Nesto ste pisali o ciklusima i battery health-u.
To pise u battery information. Znaci battery cycle je fazon koliko.puta sam napunio 100%?
Health mi je na 99% i cycle na 350 nakon godinu dana, sto je okej valjda
S24ultra, OneUI 8 , OXM CSC , i nemam ovu opciju. Samijeva specijalnost - regional lock .
Kod Epla nisi imao ni srpski jezik tako da je ovo zanemarljivo@Nemanja__M
Naravno da ima al nije u tome poenta. Ako me ikad išta odbije od samsunga , to će biti ova regionalna diskriminacija.
Ali ne mogu da nadjem kombinaciju da podesim da mi se ne vidi gesture hint i da bude transparentno kao pre u isto vreme?Instaliraj Navistar iz Good lock i mislim da ćeš ukloniti taj deo dole zajedno sa gesture barom. Tamo sam ja makar sredio.
^ ne znam kojim redosledom šalju , meni još nije stigao .
Jedan ciklus je jedno potpuno punjenje i praznjenje, 0-100-0. Znaci, dva punjenja do 50% i praznjenja na nulu su opet 1 ciklus.Jel se punjenje računa i kad zabodeš tel u računar na minut ili samo kad se puni full do 100%
I meni se slično dešavalo na S23U. Problem je bila prljavština iz džepova koja se nakupila u portu, pa kabl nije mogao dobro da ulegne. Očistio i proradilo sve normalno.Probao 4 kabla, 3 punjaca (svi samsungovi) i nista. A i u samsung radnji prilikom reklamacije, probala radnica sa njenim punjacem i kablom i isti simptomi.
Da li se razlabavio usb prikljucak ne znam. Nije bilo cimanja.
Ciklus je od 0% do 100%, kada baterija prođe put od 100%.Jel se punjenje računa i kad zabodeš tel u računar na minut ili samo kad se puni full do 100%
cistili smo u samsung prodavnici. tj "ocistili" pre probe sa njihobim kablom i punjacem. Kad nije uspelo napisali su reklamaciju. Sad videcemo sta ce reci servisI meni se slično dešavalo na S23U. Problem je bila prljavština iz džepova koja se nakupila u portu, pa kabl nije mogao dobro da ulegne. Očistio i proradilo sve normalno.
E imao sam slican problem, ne kazem da je i tebi ali da probas. Ja sam se iznervirao i samo ocistio ulaz od fona za punjenje i radi kao sat sada. Isto kao ti sam okretao usb i gurao.S24 ultra poceo da me zeza usb-c
Izgubio je funkciju brzog punjenja. Kada nakacim na punjac nece da puni. Izvadim kabl okrenem za 180 stepeni usb-c, nakacim telefon i onda krene da puni. Naravno ne brzo punjenje.
Valjda nece odbiti reklamaciju :/
Vec videh da ste pomenuli ciscenje.E imao sam slican problem, ne kazem da je i tebi ali da probas. Ja sam se iznervirao i samo ocistio ulaz od fona za punjenje i radi kao sat sada. Isto kao ti sam okretao usb i gurao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari