Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Greška moja, bio sam ubeđen da sam napisao 5. Poenta je da se Samsung vremenom popravljao u tom aspektu, što je po mom mišljenu jedna od najbitnijih stvari i ono što pravi razliku. Konkurencija iz drugog tabora na telefonu iz tog perioda ima poslednju verziju OS-a. Možda i sama verzija sistema nije toliko bitna, koliko podrška i krpljenje sigurnosnih rupa. Samsung je ozbiljan napredak napravio i sa jeftinijim modelima (5-6 godina podrške) i sa S serijom sada na 7 godina. Iskreno, nisam mnogo pratio trendove u ovom segmentu i iznenadio sam se prijatno. Ali prilično sam siguran i da će S25 imati veću početnu cenu od prethodnika, inače će biti najjeftiniji telefon sa SD 8 Elite čipom :D

Ja da se pitam zabranio bih pravljenje tih cigli. Toliko o ukusima :cool: Kad vas vidim kako se leti patite sa nosenjem tih cigli plus ih trpate u one futrole bude mi nekako zao.
Telefoni su postali sada na nekin način džepni kompjuteri. Ta obla geometrija deluje nekako dizajnerski neprivlačno. Meni lično veličina ultra modela odgovara, mislim da bi dizajnerski mogao da se izvede i ekran od 7incha a da tel. bude sasvim ok veličine za korisćenje. Z-Fold je meni recimi jako dobro zamišljen uređaj ali mi se ne dopada njegov uzak ekran kada je sklopljen, inače geometrija mu je super, deluje ozbiljno (premium). s24u je meni je po meni jako lep uređaj, možda je s23u za nijansu lepši zbog zakrivljenoig ekrana ali to zakrivljenje nije toliko praktično. S25u u najavi će imati zaobljene ivice, ne verujem da će biti preterano izrženo, i ne verujem da će biti ružan.

Telefoni su postali sada na nekin način džepni kompjuteri. Ta obla geometrija deluje nekako dizajnerski neprivlačno. Meni lično veličina ultra modela odgovara, mislim da bi dizajnerski mogao da se izvede i ekran od 7incha a da tel. bude sasvim ok veličine za korisćenje. Z-Fold je meni recimi jako dobro zamišljen uređaj ali mi se ne dopada njegov uzak ekran kada je sklopljen, inače geometrija mu je super, deluje ozbiljno (premium). s24u je meni je po meni jako lep uređaj, možda je s23u za nijansu lepši zbog zakrivljenoig ekrana ali to zakrivljenje nije toliko praktično. S25u u najavi će imati zaobljene ivice, ne verujem da će biti preterano izrženo, i ne verujem da će biti ružan.
Nisam znao da nam je Hulk clan foruma :D

Samo me zanima baterija... Nema sance da sa 5000mAh traje kao S24U... Kada svi okolo kinezi imaju 6000+ i traju kao ip16pm i nesto malo vise od S24U

Samsung je ozbiljan napredak napravio i sa jeftinijim modelima (5-6 godina podrške) i sa S serijom sada na 7 godina. Iskreno, nisam mnogo pratio trendove u ovom segmentu i iznenadio sam se prijatno. Ali prilično sam siguran i da će S25 imati veću početnu cenu od prethodnika, inače će biti najjeftiniji telefon sa SD 8 Elite čipom :D
Mali procenat potrosaca racuna na podrsku. Time se vodimo mi sa foruma i par procenata preko. Slazem se da je bitna podrska ali ogroman procenat potrosaca funkcionise out of the box pricom. Otpakuju telefon instaliraju aplikacije i vozi Misko.

👌

Prilozi

• IMG_0991.jpeg
    IMG_0991.jpeg
    97.1 KB · Pregleda: 299
  • IMG_0990.jpeg
    IMG_0990.jpeg
    179.9 KB · Pregleda: 299
Lepa je plava pa cak i ova svetlo siva

S25+ je lepo zaobljen, ultra bas i nije.

Nije presudno ali kutije su im sve ruznije i ruznije...

Воимјаоца који језик овај прича... Страшно

Ladno su svi hands on klipovi na YouTube "šta je ovo, isti telefoni kao prošle godine? " :)

Samsung bogovi, samo su ugurali novi sw u telefone i izbacili novu seriju :) neverovatno

Mogli bi ovaj ai da iskoriste makar da nauče da pričaju engleski kada ga ovoliko forsiraju.

Nazad
Vrh Dno