Extra nisam znao za tu app, iako je van Play store vidim mnogo je ljudi koristi nema nekih žalbi da je neki rizik.Ili MyInsta, odličan je.
Od kupovine s23u (aprila 2023.), nisam imao problema sa baterijom svaki update sam uradio. Ali prvih par dana nakon OneUI 7, jedva sam izvlačio 5h sot-a, sada nemam razloga da se zalimJa nisam uspeo 8h SOT da imam nikad, to je premija. Ja 4-5h max.
Inače devojka polomila ekran i poslala preko A1 na servis u Begram, sredili za 7 dana, ali baterija drastično oslabila, preko ACC bila je 98%, sada je pala na 83%, šta su mogli da zeznu? Nije radila nikakav update odavno,a ni nakon servisa...
Ne može, užas na šta liči novi quick settings i što se radi 2x nešto je do sad bilo 1x,Možda da uradiš wipe cache ili factory reset, ja ove gličeve koje ti opisuješ nemam. Animacije su besprekorne i prelepe. Jedino što je meni odvratno jeste što ne mogu da se sklone ove ajfonolike "pilule" u Smart View, Smart things i slično iz proširenog notification panela, verovatno i da može nekim modulom ali me to smara.
Pre toga nisi imao problem sa baterijom?Meni se isto baterija slegla sad na oneui7. Bez ikakve zamerke zaista.
Meni je u zadnje vreme bio lošiji SOT, pa sam jedva čekao UI7 ali sada hoću da sačekam malo, pa da pređem, da ne bude da tamo bude još gore. Ima li neko da je dobio bolji sot u odnosu na UI6?Na oneUI6 ne. Na oneui7 odmah prva dva punjenja posle update-a baterjja bila losija nego na setici,medjutim sad je sve kako treba.
Zašto je One UI Home u top 3 potrošača, meni to nije jasno.Pazi,4h SOT-a na 4g non stop,auto osvetljenje,a jos ostalo 30% baterije...meni je ovo odlicno.Pogledajte prilog 490933
Ja nisam nikada uspeo da povežem DeX bežično na Android TV. Iz prve uvek radi na LG WebOS.Da li je neko probao da poveze s23 sa sony tv koristeci DEX?
Meni ne nalazi tv iako su na istoj mrezi. A na tv nemam wiriless display ili bar ne umem da ga nadjem (imam airplay)... TV je Sony XR65X90JCEP
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari