Baš ništa, ja sam potpuno u sarkazmu sa ovim postovima na temu apdejta bilo čega, nego nisu baš hardkor sarkazam poruke nego već više onako, ležerne, kad načisto oguglaš. 😏A šta ti znači apdejt za play? Šta će konkretno da ti popravi?
Baš ništa, ja sam potpuno u sarkazmu sa ovim postovima na temu apdejta bilo čega, nego nisu baš hardkor sarkazam poruke nego već više onako, ležerne, kad načisto oguglaš. 😏A šta ti znači apdejt za play? Šta će konkretno da ti popravi?
Msm da ne bi trebalo tako da bude... kod mene nije.
Kad si dobio update? Kod mene nema.
Bice , za neki dan...Kad si dobio update? Kod mene nema.
Promeni CSC kod. Ja sam na SEK Ukrajina. Tako je bar bilo na 6.0. Na Evropskom je bilo 2g/3g nije bilo only 2gDa li neko zna kako zaključati telefon na 2G? Nakon prelaska na UI 7 ne vidim više tu opciju, ima samo 5G, 4G i 3G preffered. Preko developer options nisam uspeo da pronađem opciju pa ako neko slučajno zna...
Praštajte ako je pogrešna tema.
Uglavnom zakonodavstvo određenih zemalja je razlog za postojanje regionalnih podešavanja.Meni samo nije jasno kome je smetalo da ljudi imaju izbor mreze, pa se menja. Jos ludje je to sto za razlicite regione ima razlicitih podesavanja. Mislim zasto?![]()
Obriši keš memoriju za gp servise, meni je pomogloS23U, GP services danima među prvima po potrošnji. Baterija baš loša na UI7.
Hvala puno na odgovorima. Pisao sam lokalnom Samsung supportu i odgovor koji sam dobio je da od UI 7 nema više mogućnosti da se telefon zaključa na 2G. Potpuni besmisao...da su izbacili 3G only pa da razumem, ali ovo mi uopšte nije jasno. Često sam koristio tu opciju zbog nekih testiranja i ovo me je ozbiljno iznerviralo, ali potegnuću neku alternativu.
Brisao, ne vredi.Obriši keš memoriju za gp servise, meni je pomoglo
Dobr je ova, to sm ja koristio.Probaj jos i ovu opciju. Isti je meni kao i kombinacija *#ne secam se broja![]()
Force LTE Only (4G/5G) - Apps on Google Play
This app will help You change network to 5G/4G/3G/2G and stay in chosen networkplay.google.com
Force LTE only se zove app i imas dosta opcija za modem
Probaj play store servise staviti na sleep, ne možeš ih ubiti sve ali ovo ti možda divlja oko update appsBrisao, ne vredi.
Stavio i napunio bat. Evo, ne spava im se...Probaj play store servise staviti na sleep, ne možeš ih ubiti sve ali ovo ti možda divlja oko update apps
Kod mene je ovako u podesavanjima za mrezuDa li neko zna kako zaključati telefon na 2G? Nakon prelaska na UI 7 ne vidim više tu opciju, ima samo 5G, 4G i 3G preffered. Preko developer options nisam uspeo da pronađem opciju pa ako neko slučajno zna...
Praštajte ako je pogrešna tema.
Jesam. Novije ver. nema.Jesi li probao da obrises kes iz recoveryja? Meni je pomoglo na s21fe posle prelaska na one ui 7
Tu bi se tek usrećio.Jesam. Novije ver. nema.
Obrisao i aplikacije instalirane poslednjih par dana.
Da jabuka ima dual viber, tačno bih se pozdravio sa Samsungom. Nek' se teraju.
Kako to uopšte može da se odradi?Deinstalirao poslednje ažuriranje za GP services i eno ga, spava kao beba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari