Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Ako bude još ovoliko u narednih 53% baterije, meni više ne treba. 4g ceo dan, jutros urađen wipe cache do tada bilo katastrofa.

Prilozi

• Screenshot_20250505_172522_Device care.jpg
    Screenshot_20250505_172522_Device care.jpg
    70.6 KB · Pregleda: 86
Ili MyInsta, odličan je.
Extra nisam znao za tu app, iako je van Play store vidim mnogo je ljudi koristi nema nekih žalbi da je neki rizik.
Kakva je sto se tice baterije?
Ima li tako nesto sigurno kao zamena za mrtvu Facebook app?

Meni je top, mada nisam neki koji provodi mnogo vremena u toj app.

Ma ni ja malo pogledam sta me zanima, max 1h dnevno. Ranije sam kao ***** gubio vreme.
Vidim i Viber divlja sa resursima u telefonu, uzme lagano po 300-400mb RAM
Inače baterija izgleda da mi se drastično popravila sa OneUI 7 ali da je ne hvalim i ne ureknem.
Ugasio sam plus Bixby i gomilu apps sam stavio na "put to sleep"

Ja nisam uspeo 8h SOT da imam nikad, to je premija. Ja 4-5h max.

Inače devojka polomila ekran i poslala preko A1 na servis u Begram, sredili za 7 dana, ali baterija drastično oslabila, preko ACC bila je 98%, sada je pala na 83%, šta su mogli da zeznu? Nije radila nikakav update odavno,a ni nakon servisa...
Od kupovine s23u (aprila 2023.), nisam imao problema sa baterijom svaki update sam uradio. Ali prvih par dana nakon OneUI 7, jedva sam izvlačio 5h sot-a, sada nemam razloga da se zalim

Meni se isto baterija slegla sad na oneui7. Bez ikakve zamerke zaista.

Sto bi se proklinjao kada je u pitanju stariji model telefona,ima i drugih brendova...Meni je ovo jedan nedovršeni šareniš.

Meni vecina stvari,iskreno.Ranije je izgled sistema bio skladan i mogao je da se podesi da bude savrseno logican.Ovo sad sa grafickim elementima kao da su nabacani jedan na drugi meni grozno izgleda(kontam da ima ljudi koje nije briga za to ali ima nas i ovih drugih:))Plus sto se navodi neko poboljsanje animacija,a ne mogu da srede ṣ̌tucanje telefona kada se otkljucava na otisak sto mi je iritatno na kvadrat.Ima i bag sa osvježavanjem vidzeta posle ponoci(alarm i health)kada nestaju na trenutak,mada nisam siguran da li je to do toga sto su mi na resize preko HomeUp-a ili je to tako.

U sustini sitnice,nekom nebitne ali meni iritirajuce.

Možda da uradiš wipe cache ili factory reset, ja ove gličeve koje ti opisuješ nemam. Animacije su besprekorne i prelepe. Jedino što je meni odvratno jeste što ne mogu da se sklone ove ajfonolike "pilule" u Smart View, Smart things i slično iz proširenog notification panela, verovatno i da može nekim modulom ali me to smara.

Možda da uradiš wipe cache ili factory reset, ja ove gličeve koje ti opisuješ nemam. Animacije su besprekorne i prelepe. Jedino što je meni odvratno jeste što ne mogu da se sklone ove ajfonolike "pilule" u Smart View, Smart things i slično iz proširenog notification panela, verovatno i da može nekim modulom ali me to smara.
Ne može, užas na šta liči novi quick settings i što se radi 2x nešto je do sad bilo 1x,
Neka deca se igrala sa dizajnom

Na oneUI6 ne. Na oneui7 odmah prva dva punjenja posle update-a baterjja bila losija nego na setici,medjutim sad je sve kako treba.

Jel primetio neko problem sa telefoto kamerom posle apdejta? Na 10x zomu kao da je slika previse ,,bela,,. Cesto sam koristio 10x pa sam odmah primetio razliku.

Imam u kolima Anker 45W punjač i Essager kabl sa display koji pokazuje koliko W vuče telefon.
Danas mi je posle dugo vremena bilo šareno W, baterija 10-30% max je vukao 14-15W, posle na kratko 37W, a nije pregrejan radi vent.
Kući isti kabl probao na punjače 65w isto 14W, Anker 45W 20-45W zavisi koliko je bila puna baterija.
Ne znam sam sta bi tu prvo moglo da ne valja?
Oprao sam i charging port alkoholom koliko sam mogao, vratim u kola baci odmah 20W, baterija oko 70%.
Moram naći onaj adapter sa Aliexpressa proveriti sve napone, punjača, kablova, koje je to smaranje.

Na oneUI6 ne. Na oneui7 odmah prva dva punjenja posle update-a baterjja bila losija nego na setici,medjutim sad je sve kako treba.
Meni je u zadnje vreme bio lošiji SOT, pa sam jedva čekao UI7 ali sada hoću da sačekam malo, pa da pređem, da ne bude da tamo bude još gore. Ima li neko da je dobio bolji sot u odnosu na UI6?

Pazi,4h SOT-a na 4g non stop,auto osvetljenje,a jos ostalo 30% baterije...meni je ovo odlicno.1000016832.jpg

Meni deluje da je malo čak i bolji. Gori sigurno nije.

Kako je bilo skoro ovo je pesma
Dal je do OneUI 7i ili sto sam gomilu apps ubio sa deep sleep i ugasio Bixby ne znam

Prilozi

• Screenshot_20250506_133750_Device care.jpg
    Screenshot_20250506_133750_Device care.jpg
    60.6 KB · Pregleda: 56
Ovo sto sam gledao sinoć mi deluje kao super test za baterije
Pogledajte kako izgleda SoT na telefonu bez update 3x vise od nas svaki izvlači

Čisto testa radi, ceo dan sam koristio telefon sa uključenim power saving. Namerno sam držao ekran upaljenim što duže može, sa belom pozadinom. Od jutros 8h do večeras 21h, preko 10 sati SoT. Bilo je i razgovora oko 55 minuta i dve lagane igrice oko sat vremena. Možda su animacije malo sporije ali neku razliku nisam primetio u samom korišćenju telefona. 1000040864.jpg

Da li je neko probao da poveze s23 sa sony tv koristeci DEX?
Meni ne nalazi tv iako su na istoj mrezi. A na tv nemam wiriless display ili bar ne umem da ga nadjem (imam airplay)... TV je Sony XR65X90JCEP

Uspeo sam da rešim divljanje Suunto app u pozadini kad mi ne treba
Sad sledeći najveći potrošač ispade Play Store
Stavim je na sleep i dalje je pokazuje u RAM, tj 2x jer radi Play valjda i za secure folder.
Kako ubiti Play store, staviti na deep sleep?
Šta bre radi taj servis kad se telefon ne puni i provera app updates?
Na force stop odmah se vrati
Da nije to antivirus njihov sta već?

Prilozi

• Screenshot_20250506_224209_Device care.jpg
    Screenshot_20250506_224209_Device care.jpg
    126.7 KB · Pregleda: 156
  • Screenshot_20250506_224217_Device care.jpg
    Screenshot_20250506_224217_Device care.jpg
    69 KB · Pregleda: 37
  • Screenshot_20250506_222416_Device care.jpg
    Screenshot_20250506_222416_Device care.jpg
    165.7 KB · Pregleda: 75
Da li je neko probao da poveze s23 sa sony tv koristeci DEX?
Meni ne nalazi tv iako su na istoj mrezi. A na tv nemam wiriless display ili bar ne umem da ga nadjem (imam airplay)... TV je Sony XR65X90JCEP
Ja nisam nikada uspeo da povežem DeX bežično na Android TV. Iz prve uvek radi na LG WebOS.

Nazad
Vrh Dno