Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Treba mi novi telefon jer sam slomio ekran na s22u, nisam planirao da ga mijenjam al ***, prosao preorder period kad su davali duplo memorije za iste pare i 15k popust pa mi se sad ne uzima iz principa (plus bih vratio PDV ako kupim u radnji), da li se ko sjeca kad su na s24u opet davali pogodnosti, znam da se dobijao tablet cini mi se posle nekog vremena ako ne i jos nesto.

Treba mi novi telefon jer sam slomio ekran na s22u, nisam planirao da ga mijenjam al ***, prosao preorder period kad su davali duplo memorije za iste pare i 15k popust pa mi se sad ne uzima iz principa (plus bih vratio PDV ako kupim u radnji), da li se ko sjeca kad su na s24u opet davali pogodnosti, znam da se dobijao tablet cini mi se posle nekog vremena ako ne i jos nesto.
U aprilu je bilo, davali su slušalice, galaxy fit 3 i tablet.

Hvala, sacekacu onda da vidim hoce li sto u aprilu biti, moze se koristiti ovako tel jos ali smara, plus baterija(mijenjana) losa, punim tel 5 puta na dan

Jedino hipoteticko pitanje, sta mislite koliko bi bila bolja silicon-carbon baterija da imaju?

Dobar potez😃 ni ja se ne bi vracana na s23u, ovaj s25u je odlican i bas dobro lezi u ruci.
Nosim u Pitaka, 3x vec ispadao i to posteno, drzi se
Ja opet ozbiljno razmišljam da ga prodam, a da za stari s22u kupim novu bateriju.
Nerviraju me boje (užasno), nisam provalio ove novotarije što ste pisali oko AI (da sažvaće vest sa sajta), kamera mi ima mali zoom - doduše bolja je za nijansu), wifi je katastrofa... Ovako kockast mi žulja prste...
Jeste brži, to je fakat, ali ni stari još nije za bacanje... Neću više da trujemo, ali nisam Vau kao što sam očekivao posle 3 godine

Ja opet ozbiljno razmišljam da ga prodam, a da za stari s22u kupim novu bateriju.
Nerviraju me boje (užasno), nisam provalio ove novotarije što ste pisali oko AI (da sažvaće vest sa sajta), kamera mi ima mali zoom - doduše bolja je za nijansu), wifi je katastrofa... Ovako kockast mi žulja prste...
Jeste brži, to je fakat, ali ni stari još nije za bacanje... Neću više da trujemo, ali nisam Vau kao što sam očekivao posle 3 godine

Pa zar toliko ekran deluje "losije" u odnosu na s22u?😶‍🌫️😅

To je subjektivno - da li je lošije ili bolje. Meni je lošije. Svakako su boje drugačije, po meni kao izbledele. Ne govorim o fotografiji, već o ikonicama, bojama u aplikaciji...

Prodaj oba i kupi 23U...psiha će ti biti mirna jel imaš noviji telefon, novčanik sretan sa više para!

Usvaja se, dobra ideja.
Neću više daviti o bojama i wifi - ako neko može da mi kaže kako da dobijem sažete vesti preko ai

Još samo kada bi neko imao ideju kako da ubrzam wifi. Pored wifi oznake stoji br. 5. Možda može nešto da se podesi da pristupi ruteru drugim protokolom i postigne punu brzinu kao s22u - 550Mbs a sada sam oko 250Mbs

Prilozi

• Screenshot_20250313_103507_Chrome.jpg
    Screenshot_20250313_103507_Chrome.jpg
    5.7 KB · Pregleda: 74
Još samo kada bi neko imao ideju kako da ubrzam wifi. Pored wifi oznake stoji br. 5. Možda može nešto da se podesi da pristupi ruteru drugim protokolom i postigne punu brzinu kao s22u - 550Mbs a sada sam oko 250Mbs
Kod mene na S25Una kucnom WIFI imam protok od 650mbps, mts opticki internet, ruter(sa 4 antene ne znam koji je model) isto na 5Ghz.

Prilozi

• Screenshot_20250313_125531_Meteor.jpg
    Screenshot_20250313_125531_Meteor.jpg
    59.1 KB · Pregleda: 67
Protokol namesti na 802.11ax (WiFi 6) u podesavanjima za 5GHz.Naravno potreban je admin pristup.

Poslednja izmena:
Kako da u aplikaciji kamere,namestim da ukoliko nešto slikam sa zumom,da pri izlasku i ulasku u aplikaciju,po difoltu mi stoji 1x a ne zum koji sam prethodno koristio?

Probaću ovo u podešavanjima rutera, mada mislim da je nešto do telefona, jer na istom ruteru stari radi savršeno. Ili novi, nema stari protokol pa mora da se prepodesi ruter?
Ima još jedan zez.
Može li jedna od dve kartice da bude 2g only, jer koliko vidim ili nudi 5g, ili LTE ili 3g. Fora je da sekundarna kartica, sa kojom ne idem na net, ima uvek dobar domet, a to je 2g

Prilozi

• Screenshot_20250313_141709_Call settings.jpg
    Screenshot_20250313_141709_Call settings.jpg
    96.7 KB · Pregleda: 52
Kako da u aplikaciji kamere,namestim da ukoliko nešto slikam sa zumom,da pri izlasku i ulasku u aplikaciju,po difoltu mi stoji 1x a ne zum koji sam prethodno koristio?
Na s23 u qplikaciji kamere podesavanjjma ima opcija "settings to keep". Verovatno ima i u novoj nesto slicno, ali ne znam jel ima opcija da ostane isti zum...

Pa zar je moguce da su i na tome stedeli?Neko se,cini mi se,par strana unazad hvalio da mu je signal bolji nego na starijim modelima.

Na s23 u qplikaciji kamere podesavanjjma ima opcija "settings to keep". Verovatno ima i u novoj nesto slicno, ali ne znam jel ima opcija da ostane isti zum...
Ja koliko sam razumeo, čovek baš suprotno traži, da mu ne sačuva ništa i svaki put vrati na default (kako to ustvari i jeste na 23 bez uključivanja opcije koju si pomenuo).

To se i meni dešava na S24U. Verovatno ostaje uključena u multitaskingu, probaj da ograničiš korišćenje baterije u pozadini za kameru.

Da li je neko uspeo sa Samsung Dex da dobije 4k 60Hz sliku, tj kada koristi mobilni kao da je laptop, sa misem i tastaturom na tv u?

Sta se desava sa vakum pakovanjem ziv nisam pitam za dedu 😃 (sala) nista se ne piše od juče popodne..

Otpakovao i to prvi🤣. Inače baterija na s25 slabija posle poslednjeg ažuriranja što je i očekivano za "Sa(msung)nsui".

Nazad
Vrh Dno