Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

A na plus modelu 4900mh

4000mAh kao i S24. Nisam ni ocekivao da budu vece, ovo je trend vec godinama unazad.

Traje on na forumu otkako ekran nije zakrivljen... Mada meni se nije dopao ne zbog ravnog ekrana vec zbog ostrih uglova. S25u mi tu izgleda bolje, na slikama bar.

Лично га не посједујем али га има пар пријатеља (24u) и дјелује моћно.
Мислим да сте мало нереални по питању дизајна. С' једне стране хоћете промјене и нешто ново, с' друге вас убија носталгија за старим моделима. Нема ту много простора да се дизајн мијења...
Углавном никако угодит и што је још горе са толиком дозом огорчености се већина вас жали...

S25 ipak sa 4900mAh baterijom? Ili je neka greska, cekam samo da vidim da li je to istina ili je ipak 4000mAh. To ce odrediti i da li ce biti s25 ili X15 sledeca kupovina.

Problem je, X15 u ne mnogo vecem pakovanju ima 5400mAh.
Sacekacu pa cu videti review izmedju ta dva telefona pa da vidimo ko bolje radi optimizaciju.

Baterija je bas upitna, zivo me interesuje kako ce da se pokaze sa SD 8 Elite za Smasung🤔 Honor M7P je smanjio bateriju za 330mAh za evropsko trziste u odnosu na prethodni, Realme GT7P je povecao bateriju za 1000mAh u odnosu na prethodni a S25U planira istu bateriju. SD 8 Elite za Samsung (ako ga bude) ce biti jaci a samim tim ce i vise trositi bateriju, mada u teoriji je SD 8 Elite stedljiviji od SD 8 Gen 3, pa mozda i bude trajala duze baterija.

Problem je, X15 u ne mnogo vecem pakovanju ima 5400mAh.
Sacekacu pa cu videti review izmedju ta dva telefona pa da vidimo ko bolje radi optimizaciju.
O cemu pricamo, kad 2 godine star Xperia 5V u pakovanju blago manjem od Xiaomi 15 ima 5000mAh bateriju.

Od kada je izašao. Izgleda ko Kinez od pre.5 godina. Uglovi da izbiješ oko. Samo zbog toga ga nisam uzeo, čekam da vidim kakav će biti s25u, da ga uzmem u ruku. Ako mi se ne bude svideo idem na nešto drugo

Pa i S23 Ultra je imao uglove, jedino sto je on imao mnogima ne atraktivni edge ekran.

... Lično verujem da u realnom svakodnevnom korišćenju nikakve razlike neće biti - ili možda neke minimalne između S23U/S24U i S25U .... Jedino ako ih (23/24) namerno softverski ne "osakate' sa UI7.0 u odnosu na S25 seriju .

... Lično verujem da u realnom svakodnevnom korišćenju nikakve razlike neće biti - ili možda neke minimalne između S23U/S24U i S25U .... Jedino ako ih (23/24) namerno softverski ne "osakate' sa UI7.0 u odnosu na S25 seriju .

Može i to da se desi, apple to radi na starim modelima telefona da bi te naterali da kupiš novi.
Ponestaje im ideja, što bi neko davao pare za novi model, ako mu telefon radi odlično, jedini način je da te ubede nekako da ti treba novi model telefona. Degradiranje uređaja je jedan od načina.
O cemu pricamo, kad 2 godine star Xperia 5V u pakovanju blago manjem od Xiaomi 15 ima 5000mAh bateriju.

Pa i S23 Ultra je imao uglove, jedino sto je on imao mnogima ne atraktivni edge ekran.

S23 je nekima lepši nekima nije, meni je koknretno lepsi od s24u.
Lilčno ne volim zaobljene telefone, ali može i to da bude lepo. Ne očekuje da će s25u biti ružan, ali da će malo ličiiti na iphone.

Poslednja izmena:

Evo da se ponovim sve koje si naveo imaju na primer losiji ekran u hdr video od note 20 ultra.Da nisam video svojim ocima nebi verovao 😶‍🌫️
Ja ljudi ne znam sta vama to "sakate" namerno svake godine.Znaci moj s22ultra nebi trevao da radi nikako po tom vasem kako pisete a on radi leti sve ko mleko.😀

^ rekoh "softverski osakate'" , Note 20 su ostavili na Androidu 13 . S23U nema neke funkcije kao S24U , .... Sve to radi OK ali kao što rekoh na "starim" modelima uvek nešto izostave (namerno) . Mada te sitnice malom broju ljudi znače ... Sve više ljudi prelazi na A seriju , za 95% korisnika je i A55 više nego dovoljan .

Od kada je izašao. Izgleda ko Kinez od pre.5 godina. Uglovi da izbiješ oko. Samo zbog toga ga nisam uzeo, čekam da vidim kakav će biti s25u, da ga uzmem u ruku. Ako mi se ne bude svideo idem na nešto drugo
Slažem se za uglove, oštre ivice seku, posle 10 min nisam mogao da ga držim i to mi je bila najveća zamerka. Ali za izgled ne bih se složio, ni prići Kinezu, najviše podeseća na legendarni njihov Note 10+ koji je bio vrhunska mašina, odavno tako Samsnug nije imao nešto da me privuče.

@alter
Ja trenutno još koristim note10+ i s24u nema nikakve veze sa njegovim dizajnom. Mnogo lepši, ima egde uglove, nema oštre ivice, bukvalno nebo i zemlja sa s24u.
Već dugo merkam šta da kupim kao naslednika, hteo 24u ali nisam zbog ružnoće. Kad budem uživo video s25u odlučiću, ako mi se ne svidi idem na nešto drugo mada izbor nije neki, zato samsung i može da radi ovo što radi

Zivo me interesuje koliko ce S25U da traje...
Da je toliko do softvera ne mogu da verujem, no sve se nadam u neku magiju :D

Ja stvarno ne znam sta ima to veze sa kocastim i zaobljenim stilom al' ajde. 👀
No, ides uzmes 5310xm i eto ti mali i tanak telefon od Nokije, jel' bice da se ne patis sa dimenizijama, a i ujedno posto znas kako kome sta odogovara-kroisti i da te ne bude zao zbog nas ;)
Hvala ti na saosecanju... :ROFLMAO:

Pa ja jesenas oneplus 12r nisam uzeo baš zbog zaobljenog oblika. Kockasti oblik s24 serije meni je odličan.
Sony Eriksson k850i sam koristio baš baš dugo isto bio kockasti.

Poslednja izmena:
rekoh "softverski osakate'" , Note 20 su ostavili na Androidu 13 . S23U nema neke funkcije kao S24U , .... Sve to radi OK ali kao što rekoh na "starim" modelima uvek nešto izostave (namerno) . Mada te sitnice malom broju ljudi znače ... Sve više ljudi prelazi na A seriju , za 95% korisnika je i A55 više nego dovoljan .
Note 20 je izašao pre 10 godina, imao je 3 nove verzije OS-a. A Samsung se generalno pobošljava po tom pitanju poslendjih par godina. Jedini su uz Google koji nude 7 godina ažuriranja, počevši od S24, isto će biti i sa S25. Prethodniku je cena spala sa početnih 800€ na 650€ za 6 meseci, ako slično bude i sada, biće to odličan izbor za ljude koji žele da koriste telefon malo duže. Isplati se više nego kupovati 2-3 puta neke jeftinije modele.
S druge strane nema neke prednosti u odnosu na pixel, ali možda vredi samo zbog DeX-a. Posebno što gomila ljudi i nema PC u kući, a uz dok, ovaj telefon zapravo jeste PC. Šteta što Samsung malo više ne reklamira te mogućnosti, tu praktično nemaju konkurenciju.

Nazad
Vrh Dno