zoreli_
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.05.2017
- Poena
- 285
Da ali ima nova zakrpa (ovaj prvi apdejt su 3@je&ali )Ти већ имаш закрпу за 1.април, тако барем пише.
Da ali ima nova zakrpa (ovaj prvi apdejt su 3@je&ali )Ти већ имаш закрпу за 1.април, тако барем пише.
Stici ce u nekoim momentu.Da ali ima nova zakrpa (ovaj prvi apdejt su 3@je&ali )
Što se tiče prvih utisaka za oneui 7, očekivao sam veću razliku u vizuelnim promena, ima ih al opet mi nije velika razlika, animacije ikone i to je to manje više.
Od widgeta sam očekivao malo više, čak mi deluju malo nedovršeno. Imao sam stack widget na celoj širini ekrana sa listom iz remindera i prognozom koju sad ne mogu da dodam jer ne može da se postavi na tu veličinu na kojoj je remindera widget.
Gesture za paljenje geminija iz ugla ekrana više ne vidim, bio mi je koristan.
Zar nije appdrawer trebao da se lista vertikalno, i dalje ide horizontalno?
U good locku ima novina, vizualne modifikacije, podešavanje animacija, al meni najkorisnije rutine+ za dodavanje funkcija bilo kom tasteru.
Na ovom videu će te sigurno naći nešto korisno
Ima tu još izmena, za početak mi je ok, videćemo dalje.
HR, sto bi to radio?Au kako mene mrzi da radim taj HR
Svima je od Feb. Samo kada je ispravka stigla videcemo kakva je bat. Realno ovaj One UI .7 je degradacija 6.1. Kao da mi ne lici na Samsung OS. Ovaj jajasti fazon os-a mi deluje katastrofa. Sve nesto zaobljeno. Ova okrugla ikonica za bateriju je po mnie najgora.
Cek da vidim sta meni pise.Meni je na mart od pre nedelju dana ...Pogledajte prilog 489350
Šta znam, svi kao nešto rade HR zbog novog sistema.INstalirao sam i zkrpu pa cemo da vidmo bolje li je.
HR, sto bi to radio?
Bio je i većiEvo ja sada proverih i atigao UI7, al dal je moguće da je 5gb veličine, jel i vama bilo ovako?
I kod mene je isto toliko bila zakrpa.Isto primetio za bateriju.Zato sam i odradio hard reset,pa ćemo videtiKod mene je update oko 294 mb,ja sam jedino primjetio vece praznjenje baterije,ne znam dal su ovom ispravkom to rijesili.
Nema svrhe HR, svi ocekuju da ce time dobiti nesto bolje. To je nakada bilo neohodno sad nema nikakve svrhe.Šta znam, svi kao nešto rade HR zbog novog sistema.
Na temi za.S23+ ljudi iskukaše na trajanje baterije da im je postala očaj živi, ni HR ne pomaže. Svi se nadaju nekom ažuriranju da se to sredi. A meni za sada 24+ baš taman što se baterije tiče.
Evo ja sada proverih i atigao UI7, al dal je moguće da je 5gb veličine, jel i vama bilo ovako
FE ti je Fan Edition, DS ti je Dual Sim, Enterprise nemam pojma sta oznacava ali nista preterano bitno.Da li moze neko da mi kaze koje su razlike u ova tri modela. Sta znaci ovo FE, FE Enterprise i ovo DS? Za mene kao prosecnog korisnika ima li neke razlike koji telefon uzimam? Hvala.
Samsung GALAXY S24 FE S721B 8/128GB
Samsung GALAXY S24 FE Enterprise 5G S721B 8/128GB
Samsung GALAXY S24 5G S921B DS 128GB
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari