Odakle ovakav hejt po S24u dizajnu?Teško da u odnosu na s24u može išta da izgkeda kao niža klasa. S24u je po izgledu najniža moguća klasa.
Za s23u se slažem
Od kada je izašao. Izgleda ko Kinez od pre.5 godina. Uglovi da izbiješ oko. Samo zbog toga ga nisam uzeo, čekam da vidim kakav će biti s25u, da ga uzmem u ruku. Ako mi se ne bude svideo idem na nešto drugoOdakle ovakav hejt po S24u dizajnu?
O cemu pricamo, kad 2 godine star Xperia 5V u pakovanju blago manjem od Xiaomi 15 ima 5000mAh bateriju.Problem je, X15 u ne mnogo vecem pakovanju ima 5400mAh.
Sacekacu pa cu videti review izmedju ta dva telefona pa da vidimo ko bolje radi optimizaciju.
Od kada je izašao. Izgleda ko Kinez od pre.5 godina. Uglovi da izbiješ oko. Samo zbog toga ga nisam uzeo, čekam da vidim kakav će biti s25u, da ga uzmem u ruku. Ako mi se ne bude svideo idem na nešto drugo
... Lično verujem da u realnom svakodnevnom korišćenju nikakve razlike neće biti - ili možda neke minimalne između S23U/S24U i S25U .... Jedino ako ih (23/24) namerno softverski ne "osakate' sa UI7.0 u odnosu na S25 seriju .
O cemu pricamo, kad 2 godine star Xperia 5V u pakovanju blago manjem od Xiaomi 15 ima 5000mAh bateriju.
Pa i S23 Ultra je imao uglove, jedino sto je on imao mnogima ne atraktivni edge ekran.
... Lično verujem da u realnom svakodnevnom korišćenju nikakve razlike neće biti - ili možda neke minimalne između S23U/S24U i S25U .... Jedino ako ih (23/24) namerno softverski ne "osakate' sa UI7.0 u odnosu na S25 seriju .
Slažem se za uglove, oštre ivice seku, posle 10 min nisam mogao da ga držim i to mi je bila najveća zamerka. Ali za izgled ne bih se složio, ni prići Kinezu, najviše podeseća na legendarni njihov Note 10+ koji je bio vrhunska mašina, odavno tako Samsnug nije imao nešto da me privuče.Od kada je izašao. Izgleda ko Kinez od pre.5 godina. Uglovi da izbiješ oko. Samo zbog toga ga nisam uzeo, čekam da vidim kakav će biti s25u, da ga uzmem u ruku. Ako mi se ne bude svideo idem na nešto drugo
Zivo me interesuje koliko ce S25U da traje...
Da je toliko do softvera ne mogu da verujem, no sve se nadam u neku magiju![]()
Ja da se pitam ne bih nikad menjao dizajn sa S24U.. Vise volim kockasti stilMeni su ti obli uglovi kao jaje, ukusi su različiti. s24u je meni lepši. 24+ meni kao cigla.
Note 20 je izašao pre 10 godina, imao je 3 nove verzije OS-a. A Samsung se generalno pobošljava po tom pitanju poslendjih par godina. Jedini su uz Google koji nude 7 godina ažuriranja, počevši od S24, isto će biti i sa S25. Prethodniku je cena spala sa početnih 800€ na 650€ za 6 meseci, ako slično bude i sada, biće to odličan izbor za ljude koji žele da koriste telefon malo duže. Isplati se više nego kupovati 2-3 puta neke jeftinije modele.rekoh "softverski osakate'" , Note 20 su ostavili na Androidu 13 . S23U nema neke funkcije kao S24U , .... Sve to radi OK ali kao što rekoh na "starim" modelima uvek nešto izostave (namerno) . Mada te sitnice malom broju ljudi znače ... Sve više ljudi prelazi na A seriju , za 95% korisnika je i A55 više nego dovoljan .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari