Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Личи Оне УИ 7, шестица и оне пре ње нису биле ни налик. Али ми се свиђа 7-ица, баш је супер.
ako na 6ici stavis da nemas appdrawer itekako je isto kao iOs ili bilo koji kineski UI.
Uglavnom odkako se sve vise otezava otkljucavanje bootloadera, i nedostatka custom ROMova, sve je isto, bezveze, jednako sr.n.e.

Poslednja izmena:
Mene više nervira to što android postaje sve više zaključan i tako se približava iOS-u po nedostatku kustomizacije. Nije problem srediti izgled UI-a preko good locka ili nekog launčera , nego je veći problem vratiti zaključane funkcije koje su nekad odlično radile i bile korisne.

Nisam primetio da je bilo moguće na 6.1 da se dodaju komande preko routines+ na tastere i gesture olovke.
Ranije je to bilo moguće samo preko dodatne aplikacije PenStar.

Stiže ažuriranje i na fe model. Restartovah telefon i pojavi se Ui 7.
Da sam znao od kad da uradim restart 😁

Prilozi

• Screenshot_20250429_223808_Software update.jpg
    Screenshot_20250429_223808_Software update.jpg
    80.1 KB · Pregleda: 55
Može li neko da proveri da li je opcija Secure wi-fi dostupna na s24 kao free widget ili kako već, ili je rezervisan samo za novu seriju s25? To je zapravo vpn sa 1 GB free plana.

Update,

Security & Privacy kaže ovo,medjutim nema update-a ni za jedno ni za drugo kada kliknem na to.

Prilozi

• Screenshot_20250430_051500_Settings.jpg
    Screenshot_20250430_051500_Settings.jpg
    39.5 KB · Pregleda: 62
Da, i ja to videh a ubih se tražeći u podešavanja kako da podesim taj meni, i nije loše meni odgovara.

Da li nekome radi komanda *#9900# za brisanje dumpstate/logcat? Meni od kako sam presao na ui 7 vise nece to

@Nemanja__M
Radi uredno , izgleda da ti treba hard reset.

@maks_rs uradio sam format telefona i detaljno podesio sve iz pocetka, probao i da ga restartujem i nece, mozda je neka app zabagovala, provericu i dozovole za neke aplikacije. Neka javi jos neko da li mu to radi

Verovatno " phone" aplikacija , rade li ostale komande , tipa *#06# ?

Evo sad radi, bio mi je ukljucen auto blocker u security and privacy 🤭

@Nemanja__M
Ja krenuo da pišem o omraženom autoblokeru :), mene je onomad satima izluđivao.

Pozdrav. Jel mozda zna neko da li u A1 daju exynos ili snapdragon galaxy s24? Pokusao sam da nadjem informaciju na forumu ali mi nije islo, pa rekoh da pitam. Izvinjavam se ako vec postoj informacija.

Nazad
Vrh Dno