Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Samo nemoj da prazniš do nule i to je to. Ja obično imam praksu da punim od 20% do 100%, i sve ok za sada.

Svako ima svoju boljku, na iphone temama je battery health 😂😂 e to je tema ozbiljna 😂😂
Najbolje od svega je što je i SOT i BH individualna stvar, i razlikuje se kako od korisnika do korisnika tako i između samih uređaja. Al ne vredi, vole ljudi da lome koplja ili oko toga ili oko Breskvice/Teodore...

Meni je ok sto su vratili stari prikaz, mada to pogledam jednom u sto godina. Punim telefon do 100% nocu starim samsung sporim punjacem a po potrebi dopunim ovim od 45w i to je sva moja briga oko baterije. Na Plus verziji mi baterija drzi kao ni na jednom telefonu do sad tako da nema zime

U MTSu sam,s23 ultra jos nema apdejta,vidim da ovde neki su vec dobili,jel ima jos neko da nije dobio?

Stiglo i kod mene na Mts.
Stiglo i kod mene na Mts.

Prilozi

• 1000011664.jpg
    1000011664.jpg
    82.8 KB · Pregleda: 45
Ne da mi se da gledam u onaj sivi notification bar, a ni da budžim preko good lock-ova i ostalih stvari. Nije da je neka nauka, ali zašto bih :).

Cemu toliko radovanje, cela prica oko AI-a je useless. Testirao ga na S24, sa slikama, jer mi je tu delovalo kao najpotrebnije, tesko njesra nazalost..

Dobio i moj madjar sad.

Prilozi

• Screenshot_20240328_094025_Software update.jpg
    Screenshot_20240328_094025_Software update.jpg
    72.6 KB · Pregleda: 37
Pustio update, pa da vidimo

Meni se vratila strelica dole, pošto vidim da to interesuje ljude. A lepo sam je isključio u navigation baru. Sada ne vidim tu opciju.

Ja na malom s23 nisam uspeo da uklonim liniju, ni kroz opcije, a ni kroz NavStar.
U samoj NavStar aplikaciji uopšte nemam toliko opcija kao na linku/slikama koji su postavljani pre par stranica LINK.

Da li su te opcije samo za S23 Ultra ili su razlike aplikacije zbog regiona, ali i dalje ne može da se ugasi - čak i kada je transparentnost na najvećem stepenu.
Pogledajte prilog 435650

Na slici se ne vidi tračica/linija, ali je i dalje tu u normalnom radu.

I kod mene na ultri je kao i kod tebe, verovatno nemamo odgovarajucu verziju NavStar-a

Edit: Koliko sad vidim po Reddit-u, kazu ljudi da su sklonili tu opciju iz NavStara u poslednjoj verziji koju mi imamo - tako da jedino da se nadje apk prethodne verzije.

Poslednja izmena:
Odličan update, baš primetno brže radi telefon, animacije odlične! Ko ima OKP za liniju dole , ne bi trebalo da ga instalira 😁

Edit: Čak i gcam menja znatno brže između kamera.

Mozda se tripujem, ali nestala mi je vibracija prilikom otkljucavanja telefona? Ako je uopste i postojala, ali nesto mi u pamcenju da je postojala

klošari klošarski, može da se promeni transparentnost linije ali ne može da se učini skroz transparentnom.
pretpostavljam da su zaboravili na s23u i da će srediti sa nav star ažuriranjem.

poslao sam im feedback svakako.

Meni na obicnom s23 nema linija, nista nisam ukljucivao, podesavao. Samo update i to je to

Kako da podešavam AOD?
Pre je bila vrsta sata, boja, kako i koje notifikacije. Sad nema ništa

Ima opcija u settings - "lock screen and aod". Ja sam nasao na search. To je za podesavanje aod. A samog lock screena zadrzis na lock screenu prst, otkljucas telefon, i eto ga.

Nazad
Vrh Dno