Koja/e aplikacija/e ti toliko jedu bateriju?Hvala ti Samsunže stari koreanski vraže
Mogu telefon da bacim u đubre ili nosim powerbank od 400g
Ako uopšte uzmem S25U prvi dan ću ubiti updates.
Jeste da imam 2.5g ovaj telefon i stvarno sam ga urnisao od korišćenja za poslovne apps i navigaciju, YT, Bluetooth muzika, ali ovo je jbna sramota šta oni rade, želim im da ili propadnu ili se opamete jer će ih kinezi vremenom pojesti.
Ajd pre nego sto krenem sa vrtim oglase za S25U probao bi jos factory reset na ovom nesrećnom S23U ubivenim sa sigurnosnim zakrpama.
Šta treba da prebacim na komp?
1. Slike i videos
2. Contacts to je već sinhronizovano
3. Uhvatim screenshots svih folders, home screen zbog navike na raspored ikonica
4. Secure folder kako se on backupuje? Prebaci se sve nazad u gallery ili ima neka opcija na Smart switch kad spojiš na PC?
5.?
6.?
Nijedna...Koja/e aplikacija/e ti toliko jedu bateriju?
Isto to rade i Kinezi. Meni je Pocophone nakon nepune dve godine, doziveo istu sudbinu kao i vecina Samsung modela ovde.Postali su teška sramota poješće ih uskoro kinezi.
Moj iPhone 13 PM posle dal 3 ili 3.5g is battery health 98%, drži bolesno baterija kad samo slušam muziku sat dva na BT, lagano 10 dana, ali ne podnosim iOS zbog gestures
Kolega bez ljutnje ali počinješ da zvučiš kao klasičan Samsung, Sony fanboy, tamo ti je bilo ok da gledaš Woke bolesti u Last of Us 2, a ovde ti je ok da premium brend ubije bateriju na svoj premium uređaju posle 2g i to naglo, odjednom. Nije izolovan slučaj koliko o tome ovde ljudi već piše, 30 sigurno, Reddit, Samsung forumi prepuni bensih ljudi kako im je autonomija odjednom uništena.Niko tu nije zao, baterija ima fizički kapacitet koji se korišćenjem smanjuje. To je priroda baterije.
Ono, radi vam telefon, zadovoljni ste, ali nećete jednom u 3-4 godine da date 6000 za novu bateriju?
Ako na zamenu baterije gledate kao na veliki servis, sve ima više smisla.
Nije samo to u putanju kao sto je neko rekao nisu svi kupili u isto vreme. Ima nesto i do kvaliteta same baterije, ali ovde je Software Problem skoro pa sigurno. Nije za poređenje, ali imam stari ThinkPad možda je 10 godina star i baterija još uvek radi slabije, ali drži oko 3 sata, a neki fensi Dell koje je dobro plaćen i umrela baterija posle 3 godine. Očigledno sada mogu bolje da proracunaju da ti izdrži tanam toliko koliko i garancija, ali svi znamo da su ranije stvari pravljene kvalitetnije, a ako to preživi gore navedeno oni ga *****u sa Softwaremom.Niko tu nije zao, baterija ima fizički kapacitet koji se korišćenjem smanjuje. To je priroda baterije.
Ono, radi vam telefon, zadovoljni ste, ali nećete jednom u 3-4 godine da date 6000 za novu bateriju?
Ako na zamenu baterije gledate kao na veliki servis, sve ima više smisla.
A u tom svetu, tek ćeš sa Kinezima da se usrećiš. Kinezi i flagship meni ne idu u istu rečenicu i jedini izuzetak od tog pravila o kome se zbilja i dan danas priča je Huawei P30 Pro.
Da ne širimo temu, sigurno postoji još ok kineskih uređaja, ali, meni su upravo oni definicija da traju koliko i garancija. Dok sa druge strane ljudima uopšte nije problem da kupe Samsung i bez garancije.
Ja sam skoro bacio pogled na X200 Ultra i oduševio sam se (na papiru). Ne znam da li bih negde uživo mogao da bacim pogled na telefon ako je izložen u nekoj radnji. Gledajući specifikacije takođe mi nije jasno zašto Samsung već 5 godina stagnira na bateriji od 5000 mah. Vidim da su kinezi već uveliko prešli na veće kapacitete. Nadam se samo da ni kinezi neće krenuti sa degradacijom kroz update.Nisi svestan kakvu si glupost napisao. 😂
Da li si koristio bilo koji kineski flagship u poslednje 2,3 god?
Kinezi su bukvalno godinama ispred Samsunga i iPhone-a u pogledu hardvera a sada ih stižu i softveru. Ovo ti priča neko ko je sa Samsunga prešao na Vivo x100u.
Ovo je J E Z I V O trajanje baterije.Sa mojim korišćenjem telefona,bio bi mi neupotrebljiv.Sa tim da sam većinu vremena u zatvorenom prostoru,gde uvek imam gde da ga dopunim.Ne smem ni da pomišljam da izadjem napolje sa njim.Hvala ti Samsunže stari koreanski vraže
Mogu telefon da bacim u đubre ili nosim powerbank od 400g
Ako uopšte uzmem S25U prvi dan ću ubiti updates.
Jeste da imam 2.5g ovaj telefon i stvarno sam ga urnisao od korišćenja za poslovne apps i navigaciju, YT, Bluetooth muzika, ali ovo je jbna sramota šta oni rade, želim im da ili propadnu ili se opamete jer će ih kinezi vremenom pojesti.
Ajd pre nego sto krenem sa vrtim oglase za S25U probao bi jos factory reset na ovom nesrećnom S23U ubivenim sa sigurnosnim zakrpama.
Šta treba da prebacim na komp?
1. Slike i videos
2. Contacts to je već sinhronizovano
3. Uhvatim screenshots svih folders, home screen zbog navike na raspored ikonica
4. Secure folder kako se on backupuje? Prebaci se sve nazad u gallery ili ima neka opcija na Smart switch kad spojiš na PC?
5.?
6.?
Targetuje me namerno Samsung jer iznosim ovde svoje nezadovoljstvo baterijom posle zadnja 2,3 security update 🤣Viđao sam očajne rezultate autonimije @marko_ns al ti si pobednik
Nijedna sto je najcrnje....Koja/e aplikacija/e ti toliko jedu bateriju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari