Ima li neko da je koristio i s23+ i s23 ultra, da baci neki kratak uporedni komentar? Hocu da se pocastim posle 4 godine sa obicnim s10.
Iz ergonomskih razloga naginjem ka plus modelu, navikao sam da baratam telefonom jednom rukom i da ga drzim u dzepu, bojim se da ce mi ultra biti preglomazna i preteska. S druge strane, 150e gore-dole, koristicu ga narednih 2-3 god najmanje... Ako su performanse drasticno na strani ultre mozda je to ipak bolji izbor, kontam da se covek navikne na dimenzije 🙂
Sve sam koristio iz linije 23. Ultra je najbolja, ali moraš nažalost sam da presečeš. Plus ima prednost jer je dosta lakši za korišćenje od Ultre. Mislim na ergonomiju.
Baterija je manje više slična, tu ne bi pravio poređenje jer su slični.
Kamere su dobre i na Plusu, pitanje da li ćeš videti neku razliku između Ultre i Plusa. Ako slikas auto mod, nećeš tu videti razliku. Ako si napredniji korisnik i slikas auto mod, i u 50 ili 200mp onda Ultra ima prednost. Takođe ako koristiš baš dosta kamere, i koristiš realno više od 3x zoom, onda Ultra. Ako ne, svejedno ti je.
Dalje, ekran kao ekran, isto ti je to osim veličine i rezolucije.
Olovkicu dal koristiš realno? Ako da, onda Ultra. Ako ne, onda svejedno.
Generalno, ja bi tu presekao po veličini telefona i udobnosti. Ako ti nije velik telefon Ultra za svakodnevnu upotrebu, i ako nije velika razlika u ceni u odnosu na Plus onda Ultra. Ako si neko kome smeta velik telefon i oštri ćoškovi telefona, onda Plus.