Ima Smart Switch program za PC, vrlo je jednostavno uraditi backup na PC. Takođe u settingsu imas opciju temporary cloud backup (zavisno od neta/uploada traje dosta duže od pc backupa).Hvala ti Samsunže stari koreanski vraže
Mogu telefon da bacim u đubre ili nosim powerbank od 400g
Ako uopšte uzmem S25U prvi dan ću ubiti updates.
Jeste da imam 2.5g ovaj telefon i stvarno sam ga urnisao od korišćenja za poslovne apps i navigaciju, YT, Bluetooth muzika, ali ovo je jbna sramota šta oni rade, želim im da ili propadnu ili se opamete jer će ih kinezi vremenom pojesti.
Ajd pre nego sto krenem sa vrtim oglase za S25U probao bi jos factory reset na ovom nesrećnom S23U ubivenim sa sigurnosnim zakrpama.
Šta treba da prebacim na komp?
1. Slike i videos
2. Contacts to je već sinhronizovano
3. Uhvatim screenshots svih folders, home screen zbog navike na raspored ikonica
4. Secure folder kako se on backupuje? Prebaci se sve nazad u gallery ili ima neka opcija na Smart switch kad spojiš na PC?
5.?
6.?
Ja sam juče baš bacio pogled na nove kineze, ja papiru sa kamera sistemom su bolesno ispred Samsunga, ne znam kako to ispada u praksi. Takođe ne znam da li kinezi ubijaju telefone update-ima kao Samsung. Ako bih mogao da se priviknem na taj OS, rado bih prešao na drugi brend.