Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Kod malog s24 je najbitnije da srede senzor kamere, ostalo ce manje- vise da bude kao kod s23.
Mene zanima najvise ultra model, ako bude imao ravan ekran uzimam odmah, ako ne promenicu ekosistem i zavrsicu sa samsungom za sad.
De ravan ekran, tuzan je nakon zakrivljenog :D

Kad vec hoces da menjas, probaj Vivo 100x pro ili ovaj novi Oppo Find x7 Ultra sto izlazi uskoro pa mi javi kakvi su iz prve ruke :D

Надам се да доста људи прати ову тему, да се не би преварили у старту. Мали S24 унапред делује као промашај у односу на S23. Лошији чипсет, исти сензори камере, неће добити нови титанијумски оквир(што можда и није толики минус), а хвале се са истом почетном ценом за генерално лошији телефон. Тешко лицемерје, као и обично од њих.

Čekaj, S24 mali će po tehničkim specifikacijama biti inferioran u odnosu na S23? Ko će onda hteti da kupuje taj bulšit?

Čekaj, S24 mali će po tehničkim specifikacijama biti inferioran u odnosu na S23? Ko će onda hteti da kupuje taj bulšit?
Нажалост, неинформисани љубитељи телефона/Самсунга којих има.

De ravan ekran, tuzan je nakon zakrivljenog :D

Kad vec hoces da menjas, probaj Vivo 100x pro ili ovaj novi Oppo Find x7 Ultra sto izlazi uskoro pa mi javi kakvi su iz prve ruke :D
U pravu si, ali mi je dosta lakse zbog olovke, a i iskreno ne zelim da cekam i placam zastitno staklo 80e.
Ovo pada u slucaju da bude dosta bolji od s23u i da predjem preko zakrivljenog ekrana. 😁
Ma gde, navikao sam na one ui, savrsenstvo od sistema, jedino ovaj crno- beli panel bode oci. Ako bi uzeo nesto drugo od androida onda definitivno pixel, ali ih nema kod nas legalno i onda nista ***.

Ravan ekran tako ne ide uz Samsung. I dalje zelim da verujem da ce biti zakrivljen. Barem na Ultra modelu.

Od s6 i edge modela je bilo da najbolji modeli imaju zakrivljene ekrane, sad videcemo.
Ako budu bazeli minimalni onda sto da ne po meni, ja sam se iznenadio kako mi je lakse prijao 14pro nego s21u i zaboravio sam na zakrivljeni ekran odmah.
Jedino stoji da izgleda perverzija.
Najbolje da cekamo kad izadje, pa cu/ cemo videti, sve ostalo su nagadjanja.

U pravu si, ali mi je dosta lakse zbog olovke, a i iskreno ne zelim da cekam i placam zastitno staklo 80e.
Ovo pada u slucaju da bude dosta bolji od s23u i da predjem preko zakrivljenog ekrana. 😁
Ma gde, navikao sam na one ui, savrsenstvo od sistema, jedino ovaj crno- beli panel bode oci. Ako bi uzeo nesto drugo od androida onda definitivno pixel, ali ih nema kod nas legalno i onda nista *********.
Ja vala cekam s25u posto su najavili drasticnu promenu dizajna, a da menjam telefon samo zbog procesora (ovom ne fali apsolutno nista) i da menjam 10x za 5x, ne ide.
Da su bar stavili sve kamere 50mpx kao kinezi ili jednoincne senzore, mislim da bih instant kupio, ali ovako nema sanse.

Plus sto je ravan ekran, je*o ih ravan ekran.

Mada su mi i kinezi jako zanimljivi, znam da bih verovatno pizdeo bez OneUI-a, ali kad vidim kakav hardver rokaju i koliko su im same kamere kvalitetnije u odnosu na Samsung, ne znam.
Plus sto je podrska za gcam neverovatna, mozes sta pozelis, dok Samsung sa svakom generacijom polako zatvara i gasi opcije, poput Apple-a.

Najavljuju oni to svake godine i na kraju ne menjaju nista.
Kinezi "rokaju" sa hardverom (osim prednje kamere), ali softver ne moze da pridje samsungu. Za gcam si u pravu.
Meni je doslo pre neki dan da postavim ovde da kupujem s23u i da zavrsim sa tel za naredne dve godine i onda "crv" u glavi izlazi nova serija za manje od mesec dana i jos neke gluposti i odustanem. 😅

Ovo je Ultra...uzas. Da sa najskupljeg modela izbace ono cime su se dicili i hvalili godinama, a to je zakrivljen ekran. Bas pocinju na svemu da stede.

Nije meni cilj da stedim na premium uredjaju i da stavljam stakla na telefon koji je preko 1,5k EUR, koja kostaju par dolara. Jedno sa drugim po meni tu ne ide. Kupis tako skup uredjaj i cekas kineze da stignu za dolar, nigde veze ako si se vec izuo za tolike novce.

Pa ne ide da se prodaje i drugi bubreg...

Kao što pretpostavih, blago zakrivljeno staklo, ravan ekran. Nije loše, ali nije ni premium.

@maxy Niko nas ne tera na kupovinu odmah. Niti nas tera ikada.
@Lemaja Uvek je Samsung bio sinonim za ekrane. Ovim se samo pokazuje da ih vise nije briga ni za sta. Od S6 Edge ako ne gresim su imali zakrivljen ekran. Ultra i ravan ekran kod Samsunga ne idu.

Ne vidim zašto ne bilo premijum? Telefon će biti premijum po svakom segmentu.

Slabo poznaješ psihologiju kupaca. I počeo si od pogrešne pretpostavke, tj. od sebe.

Meni neće smetati. Ja gledam kad kupujem nešto po sebi ne po drugima

Ove godine ga prodaje AI fora.

Uzeću ga sigurno. Samo ne odmah, prvo iphone 15pm i taman negde na leto Samsung S24U

Vidim da ću ja da kupim s23u, ako zaista bude ravan ekran na s24u.
Ipak je odlika premium samsung uređaja bio zakrivljen ekran i verujem da će ga vratiti na s25u. Ovo je čist promašaj.
Nije sve u specifikacijama, ima mnogo toga i u izgledu. Ja prvi neću da dam 1500 evta za nešto što izgleda kao cigla

Mnogo lakši back gesture kad vučeš sa strana ukoliko koristiš bilo kakvu masku npr
Ako na iphone sve odlično funkcioniše sa ravnim ekranom ne vidim razlog što ne bi i na Samsungu. Prvo će ekran biti još veći na oko iz razloga što zakrivljeni deo neće smanjivati neki video kad se gleda.

Nazad
Vrh Dno