Друже могао си слободно да окачиш и слику својих босих стопала, исто би могли да закључимо о трајњу батерије као и са ове слике.U 6 30 skinut sa punjača prvi put.
И ја сам 158% сигуран да проценти преко 100% немају смисла у било ком контексту.Piše sve za pismene. Battery usage 134% na 4h 49min SoT-a od 6:30 - 21:10.
Провери (или подели слику) листу потрошача батерије.Ne, nisam zadovoljan baterijom, kao što napisah. Zadnjih par dana se telefon bas greje i šuri bateriju.
S23 je svirao 1h 4G i spotify što nijs računao ovde. Skinut u 6 i 20 sa punjača 😀 . 4G na poslu bio upaljen mozda 2 3hOd 7:30 jutros. 103% baterije potrošeno za 3.5h Sot-a
Upaljeno mi sve od opcija samo taj slider nisam pomerio u minusUbaci Good Lock iz Galaxy Store, instaliraj Thermal Guardian i oteraj slajder u minus. Spusta granicu za throttle za jos 2C a nista ozbiljno nisam primetio da utice na performanse, osim sto je definitivno hladniji.
Tu su jos neka podesavanja, npr. da obori CPU boosting ako se telefon mnogo zagreva itd.
U poslednje vreme mi se bukvalno nijednom nije ozbiljno zagrejao.
Ma zašto to smeće pored bukvalno savršenog MyInstaAko vam Instagram prazni bateriju i greje telefon, probajte Instagram Lite, osetna je razlika.
Kako da se podesi myinsta da se u njemu otvaraju eksterni linkovi ka instagramu?Ma zašto to smeće pored bukvalno savršenog MyInsta
Lepo imaš download direktno iz app i najbitnije nema glupih reklama zbog kojih nisam ni želju da otvaram zvaničnu app
Često skidam neke gluposti pa mi je ovo milina ne moram koristiti one sajtove za download
Nemam pojma tačno meni otvaraKako da se podesi myinsta da se u njemu otvaraju eksterni linkovi ka instagramu?
Kako da se podesi myinsta da se u njemu otvaraju eksterni linkovi ka instagramu?
"Battery downgrade successful" moždaHoće li Samsung nekada u opisu Update-a navesti:
- Fix battery drain 😉
Pa svejedno skoro uvek traži fingerprint da se očitaMeni bi bio smor da moram da ulazim u wallet kad god hocu da platim nesto. Ovako samo otkljucam i prislonim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari