USA verzija Note 20ultra je posle nekog ažuriranja dobila upis iMei broja za sim br 2 nisam zapamtio tačno verzijuEsim-a drugari nema samo u Kini sto je i razumljivo 🤭😂:
Meni je vise zalosnije sto USA verzije nikad nisu imale fizički dual sim i to zbog politike njihovih provajdera.
The Chinese government has not yet approved the use of eSIMs in the country. This is because the government is concerned about the security risks associated with eSIMs.
Exynos modem bi mogao da bude problem 😂Šta bi mogao da bude problem?
Ma da, kao da nikada nismo koristili Exynos na telefonimaExynos modem bi mogao da bude problem 😂
Ja sam koristio s21 ultra Exy i imao jedva jednu crticu signala tamo gde sa Snap imam 3 konstantno.A poruke normalno funkcionišu.
Ma da, kao da nikada nismo koristili Exynos na telefonima
Probaj ubaciti bilo koju sim u slot 1 a tu prebaci u slot 2 pa vidi jel se dešava isto...ja bi bar krenuo od togaKlasična sim
Problem do mreze ne do telefona. Koristim S21 FE (Snap verzija), Yettel, Zena A52s (neki Exinos) isto Yettel. I jednom i drugom se desavala kad smo zvali nekog pa i fiksne brojeve da pozovemo broj i nista se ne desava, nema nikakvog povratnog signala da je neko nedostupan ili da je zauzet, da zvoni, samo stoji Calling... i nista se ne desava. A opet imali smo i slucaj da nekog nazovemo i samo izbaci, bez da zvoni ili kaze da je zauzet samo zavrsi poziv.Desilo mi se jedno dva puta da pozivalac ne može da uspostavi vezu sa mnom. S24+ je u pitanju. Jednostavno kada se poziva niti izbacuje, niti je zauzeto, a ni nedostupno, samo "ćuti". A ja normalno mogu da pozovem, ima signala. Šta bi mogao da bude problem?
Radi fest, nemam,zamerke ni na sta, a veruj mi da gledam svaku sitnicu. Prvenstveno baterija topcina na 4g tj mobilnim podacima, od cega sam pre patio na 21 ultri. Sad na poslu tipa odigram sat, dva igricu na 4g i baterija spadne jako malo. Onda preko noci kada punim, ukljucena mi je ona osnovna zastitita baterije, tipa kad napuni na 100, da prestane da puni i da ne puni dok ne spadne na 95 posto. U sustini, kada se probudim bude 99 posto, spavam 8 sati otprilike, i racunaj da ga napuni sat vremena posto zaspim. Znaci za svo ostalo vreme preko noci 1 posto uzme. Dok pre bude solidno vise, pa cak i na s23 ultri. Ne bas kao na s21, ali bude vise. Onda jako bitno meni kada sam u kuci, nikada nisam imao vise od 1 crtice dometa, a gradsko sam naselje. Sada imam minimum 3 crtice, nekad i pun signal. Onaj grain nisam ni imao, tada kada se pojavilo to, testirao sam pola dana telefon u svim uslovima i nista.Kako na S23 nema ovih nekoliko apdejtova, pretpostavljam da peglaju novu seriju. Kako ti radi telefon? Jel su ispeglali onaj grain i ne znam dal je još nešto bilo...
Blago tebi kada mozes na poslu da igras dva sata igricu na telefonu 😂Radi fest, nemam,zamerke ni na sta, a veruj mi da gledam svaku sitnicu. Prvenstveno baterija topcina na 4g tj mobilnim podacima, od cega sam pre patio na 21 ultri. Sad na poslu tipa odigram sat, dva igricu na 4g i baterija spadne jako malo. Onda preko noci kada punim, ukljucena mi je ona osnovna zastitita baterije, tipa kad napuni na 100, da prestane da puni i da ne puni dok ne spadne na 95 posto. U sustini, kada se probudim bude 99 posto, spavam 8 sati otprilike, i racunaj da ga napuni sat vremena posto zaspim. Znaci za svo ostalo vreme preko noci 1 posto uzme. Dok pre bude solidno vise, pa cak i na s23 ultri. Ne bas kao na s21, ali bude vise. Onda jako bitno meni kada sam u kuci, nikada nisam imao vise od 1 crtice dometa, a gradsko sam naselje. Sada imam minimum 3 crtice, nekad i pun signal. Onaj grain nisam ni imao, tada kada se pojavilo to, testirao sam pola dana telefon u svim uslovima i nista.
Trudim se, napravim sebi nekako vremena 😀😀😀Blago tebi kada mozes na poslu da igras dva sata igricu na telefonu 😂
A dvoje male dece 😀😀😀To sam i ja pomislio + 8 sati sna... za mene utopija
I kakav je s24 ultra? Bolji, gori od prethodnika?
Bolji po malo, ali nije realno biti puno bolji od 20 trojke.I kakav je s24 ultra? Bolji, gori od prethodnika?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari