Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Kod mene još ništa. Ultra 23 je u pitanju.
1000017225.jpg

Nije svima stigao.. imam dva s23 u kuci, nije jos stigao majski.. jedan je dobio GP update samo.

1000070039.jpg
Ne mogu da izvučem više od 3 sata SOT-a na UI 7 🤦
1000070038.jpg
Probao sam da Viber i Chrome stavim u "Restricted" battery usage ali minimalno je poboljšanje, a dosta ubije funkcionalnost.

Uz sve to Battery saver mode je uključen...

Ne znam šta bih više mogao da uradim da produžim trajanje baterije?

Da li je nekome pomogao factory reset?

Pogledajte prilog 493164
Ne mogu da izvučem više od 3 sata SOT-a na UI 7 🤦
Pogledajte prilog 493165
Probao sam da Viber i Chrome stavim u "Restricted" battery usage ali minimalno je poboljšanje, a dosta ubije funkcionalnost.

Uz sve to Battery saver mode je uključen...

Ne znam šta bih više mogao da uradim da produžim trajanje baterije?

Da li je nekome pomogao factory reset?
Koji model S23?
Ljudi pišite koje modele imate ogromna je razlika u bateriji između malog S23 i S23U

Ovaj TikTok je gori od virusa u telefonu, gledao neke gluposti što radim uglavnom 1,2x mesečno jer tu nema kraja gubljenu vremena.
Obično na wifi bude duplo SoT

Prilozi

• Screenshot_20250523_210101_Device care.jpg
    Screenshot_20250523_210101_Device care.jpg
    63.9 KB · Pregleda: 55
  • Screenshot_20250523_210112_Device care.jpg
    Screenshot_20250523_210112_Device care.jpg
    115.9 KB · Pregleda: 54
U 6 30 skinut sa punjača prvi put.

Prilozi

• Screenshot_20250523_211008_Device care.jpg
    Screenshot_20250523_211008_Device care.jpg
    59.1 KB · Pregleda: 66
S23 običan, negde oko 5-6h su bili upaljeni podaci danaa 4G. Već sam pisao imao sam katastrofa bateriju!!
Uradio faktori restart + onaj wipe cash obrisao + uradio restart device isto u tom meniju. Kako sam to sve uradio baterija mislim da je čak i ista kako sam ga uzeo novog, i tek sad mi nijs krivo što sam ga čuvao i nikad nisam lunio i koristio, niti sam punio do 100%. Do pre par dana sam bio skenjan, svs yo radio i opeg loša baterija haos! Svkma savet da uradite isto baterija brutalna

Prilozi

• Screenshot_20250523_211319_Device care.jpg
    Screenshot_20250523_211319_Device care.jpg
    63.1 KB · Pregleda: 92
S23 običan, negde oko 5-6h su bili upaljeni podaci danaa 4G. Već sam pisao imao sam katastrofa bateriju!!
Uradio faktori restart + onaj wipe cash obrisao + uradio restart device isto u tom meniju. Kako sam to sve uradio baterija mislim da je čak i ista kako sam ga uzeo novog, i tek sad mi nijs krivo što sam ga čuvao i nikad nisam lunio i koristio, niti sam punio do 100%. Do pre par dana sam bio skenjan, svs yo radio i opeg loša baterija haos! Svkma savet da uradite isto baterija brutalna
I za deset - petnaest dana ćeš opet da kukaš i biće očajno kako je i ranije bilo (daj Bože da grešim). Po milioniti put, kada uzmete novi telefon, prve dve nedelje ne obraćajte pažnju na bateriji, ne delite slike i mišljenja, svima će biti mnogo lakše i stanje realnije.

Mali S23 koji se ne puni do 100 na mobilnim podacima ti je imao koliko sati sota?

I za deset - petnaest dana ćeš opet da kukaš i biće očajno kako je i ranije bilo (daj Bože da grešim). Po milioniti put, kada uzmete novi telefon, prve dve nedelje ne obraćajte pažnju na bateriji, ne delite slike i mišljenja, svima će biti mnogo lakše i stanje realnije.
Ко зна, брате, можда му је и помогло. Сећам се, имао сам један лоу-баџет Самсунг, и одједном је почела батерија да цури буквално, није могла ни дан да издржи, а гурала је 2-3 дана. И после факторија је продисао телефон, вратио се на старе резултате. Зато ја и саветујем људима толико фактори ресет, јер из искуства знам да помаже. Е, сад, можда не свима, али вреди пробати.

Nikakav problem ni kamera ni baterija.
Samo neka mi ove najvažnije aplikacije ne traže novu verziju i ništa ne mijenjam do S27

Prilozi

• Screenshot_20250523_222740_Settings.jpg
    Screenshot_20250523_222740_Settings.jpg
    139.4 KB · Pregleda: 85
Ја урадих фактори, јесте смор, али сам бекаповао smartswitch-ем, тако да ми је доста скратио време. Видећу за недељу дана (или 10) каква ми је батерија. Јављам.

Ima čak i besplatna varijanta, skoro sam brisao neke aplikacije sistemske.

Meni je neverovatno da je svakome drugačije. Meni je mart bio katastrofa, a sada na 7.0 mnogo bolje, a opet neki ljudi se žele na 7.0 da im se je prepolovio bateriju.

@jevta Da. Svaki telefon se različito ponaša jer svaki ima različit skup aplikacija. Očigledno da postoje neke kombinacije koje su loše po bateriju.
OS bi naravno morao biti imun na ovo, ali vidimo da to nije nažalost slučaj

@FULLSOUND gotovo sam siguran bez rutovanja da ne
Pa dobro, ako može ona varijanta Odin (ako se tako zove, davno sam radio na S2 😁) onda nije veliki problem. Možda ću prvo da probam da odradim factory reset, pa mi to cimanje ostaje kao poslednja opcija, nešto mi se i ne sviđa ovaj UI, pa eto razloga više...
@jevta Da. Svaki telefon se različito ponaša jer svaki ima različit skup aplikacija. Očigledno da postoje neke kombinacije koje su loše po bateriju.
OS bi naravno morao biti imun na ovo, ali vidimo da to nije nažalost slučaj
Realno je da imam najosnovnije app i da nema šta da vuče bateriju. Kad sam na wifi ide SOT duplo, a na data je haos kako curi.
Kad uključim battery saver može malo bolje.
Što se mene tiče nema veze sa OS zeznuli su nešto sa modemom još u februaru.

Kod mene na dva s23 u kuci resio problem MyInsta umesto officialne aplikacije..Instagram je jeo bateriju dal ga koristio ili radio u pozadini..i obavezno ga ocistiti sa kesom i podacima pre nego sto se uninstal obican instagram.. inace ui 7.0 za sad sljaka top... 6.7.8 h sota na wifi..na podacima 5.6.. evo primer sa wifi oko 90% dana..8h sota. S23 mali.

Prilozi

• Screenshot_20250519_004936_Device care.jpg
    Screenshot_20250519_004936_Device care.jpg
    66.9 KB · Pregleda: 53
Na wifi i 4g ogromna razlika bar meni
Na wifi mogu do 7h SoT, na 4g nema šanse ni 5h, ako je loš signal max 4h, hvala Samsunže što moram nositi powerbank u rancu 😂

U čemu je fora sa ovim OneUI writing assist da malo malo baguje i ne izbaci ništa ispod?

Prilozi

• Screenshot_20250524_150657_Telegram.jpg
    Screenshot_20250524_150657_Telegram.jpg
    60.8 KB · Pregleda: 35
Nazad
Vrh Dno