Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Znaci u tom slucaju imam jednu app u app drawer i drugu "verziju" u secure folderu.

Sry sto postavljam suvisna pitanja mozda ali nemam android device nijedan kod sebe a potreban mi je uredjaj koji ce to moci da mi resi posto me to uzasno frustrira na iOS
Imas i nekoliko aplikacija na play store-u koje kloniraju aplikacije. Na primer ova. Imas i nekoliko FOSS varijanti na f-droidu i gitu.

Csc mi je
Samsung United Arab Emirates CSC Codes:
  • XSG: United Arab Emirates.
Da li da menjam to i na koji preporucujete ako budem odlucio da promenim!?

Znaci u tom slucaju imam jednu app u app drawer i drugu "verziju" u secure folderu.

Sry sto postavljam suvisna pitanja mozda ali nemam android device nijedan kod sebe a potreban mi je uredjaj koji ce to moci da mi resi posto me to uzasno frustrira na iOS
Baš tako. I nema potrebe da instaliraš neke aplikacije za kloniranje, kada već sve ima u sistemu.

Csc mi je
Ja sam promenio na SEK zbog snimanje razgovora...inace ostalo sve isto, ako ti ne treba snimanje razgovora onda i nema potrebe da menjas...ne vidim da se dobija nesto brze azuriranje na SEK u odns na XSG

Csc mi je
Ja sam na ILO zbog snimanja razgovora i identifikacije spam poziva, update dobijam među prvima ali je kalendar pogrešno obojen 😁

a kako ide to otvaranje druge aplikacije u secure folderu? ako sam dobro razumeo, mogu viber da imam u app draweru sa svojim nalogom i mogu da ga imam u secure folderu sa drugim nalogom? ili to ne vazi za sve aplikacije?

VIber i Whatsapp su dual app, što znači da kada aktiviraš drugi Viber, imaš dve ikonice u app-ovima. Prepoznaćeš ga po mislim narandžastom dodatku na ikonici.

a kako ide to otvaranje druge aplikacije u secure folderu? ako sam dobro razumeo, mogu viber da imam u app draweru sa svojim nalogom i mogu da ga imam u secure folderu sa drugim nalogom? ili to ne vazi za sve aplikacije?
Viber, Whatsapp, Telegram, Messenger, i Facebook su u Dual Messenger (tu se aktiviraju) i nalaze se u app draweru sa svim ostalim aplikacijama.i prepoznaju se po narandžastom kružiću u donjem desnom uglu. Sve ostale aplikacije se mogu "duplirati" kroz secure folder i u njemu se i nalaze.

Kraj februara ili mart, očekivano, mora biti bolja prodaja s24....da ne ponude odmah opcije sa s24 na s23....

al zato možete instalirati tastaturu sa 6.1 na 6.0 i dobiti opciju live prevoda,

takodje možete phone aplikaciju instalirati, dobijete nove animacije i malo drugaciji UI i brži:

Lp :)

Inače posle ovog januarskog update meni otisak prsta bas bolje radi. Mogu slobodno da kažem da sada radi kao sa folijom iako je staklo preko sa kojim je ponekad htelo da zeza.

Kraj februara ili mart, očekivano, mora biti bolja prodaja s24....da ne ponude odmah opcije sa s24 na s23....
Aha, bas pisu to u komentarima. Moraju da izloze masu dok mogu s obzirom da je ceo AI guglov cloud i da su sve nove stvari zapravo deo OneUI 6.1, a ne S24 serije.
Zato su i osakatili OneUI6.0, da bi imali sta da prikazu uz s24

Aha, bas pisu to u komentarima. Moraju da izloze masu dok mogu s obzirom da je ceo AI guglov cloud i da su sve nove stvari zapravo deo OneUI 6.1, a ne S24 serije.
Zato su i osakatili OneUI6.0, da bi imali sta da prikazu uz s24
Upravo to, S24 je po meni jedini upgrade ekrana ( ravan, ima antireflektivno staklo, bolje osvetljenje, noviju gorilu), kamere manje vise isto ( ono sto vidim po recenzija nikakav napredak, sitno), procesor malo jači, ali kome treba kad i ovaj melje sve).

Tako da sve funkcije su softverske, kad isporuce 6.1 na starije, bice kao da imas s24.....

al zato možete instalirati tastaturu sa 6.1 na 6.0 i dobiti opciju live prevoda,

takodje možete phone aplikaciju instalirati, dobijete nove animacije i malo drugaciji UI i brži:

Lp :)
Ne bih menjao svoj S23U za S24U zbog ovih AI funkcija,bar sam takvog stava za sada,ali je ovo sa direktnim translateom na keyboardu vrh. Isprobao sam sad sa srpskog na nekoliko jezika,bas lepo radi.

Settings kod dialera pokazuje da ima nešto novo ali ne mogu da vidim šta je to

Znaci i dalje ocajno izgleda. Bolje da su vratili ikonice pored kontakta nego sto su promenili brzinu animacije koju svakako iskljucim

Da li je neko reklamirao s23, zbog zamucenja kamere u odredjenim uglovima slike(banana blur)? I ako jeste da li je odobrena reklamacija

Cek, to nije reseno peglanjem softvera?

Ja sam mali S23 koristio 3-4 meseca na 6.0 i ni jedan apdejt ga nije rešio. Gledao sam pre par dana sa kolegom na njegovom iz mts-a, 6.1 i sve je isto. Jedino ako mali S24 poprave

Poslednja izmena:
Vrh Dno