Isto, ranije je na nova lunc. bilo nekih opcija koje fabrički pokretači nisu imali, prošli telefon mi je bio 1+ i sada samsung i od tada više ne koristim nova launcher. Beta verziju su zadnji puta ažurirali prošle godine 14.7.Ja imam Novu, plaćenu verziju godinama unazad, i od kad sam na Samsungu, nemam potrebu za tim lančerom.
Za UI7 da dodam da sve više koristim Gemini. Ima tu i tamo po neki bag , al ispeglaće se to
Da li je Gemini nešto drugačiji na one ui7? Probao par puta na 6.1 ali kad npr zadam komandu da pusti sledeci video na yt on ostane otvoren i zaklanja video.Ja imam Novu, plaćenu verziju godinama unazad, i od kad sam na Samsungu, nemam potrebu za tim lančerom.
Za UI7 da dodam da sve više koristim Gemini. Ima tu i tamo po neki bag , al ispeglaće se to
slike u zatvorenom ili na otvorenom? ja imam s24, i slike u zatvorenom, blagi uzas (ok nije uzas, ali jako lose), ne verujem da s24plus ima bolju kameru.Sad ste me podsetili...
Godinama, godinama sam koristio Novu Launcher. Instaliram je juče Novu i odmah se pokajao i vratio na Samsung fabrički.
Da l jer sam na Apple sistemu ili šta već ali pre mi je Nova Launcher = Android.
Samsung fabrički mi baš odgovara.
P.S. Sestrić danas slavio rođendan i prelepe slike napravio i videe.
Oduševljen sam kamerom zaista.
iPhone nisam ni uzeo u ruke iako mi je bio na stolu. 😅
Sve više volim S24+.
Ti luncheri i sl. su mi uvek bili kao neka budzevina, custom romovi itd. Kakav go da oficjelni ui svakako je bolji od tih nekih resenja.
I onda se pitaš čemu custom launčeri poput Nove...Nakon koriscenja ovog UI7 meni nije jasno zasto je sve oblo. Izgleda ocajno
Pa nije bilo tako "ajfonovski", tj. oblo do sada, sad su ga 💩I onda se pitaš čemu custom launčeri poput Nove...
Ovaj sa ovim krugovima je katastrofa. Bio je koliko toliko ok, dok ga nisu ovako lepo opravili.I onda se pitaš čemu custom launčeri poput Nove...
Evolucija je napredak, a ne plagijat (kopija iosa-a). Kada vidis os ne lici na samsung. Samsung je imao svoj fazon ovo sada ne lici na to.To se zove evolucija.
Pa kad je iOS savrsen, jel tako rekao Jobs?Evolucija je napredak, a ne plagijat (kopija iosa-a). Kada vidis os ne lici na samsung. Samsung je imao svoj fazon ovo sada ne lici na to.
Rano je , to će na jesen sa A16/UI8Svakako, najviše sam se tripovao da ne degradiraju bateriju.
Savrsenstvo? Da li je ista savrseno?Uporedo koristim i iOs i sad S24+.
iOS, voleli ga ili ne, jeste savršen u svojoj jednostavnosti ali da budem iskren Samsungov sistem liči na Appleov.
Kako je bilo pre to već ne znam ali da liči - liči.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari