Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Da li neko zna kako zaključati telefon na 2G? Nakon prelaska na UI 7 ne vidim više tu opciju, ima samo 5G, 4G i 3G preffered. Preko developer options nisam uspeo da pronađem opciju pa ako neko slučajno zna...
Praštajte ako je pogrešna tema.

Da li neko zna kako zaključati telefon na 2G? Nakon prelaska na UI 7 ne vidim više tu opciju, ima samo 5G, 4G i 3G preffered. Preko developer options nisam uspeo da pronađem opciju pa ako neko slučajno zna...
Promeni CSC kod. Ja sam na SEK Ukrajina. Tako je bar bilo na 6.0. Na Evropskom je bilo 2g/3g nije bilo only 2g

Meni samo nije jasno kome je smetalo da ljudi imaju izbor mreze, pa se menja. Jos ludje je to sto za razlicite regione ima razlicitih podesavanja. Mislim zasto? :rolleyes:
Uglavnom zakonodavstvo određenih zemalja je razlog za postojanje regionalnih podešavanja.

Hvala puno na odgovorima. Pisao sam lokalnom Samsung supportu i odgovor koji sam dobio je da od UI 7 nema više mogućnosti da se telefon zaključa na 2G. Potpuni besmisao...da su izbacili 3G only pa da razumem, ali ovo mi uopšte nije jasno. Često sam koristio tu opciju zbog nekih testiranja i ovo me je ozbiljno iznerviralo, ali potegnuću neku alternativu.

S23U, GP services danima među prvima po potrošnji. Baterija baš loša na UI7.

Prilozi

• Screenshot_20250521_164948_Device care.jpg
    Screenshot_20250521_164948_Device care.jpg
    57.6 KB · Pregleda: 160
Hvala puno na odgovorima. Pisao sam lokalnom Samsung supportu i odgovor koji sam dobio je da od UI 7 nema više mogućnosti da se telefon zaključa na 2G. Potpuni besmisao...da su izbacili 3G only pa da razumem, ali ovo mi uopšte nije jasno. Često sam koristio tu opciju zbog nekih testiranja i ovo me je ozbiljno iznerviralo, ali potegnuću neku alternativu.
Probaj jos i ovu opciju. Isti je meni kao i kombinacija *#ne secam se broja
Force LTE only se zove app i imas dosta opcija za modem

Jesi li probao da obrises kes iz recoveryja? Meni je pomoglo na s21fe posle prelaska na one ui 7

Kod mene je ovako u podesavanjima za mrezu

Prilozi

• Screenshot_20250522_174906_Call settings.jpg
    Screenshot_20250522_174906_Call settings.jpg
    68.9 KB · Pregleda: 90
Koga zanima sta je doneo zadnji Google Play system update
Battery drain 🤣

Prilozi

• Screenshot_20250523_113207_Device care.jpg
    Screenshot_20250523_113207_Device care.jpg
    62.4 KB · Pregleda: 52
Jeste li svi dobili ovaj majski apdejt ili jok ?

Nazad
Vrh Dno