Definitivno su u*rali bateriju na s23 običan, a nažalost vidim da nisam jedini koji ima primedbu na bateriju sa one ui 7... Kod mene je baterija počela slabije da drži još sa one ui 6.1.1 martovska zakrpa. Januarska i februarska su bile top što se tiče baterije, uspevao sam da izvucem po 6.5h SOT na wi-fi tokom vikenda kada sam kod kuće. Onda je došao novi apdejt, martovska zakrpa, i od tada baterija više nije ista, a ni one ui 7 ništa nije popravio, sada na wi-fi jedva izvucem 4h do max 4.5h SOT, a na 4g i da ne pričam.
Primetio sam da telefon dosta cedi bateriju u toku mirovanja kada ga ne koristim, a nikako da provalim šta to tol'ko drma bateriju. Instagram je dosta aktivan u pozadini, stavio sam aplikaciju u mirovanje, obrisao sam wipe cache mada nisam primetio ništa drugačije, isti djavo.. Factory reset još uvek odlažem jer me mrzi da radim bekap i nameštam sva podešavanja ponovo.
Definitivno je softverski problem sa baterijom, namerni ili slučajni videćemo, nadajmo se samo da neki naredni apdejt popravi situaciju.
Primetio sam da telefon dosta cedi bateriju u toku mirovanja kada ga ne koristim, a nikako da provalim šta to tol'ko drma bateriju. Instagram je dosta aktivan u pozadini, stavio sam aplikaciju u mirovanje, obrisao sam wipe cache mada nisam primetio ništa drugačije, isti djavo.. Factory reset još uvek odlažem jer me mrzi da radim bekap i nameštam sva podešavanja ponovo.
Definitivno je softverski problem sa baterijom, namerni ili slučajni videćemo, nadajmo se samo da neki naredni apdejt popravi situaciju.