Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Moja preporuka je Nilkin CP+ PRO zaṣ̌titno staklo...
Kod mene radi odlično otisak, jedino se malo gubi ta anti refleksija...

Za kolege sa spigen staklom. Posle instalacije jel ste obrisali stare otiske i ponovo odradili nove. Ako jeste probajte upaliti touch sensitivity možda pomogne.

Naravno, čak sam probao dodati dva puta isti prst kao što im stoji u uputstvu ali ni dalje ne radi konzistentno. Možda treba malo privikavanja, ostaviću još svakako nekoliko dana pa odlučiti.

I ja ću probati bez folije, svakako mi se čitač otiska prsta sa folijom zbunjuje. Zanimljivo je to da čim ga otključam na PIN i probam opet skener otiska, sve radi perfektno.

Kod mene sve zavisi od korišćenja, sve mi je popaljeno, većina dana na WiFi, BT, mailovi, pozivi, društvene mreže i YT (zbog posla naravno :)), osvetljenje na auto, dan završavam sa 40-50-60%...

Kod mene takođe, često 2 dana mi izdrži baterija, uđem u treći da ide na punjač.

+1 za Nillkin cp+ pro. Jeste skuplji u odnosu na ostale, ali vredi. Koristim ga vec godinama unazad, nikad problem nisam imao.

Do kraja naredne sedmice bi trebalo da stignu svima telefoni iz preordera... Amin

А шта је са пуњачима, стижу пред S25? 😂

Da li neko koristi masku gde ima integrisano zastitno staklo zadnje kamere? Da mi mozda tu ne pravi odsjaj kada je svetlo napolju ulicno?

Koji punjač kupiti, gledao recenziju sinoć za Honor Magic 6 i kaže da neće svaki da ga puni fast, pa me interesuje koji za Samsung jer verovatno ima isti problem?

Pa sad, ako sam dobro ispratio uz HM6Pro na kineskom tržištu ide punjač od 100W a Samsung je zaglavio na 45W jer iz dobro poznatih razloga koga zmija ujede i guštera se plaši...

Evo juče npr. 3:38h, a dan završio sa 52%, ako ne laže ovaj grafikon :) Dan pre toga 3:13h, dan završio sa okruglo 50%.

Juce sam se ubio trazeci da promenim rezoluciju zeni na S24, kad posle vidim da ta opcija ne postoji. :D

Inace fon ko bombona!
На малом је FHD + Макс резолуција, + и ултра имају QHD+

Kasnije sam to i shvatio, a nekad na S9 sam imao da menjam, pa bilo je ono, u fazonu top par stvari sta uraditi kada setup-ujete telefon. :D Pa po navici probao, hahaha..

Da li neko koristi masku gde ima integrisano zastitno staklo zadnje kamere? Da mi mozda tu ne pravi odsjaj kada je svetlo napolju ulicno?
Ček, imaš masku koja ima neka svoja stakla koja dolaze preko fabričkih stakala? Skidaj to odmah!

1400? Ја исту наручио на Алију 0.49 usd, рачунам за те паре и да не ваља није ми жао да бацим.

Telefon je opravdano skup, ali maska koja moze da ga sacuva da ne vredi nista, je skupa ako je preko 10e. :D

Vrh Dno