Uđi u podešavanja, pa klikni na lupu, kucaj Experimental, pojaviće ti se.@Lanikor ne nalazim nigde u Programerskim opcijama: "(Experimental) Run Linux terminal on android" možda zato što sam aplakiciju Terminal onemogućio...duduk sam ja generalno. Važan mi je bio samo podatak da ova aplikacija koja se naprasno pojavila na ekranu pripada One UI 8.0, a to si mi svojim komentarom potvrdio...sve je ok. Hvala ti 👍
Tražio sam tu aplikaciju ali je nema u instaliranim aplikacijana. Jedino ponovo da postavim tu dinamičnu pozadinu i čekam da mi se ponovo pojavi ono obaveštenje pri promeni i tu potražim to podešavanje.To se i meni dešavalo. Svako jutro pozadina se vrati na default. Onda sam dobio obaveštenje da dozvolim aplikaciji u podešavanjima da stalno radi u pozadini. Problem rešen
Da napišem rezultat, možda nekog zadesi isto.Je li imao neko situaciju da se počelo odlepljivati staklo na leđima na S24U?
Sa obe strane počelo.
Telefon je star 15 meseci, nema ogrebotinu na sebi nikakvu, nije mi ispadao i slično.
Bio u fioci od kako koristim 25U, hteo da ga slikam za oglase i vidim.
Pod garancijom je, odnesem u yettel, oni u promobi i sada dobijem poruku da je odbijena reklamacija?!?
Nikada nisam imao problem sa premijum uređajem bilo koje marke, prvi put, i stvarno mi je čudno da odbiju reklamaciju.
Guglao sam i vidim da ima solidan broj slučajeva sa tim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari