešavanjima kamere odabereš od opcija šta želiš da (ne)ostane...Kako da u aplikaciji kamere,namestim da ukoliko nešto slikam sa zumom,da pri izlasku i ulasku u aplikaciju,po difoltu mi stoji 1x a ne zum koji sam prethodno koristio?
Koliko bolje i modernije uzgleda ovaj nexus. Strašno šta su uradili sa samsungom. E lepa stara vremena kad je bilo izbora u android svetuDa ovo nije titanium jet black koja je dostupna samo za kupovinu direktno od samsunga?
Elem, poceo je bas da me svrbi novcanik da zamenim moj S23u posle 2 godine i danas sam isao uzivo da prebiram boje.
Ljudi moji koliko sam odusevljen belom bojom, i koliko me asocira na period od pre bezmalo 15g kada sam koristio beli Nexus 5 sa crnim prstenom oko senzora kamere. Verujem da je ovo prelomilo![]()
na 25plus ja dobijam 8.5h SOT sta ces bolje od toga,mislim da te carbon nove baterije imaju samo drasticno brze punjenje i duzi zivotni vek ,nece se znatno menjati gustina i kapacitet za mobilne telefone.Jedino hipoteticko pitanje, sta mislite koliko bi bila bolja silicon-carbon baterija da imaju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari