Pa tako i ja nekako sa ranijim telefonima. Od 25 do 100.Samo nemoj da prazniš do nule i to je to. Ja obično imam praksu da punim od 20% do 100%, i sve ok za sada.
Najbolje od svega je što je i SOT i BH individualna stvar, i razlikuje se kako od korisnika do korisnika tako i između samih uređaja. Al ne vredi, vole ljudi da lome koplja ili oko toga ili oko Breskvice/Teodore...Svako ima svoju boljku, na iphone temama je battery health 😂😂 e to je tema ozbiljna 😂😂
Sacekas da izadje 15, onda instaliras 14.Ja sam još uvek na A13. Javljajte kako vam se čini, lomim se jer mi se i radi update i ne radi .
Ja na malom s23 nisam uspeo da uklonim liniju, ni kroz opcije, a ni kroz NavStar.
U samoj NavStar aplikaciji uopšte nemam toliko opcija kao na linku/slikama koji su postavljani pre par stranica LINK.
Da li su te opcije samo za S23 Ultra ili su razlike aplikacije zbog regiona, ali i dalje ne može da se ugasi - čak i kada je transparentnost na najvećem stepenu.
Pogledajte prilog 435650
Na slici se ne vidi tračica/linija, ali je i dalje tu u normalnom radu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari