Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Pa realno se ne isplati, ali ako si entuzijasta i mozes to da priustis - samo napred.

Evo i ja isto menjam S23u za S25u, samo nikako da se pojavi 12/512 whitesilver... Jedino da odem u MobilFactory ali mislim da mi oni nisu bas pouzdani.
Kod operatera ih izgleda nema, jedan sto nabavlja iz HU mi je rekao da ih nema ni u nabavci, tako da ono, ili cu da popustim i uzmem ovaj crni koji mi se ne svidja ali ih ima na oglasima koliko hoces, ili cu da cekam...

edti: Ipak stize jedan veceras haha

Poslednja izmena:

Samsung-Galaxy-S25-Edge-1743005893-0-0.jpg

Samsung-Galaxy-S25-Edge-1743005903-0-0.jpg

Samsung-Galaxy-S25-Edge-1743005898-0-0.jpg

Evo ga, samo da nadjem neku zastitu za ekran 😂20250326_200753.jpg

1060e, preko istog KP prodavca kao i s21u i s23u :)

Kaze da je bela boja problematicna za prodaju bas jer je niko nece, u pocetku su uzeli bele i jedva su ih prodali i sad ih nema ni u nabavci. Meni je prelep beli i bas mi je drago sto sam uzeo tu boju 🥳

1060e, preko istog KP prodavca kao i s21u i s23u :)

Kaze da je bela boja problematicna za prodaju bas jer je niko nece, u pocetku su uzeli bele i jedva su ih prodali i sad ih nema ni u nabavci. Meni je prelep beli i bas mi je drago sto sam uzeo tu boju 🥳
Planiraš li koristiti neku masku? Ako da, onda boja ne dolazi do izražaja i za par dana zaboraviš koje je boje. Silikonske prozirne maske izgledaju socijalno i kratkog su vijeka a da ne spominjem upitnost same zaštite prilikom pada uređaja. Ja sam se isto tako vodio po bojama koja mi se sviđa više ili manje i onda kad staviš masku može biti i pink boja uređaja, tak svejedno.

Ne bih se slozio sa tobom, od kad boja silikona utice na zastitu? :)

Nosim iskljucivo providne maske. Ako se uzmu kvalitetne pruzaju dobru zastitu i ne zute kao jeftine kineske.

Godinama koristim Nillkin Nature, i narucio sam sad i za njega. Dok ona ne stigne imam neku random providnu za prvu pomoc :)

Poslednja izmena:
Gde je najjeftinije uzeti s25 128gb trenutno i kako idu cene? Cini mi se da je najjeftiniji u radnjama koje su na mobilni svet bio preko 700 pre par nedelja a sad je na 640 vec

Lomim se da li preci sa S23+ na S25 ultra... Bio bi mi prvi ultra model, sve mi naizgled odgovara, samo se pitam vredi li, obican prosecan sam korisnik koji prilicno putuje, a takodje i slikam dosta objekata koji se pomeraju (psi)... Nisam pametan.

Posto je tvoj Plus,svakao da vredi preci na Ultra.Da je 23U,manje-vise..razlicita su misljenja.Svakako,po tvom postu (posto kazes da si prosecan korisnik koji dosta slika),pitanje je da li ti treba Ultra ili neki "bolji" fotoaparat:D

Za korisnike koji imaju S24 će biti bolje da bude isto kao na S25, a za S25 nije bolje.

Vidim sa ste pre koju stranu pominjali da telefon i sat mogu da rade bez da su blizu bitno je da je isti akaunt. Da li to vazi i za pozive, da npr ostavim tel na punjacu kuci, odem do prodacnice i moze da primi poziv i sat?

Posto je tvoj Plus,svakao da vredi preci na Ultra.Da je 23U,manje-vise..razlicita su misljenja.Svakako,po tvom postu (posto kazes da si prosecan korisnik koji dosta slika),pitanje je da li ti treba Ultra ili neki "bolji" fotoaparat:D
Sa fotoaparatom mi treba i laptop uz, da bih mogao sliku da postavim na drustvene mreze, bilo poslovne bilo privatne...

@mrmilos zavisi od aparata, možeš prebaciti bežično na mobilni slike sa fotoaprata i obraditi tu i uploadovati gde hoćeš, jer ga svakako nosiš u džepu. Nije diskvalifikacioni razlog. Ali je postalo blago neprijatno koristiti fotoaparat u javnosti

Znaci i na Ultri ista prica...

Krenula akcija, opet ljudi koji su u pre orderu uzeli ispusili... Da ne pričam ovi sto su možda ovih dana uzeli....

Ovo je baksuz bas 🫠🫠

Edit: Da stanem ipak u svoju odbranu :D

1743070835896.png

Obzirom na ovu divljacku cenu i poklone koji realno ne vrede toliko telefon me je zapravo izasao i jeftinije nego sto bi ovde.
E sad, kome trebaju svi ovi dodaci onda okej, meni realno ne.
Jedino eto ta garancija od 2g.

Poslednja izmena:
Jel ovo vazi za svaki telefon kupljen legalno kod nas?

Kod operatera do danas bila promocija do 400€ popusta na S seriju, danas će to ukinuti i uvesti će ovu promociju, čak i gora ponuda. Buds 3 i buds 3 pro razlika duplo u vrijednosti, obratite pozornost na to. Od sva tri poklona bi zadržao jedino punjač (na kojeg moram čekat tko zna koliko dugo pa opet moram kupiti da imam do tada). Nekad su davali satove u vrijednosti 400€... Ovo je tuga.

A da li ste primetili da je tablet 8 inča. A telefon S25ultra 6.9. znači haooos. Umesto lepo Samsung neki veliki i dobar tablet da da oni ovo maleno čudo.

Mogla bi neka akcija na leto/jesen da ide S23/24 FE uz S25U ili plus kao pre sto je bilo

Također, nemojte da nasjednete jer su pokloni u vakumu i blještavom celofanu.

Krenula akcija, opet ljudi koji su u pre orderu uzeli ispusili... Da ne pričam ovi sto su možda ovih dana uzeli....
Stvarno nas izradise :ROFLMAO: Ja sam uzeo preko operatera i dobio 2 godine 50% popusta na paket...pa i nekako..i dobro,izasao me je jeftinije malo od ovog iznosa..ali da su nas izradili,samo tako (da je bar 200 000 pa i nekako).
"Aaa,neces ga vise Samsung nositi,ja ti kazem!"..mada to svaki put kazem sebi:mad:

Poslednja izmena:
Tablet i punjac imam prodat drugaru uz moj s23+, slusalice mozda i ostanu, tako da nije svakom losa ponuda...

Nazad
Vrh Dno