Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Iskljuci ovo drugo

Prilozi

• Screenshot_20251024_192213_Settings Suggestions.jpg
    Screenshot_20251024_192213_Settings Suggestions.jpg
    31.2 KB · Pregleda: 195
@Lanikor ne nalazim nigde u Programerskim opcijama: "(Experimental) Run Linux terminal on android" možda zato što sam aplakiciju Terminal onemogućio...duduk sam ja generalno. Važan mi je bio samo podatak da ova aplikacija koja se naprasno pojavila na ekranu pripada One UI 8.0, a to si mi svojim komentarom potvrdio...sve je ok. Hvala ti 👍

@Lanikor ne nalazim nigde u Programerskim opcijama: "(Experimental) Run Linux terminal on android" možda zato što sam aplakiciju Terminal onemogućio...duduk sam ja generalno. Važan mi je bio samo podatak da ova aplikacija koja se naprasno pojavila na ekranu pripada One UI 8.0, a to si mi svojim komentarom potvrdio...sve je ok. Hvala ti 👍
Uđi u podešavanja, pa klikni na lupu, kucaj Experimental, pojaviće ti se.

@mirza82 tako sam sada uradio, lupa, kopirao ono što mi @Lanikor napisao i piše mi isključeno...verovatno je zato što sam aplikaciju onemogućio dok ne dodjem do info da li je ovo ok apk ili neka hakerska vradžbina, kao i čemu služi. Nema veze čemu služi, važno da vam je apk poznata i da ne moram se tripujem šta mi je u mobu 🙂 . Hvala vam obojici 👍

Evo ko je krivac za promenu Dinamične pozadine tokom noći. Jutros mi se pojavilo ovo.

Prilozi

• Screenshot_20251026_052652_One UI Home.jpg
    Screenshot_20251026_052652_One UI Home.jpg
    48.7 KB · Pregleda: 126
To se i meni dešavalo. Svako jutro pozadina se vrati na default. Onda sam dobio obaveštenje da dozvolim aplikaciji u podešavanjima da stalno radi u pozadini. Problem rešen

To se i meni dešavalo. Svako jutro pozadina se vrati na default. Onda sam dobio obaveštenje da dozvolim aplikaciji u podešavanjima da stalno radi u pozadini. Problem rešen
Tražio sam tu aplikaciju ali je nema u instaliranim aplikacijana. Jedino ponovo da postavim tu dinamičnu pozadinu i čekam da mi se ponovo pojavi ono obaveštenje pri promeni i tu potražim to podešavanje.
Inače godinama kiristim HTC sensation pozadinu, podesim zaključni ekran da prati doba dana i vemenske prilike i nije loše tako.

Prilozi

• Screenshot_20251027_094022_One UI Home.jpg
    Screenshot_20251027_094022_One UI Home.jpg
    91 KB · Pregleda: 60
  • Screenshot_20251027_094045_One UI Home.jpg
    Screenshot_20251027_094045_One UI Home.jpg
    93 KB · Pregleda: 76
@dejca
Kod mene je to Good Lock, njega sam stavio da koristi bateriju neograničeno i više nije bilo problema.

@encarta ali ta aplikacija nije sistemska, mora se naknadno instalirati.
Instalirao sam je uključio to pa ćemo videti sutra.

Prilozi

• Screenshot_20251027_173948_Settings.jpg
    Screenshot_20251027_173948_Settings.jpg
    55.1 KB · Pregleda: 53
Ma neće, opet jutros se promenila pozadina na njegovu sistemsku.

To će verovatno biti rešeno sa narednim mesečnim ažuriranjem sistema.

Da na ui8. Na ui7 i nisam primetio da ih je bilo dinamičnih pozadina.

Ažurirao, sad će vidimo da li će se ponovo sama menjati dinamična pozadina.

Je li imao neko situaciju da se počelo odlepljivati staklo na leđima na S24U?

Sa obe strane počelo.

Telefon je star 15 meseci, nema ogrebotinu na sebi nikakvu, nije mi ispadao i slično.

Bio u fioci od kako koristim 25U, hteo da ga slikam za oglase i vidim.

Pod garancijom je, odnesem u yettel, oni u promobi i sada dobijem poruku da je odbijena reklamacija?!?

Nikada nisam imao problem sa premijum uređajem bilo koje marke, prvi put, i stvarno mi je čudno da odbiju reklamaciju.

Guglao sam i vidim da ima solidan broj slučajeva sa tim.
Da napišem rezultat, možda nekog zadesi isto.

Telefon je popravljen i vraćen, garancija priznata.

Nazad
Vrh Dno