Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Nesto ste pisali o ciklusima i battery health-u.
To pise u battery information. Znaci battery cycle je fazon koliko.puta sam napunio 100%?
Health mi je na 99% i cycle na 350 nakon godinu dana, sto je okej valjda

Da, nema ni kod mene - samo status, level i capacity

Imate na play store aplikaciju aBattery, prikazuje cycle count, first date usage, i datum proizvodnje, uz to treba shizuku app da bi ocitalo te vrednosti.

@Nemanja__M
Naravno da ima al nije u tome poenta. Ako me ikad išta odbije od samsunga , to će biti ova regionalna diskriminacija.

Instaliraj Navistar iz Good lock i mislim da ćeš ukloniti taj deo dole zajedno sa gesture barom. Tamo sam ja makar sredio.
Ali ne mogu da nadjem kombinaciju da podesim da mi se ne vidi gesture hint i da bude transparentno kao pre u isto vreme?

U NavStar uključiš Enable extra gesture settings, pa onda idi u podešavanje telefona za navigation bar, pa u "moze options" i tu imaš da isključiš gesture hint.

S24 ultra poceo da me zeza usb-c
Izgubio je funkciju brzog punjenja. Kada nakacim na punjac nece da puni. Izvadim kabl okrenem za 180 stepeni usb-c, nakacim telefon i onda krene da puni. Naravno ne brzo punjenje.
Valjda nece odbiti reklamaciju :/

Probao 4 kabla, 3 punjaca (svi samsungovi) i nista. A i u samsung radnji prilikom reklamacije, probala radnica sa njenim punjacem i kablom i isti simptomi.
Da li se razlabavio usb prikljucak ne znam. Nije bilo cimanja.

Probao 4 kabla, 3 punjaca (svi samsungovi) i nista. A i u samsung radnji prilikom reklamacije, probala radnica sa njenim punjacem i kablom i isti simptomi.
Da li se razlabavio usb prikljucak ne znam. Nije bilo cimanja.
I meni se slično dešavalo na S23U. Problem je bila prljavština iz džepova koja se nakupila u portu, pa kabl nije mogao dobro da ulegne. Očistio i proradilo sve normalno.

I meni se slično dešavalo na S23U. Problem je bila prljavština iz džepova koja se nakupila u portu, pa kabl nije mogao dobro da ulegne. Očistio i proradilo sve normalno.
cistili smo u samsung prodavnici. tj "ocistili" pre probe sa njihobim kablom i punjacem. Kad nije uspelo napisali su reklamaciju. Sad videcemo sta ce reci servis

Wd 40 resava taj problem a posle toga izduvaj kompresorom i radi kao svajcarska doxa.Imao isti problem i resio ali samo sa wd40 nikakav drugi sprej.

S24 ultra poceo da me zeza usb-c
Izgubio je funkciju brzog punjenja. Kada nakacim na punjac nece da puni. Izvadim kabl okrenem za 180 stepeni usb-c, nakacim telefon i onda krene da puni. Naravno ne brzo punjenje.
Valjda nece odbiti reklamaciju :/
E imao sam slican problem, ne kazem da je i tebi ali da probas. Ja sam se iznervirao i samo ocistio ulaz od fona za punjenje i radi kao sat sada. Isto kao ti sam okretao usb i gurao.
E imao sam slican problem, ne kazem da je i tebi ali da probas. Ja sam se iznervirao i samo ocistio ulaz od fona za punjenje i radi kao sat sada. Isto kao ti sam okretao usb i gurao.
Vec videh da ste pomenuli ciscenje.

Je l neko koristi ovaj Game Booster+ Goodlock plugin? Je l ima nekih razlika kada se menjaju podesavanja pojedinacno za igre?

Nazad
Vrh Dno