Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Ima li neko da je presao sa plusa na Ultru, da kaze iskreno misljenje
Vec se 2 generacije predomisljam ali opet ostanem na plusu
Ne usudim se, bojim se bit ce prevelik,
Mozda ove godine bude presudno 🙂

Isto se i ja pitam. Kolegonica uzela s24u i malo ga cackam, i sve mi se cini da nije neizvodljivo... Malo me brine na 25 sto ostaje ista baterija a zahtevniji procesor. Dok s25+ imam samo 100mh manju bateriju...

Isto se i ja pitam. Kolegonica uzela s24u i malo ga cackam, i sve mi se cini da nije neizvodljivo... Malo me brine na 25 sto ostaje ista baterija a zahtevniji procesor. Dok s25+ imam samo 100mh manju bateriju...
Zar nije efikasniji procesor?

A za velicinu S25 ultra modela, malo je uzi(a cini mi se i tanji) od prethodnika, mozda to pomogne.

Po prvim testovima nije. Ne guraju džabe Kinezi baterije od 6000mah u nove telefone. Baš će biti čudno ako 25u ostane na 5k

Sa S23+ presao na S24U i nisam se pokajao. S24U je odlican telefon, naravno ima mana ali za mene je bilo bitno da ima dobru bateriju i jak CPU, kamera (realno nije me zadivila) mi nije nesto bitna stavka. Sad planiram na predjem na S25U ili S25+ samo cekam prvo da vidim kako se ponasa novi SD 8 Elite sa 5000mAh, on je u teoriji jaci i stedljiviji od SD Gen 3 ali nista necemo znati u praksi dok ne dodje u ruke kod kolega forumasa ili na YT🙂

Poslednja izmena:
Ultra odlična, ja sam prešao sa 13 pro max, jedino ako uzimas na preklop malo je glomazna ali navikneđ se vremenom, ekran , baterija, zvuk, sve odlično. U poslednje vreme me jedino buni eho s vremena na vreme kad pričam, ali sve ostalo bez ikakve greške. Otisak isto ok al nisam lepio zastitno zbog antirefleksije i ove maske na preklop. Punjenje isto ok.

Najgora stvar je što kod nas stižu verzije sa 12 Gb RAMa...

Ne nosim ja to ali sam radoznao, renderi izgledaju zanimljivo.

Ja iskreno planiram da predjem sa S23u na S25u uvek preskačem parne brojeve ali videćemo da li će vredeti te novce. Vidim da Honor magic 7pro daje u preorderu tablet i neki zvučnik znaci Samsug mora da se potrudi ove godine oko poklona.

prelazak sa s23u na s25u je besmislen po svemu sudeći, isto sam to planirao ali izgleda ništa od toga, ovo je sramota šta samsung radi sa dizajnom, s25u će u odnosu na s24u i 23u izgledati kao telefon iz niže klase, prelaziće samo teško zagriženi u tehniku i telefone, realno bacanje je para promeniti sad telefon ako imaš telefon iz serije 23 i 24

Ja iskreno planiram da predjem sa S23u na S25u uvek preskačem parne brojeve ali videćemo da li će vredeti te novce. Vidim da Honor magic 7pro daje u preorderu tablet i neki zvučnik znaci Samsug mora da se potrudi ove godine oko poklona.
Samsung u pred-naručivanju 99,9% samo duplo GB (256GB=512GB, 512MB=1TB) i ko se prijavi za promociju - poklon bežični punjač.
edit: model od 256GB je 12GB RAM-a, tako da se dobije i 16GB RAM-a (koji je na modelu 512GB).

Ја нешто ценим да ће код мађара бити доста повољније, за који месец.

prelazak sa s23u na s25u je besmislen po svemu sudeći, isto sam to planirao ali izgleda ništa od toga, ovo je sramota šta samsung radi sa dizajnom, s25u će u odnosu na s24u i 23u izgledati kao telefon iz niže klase, prelaziće samo teško zagriženi u tehniku i telefone, realno bacanje je para promeniti sad telefon ako imaš telefon iz serije 23 i 24
Teško da u odnosu na s24u može išta da izgkeda kao niža klasa. S24u je po izgledu najniža moguća klasa.
Za s23u se slažem

Lepa ova plava boja za obican i plus. Samo mi je malo neverovatno da nece biti crni/tamnosivi...

Stare kamere, stari ekrani, stari dizajn, Ultra još gori. Cene mi izazivaju fizički bol... Kad radimo preorder, jel ima neki grupni popust?

Nazad
Vrh Dno